Dodaj do ulubionych

Łańcuchy - rękawiczki

IP: *.bg.us.edu.pl 01.06.04, 14:10
Jakie polecacie - dobre - rękawiczki na szlaki ubezpieczone łańcuchami?

Co wogle myślicie ( najlepiej z doświadczenia) o chodzeniu w rękawiczkach na
ubezpieczeniach?
Obserwuj wątek
    • Gość: Adek Re: Łańcuchy - rękawiczki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.06.04, 16:09
      Miałem latem oczywiscie gołe łapki i ...tak se .
      Pózniej zabierałem rowerowe i ok.
      pzdr
      • kicia7 Re: Łańcuchy - rękawiczki 01.06.04, 19:56
        Ja używam starych skórkowych i jest bardzo dobrze. A jak akurat nie mam, to
        chodzę z gołymi rękami i leczę poobcierane palce.
        • Gość: Lekito Re: Łańcuchy - rękawiczki IP: *.gdynia.mm.pl 01.06.04, 23:12
          Ja używam rowerowych za 20 zł :) Ważne zeby od wewnetrznej strony dłoni były
          czymś wzmocnione. Raz nie miałem i na głupim Sivym Viwrchu przy bardzo marnej
          pogodzie palce mi odpadały z zimna. Najgorzej jest jak musisz sie dlugo trzymac
          łańcucha tak jak np. na czerwonej ławce.
          • Gość: Piotrek Re: Łańcuchy - rękawiczki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.06.04, 19:13
            Najlepiej unikaj używania łańcuchów. Ręce nie marzną, nie obcierają się, nie
            brudzą i żaden gorliwy człek nie szarpnie odcinka, którego akurat ty używasz.
            Jak już będzie trzeba złapać łańcuch to nie będzie znaczenia, co masz na rękach
            byle nie olejek do opalania.
    • Gość: Aga Re: Łańcuchy - rękawiczki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.06.04, 11:33
      NIe uzywam rekawiczek - Gerlach zdobywałam w padajacym sniegu (był czerwiec) i
      tez sie dało przezyc :) Ale jak juz to polecam rowerowe. Chociaz nie uwazam
      tego za zbedne - czerwoba ławka nie jest taka znowu długa a łancuchy to raczej
      tam przeszkadzaja - szczególnie od strony chaty teryho - raz są potrzebne moze
      a w drugą strone to juz bradziej ;)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka