umo 26.07.04, 19:01 Witam! Co sadzicie o pensojancie Grań ?Bo niedlugo sie do niego wybieram i chcialbym wiedziec jakie macie opinie :) Pozdrawiam Umo Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nanoc.pl Re: Karpacz -pytanie o pensjonat Grań 26.07.04, 22:00 Moje wrażenia OK. Bardzo blisko centrum, lecz spokojnie. Pensjonat czysty i w dobrym standardzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: daria Re: Karpacz -pytanie o pensjonat Grań IP: *.gda.pl 05.08.04, 18:39 Właśnie wróciłam i widziałam Grań. Nie wiem czy już pojechałeś. Ten pensjonat to OCHYDA. Jak zobaczyłam pokoje i korytarz uciekliśmy jak najdalej. Nie wiem co tam jest ok panie nanoc.pl . Ufać to panu nie można. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k_j1 Re: Karpacz -pytanie o pensjonat Grań IP: 195.85.209.* 07.08.04, 14:15 Ja byłam po sąsiedzku, w Turni. OKROPNOŚĆ, przeszkadzaliśmy pni właścicielce, bo byliśmy poza sezonem, ODRADZAM STANOWCZO!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: umo Re: Karpacz -pytanie o pensjonat Grań IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.04, 18:56 Wiec wrocilem i moge sie wypowiedziec na temat Grani. 1.Pokoje rzeczywiscie male trojka wielkosci normalnej dwojki 2.Brak jakich kolwiek urzadzen do sprzatania pokoi. 3.Jedzenie moze byc. 4.Obsluga ok. 5.Lokalizacja ok. W sumie nie polecam ale jezeli ktos chce sie pomeczyc to moze. Odpowiedz Link Zgłoś