Gość: Tomek IP: *.bg.us.edu.pl 01.06.04, 14:10 Jakie polecacie - dobre - rękawiczki na szlaki ubezpieczone łańcuchami? Co wogle myślicie ( najlepiej z doświadczenia) o chodzeniu w rękawiczkach na ubezpieczeniach? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Adek Re: Łańcuchy - rękawiczki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.06.04, 16:09 Miałem latem oczywiscie gołe łapki i ...tak se . Pózniej zabierałem rowerowe i ok. pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
kicia7 Re: Łańcuchy - rękawiczki 01.06.04, 19:56 Ja używam starych skórkowych i jest bardzo dobrze. A jak akurat nie mam, to chodzę z gołymi rękami i leczę poobcierane palce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lekito Re: Łańcuchy - rękawiczki IP: *.gdynia.mm.pl 01.06.04, 23:12 Ja używam rowerowych za 20 zł :) Ważne zeby od wewnetrznej strony dłoni były czymś wzmocnione. Raz nie miałem i na głupim Sivym Viwrchu przy bardzo marnej pogodzie palce mi odpadały z zimna. Najgorzej jest jak musisz sie dlugo trzymac łańcucha tak jak np. na czerwonej ławce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotrek Re: Łańcuchy - rękawiczki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.06.04, 19:13 Najlepiej unikaj używania łańcuchów. Ręce nie marzną, nie obcierają się, nie brudzą i żaden gorliwy człek nie szarpnie odcinka, którego akurat ty używasz. Jak już będzie trzeba złapać łańcuch to nie będzie znaczenia, co masz na rękach byle nie olejek do opalania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: Łańcuchy - rękawiczki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.06.04, 11:33 NIe uzywam rekawiczek - Gerlach zdobywałam w padajacym sniegu (był czerwiec) i tez sie dało przezyc :) Ale jak juz to polecam rowerowe. Chociaz nie uwazam tego za zbedne - czerwoba ławka nie jest taka znowu długa a łancuchy to raczej tam przeszkadzaja - szczególnie od strony chaty teryho - raz są potrzebne moze a w drugą strone to juz bradziej ;) Odpowiedz Link Zgłoś