Gość: Adam IP: *.enms.pl 21.08.04, 16:46 jestem ze Stolicy Bieszczad, Leska i pozdrawiam wszyskich mieszkańców i turystów odwiedzających ten piękny zakątek Polski. W ostatnią sobotę byłem na Tarnicy, było super!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mlody Re: Pięknie i ... pusto - Bieszczady na każdą pog IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 21.08.04, 16:59 eh... pozazdroscic, polanczyk i solinka rzut beretem - a ja musze kisic w zapyzialym krakowie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greg Re: Pięknie i ... pusto - Bieszczady na każdą pog IP: *.polanczyk.sdi.tpnet.pl 22.08.04, 15:13 oj, jest co zazdroscic, w ostatni poniedzialek widok z poloniny wetlinskiej byl nadzwyczajny, te kolory, ta przejrzystosc powietrza... dzis w polanczyku leje i znacznie sie ochlodzilo. w bieszczadach czuc juz delikatnie jesien, ale w jej piekniejszej odmianie:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gero Re: Pięknie i ... pusto - Bieszczady na każdą pog IP: *.proxy.aol.com 22.08.04, 21:58 nic dodac nic ujac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kosinsky ANO PIKNIE IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 21.08.04, 17:00 Kak "WARSZAWIAKI" ruszą na Biescady to zadepcą wsystko. Pięknie, pusto i może niech tak pozostanie ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Olaf Re: ANO PIKNIE IP: 62.233.164.* 22.08.04, 09:43 Bredzisz. Bieszczady trzeba lubić, a wierz mi że Warszawiaków i tak jest tam sporo i wcale więcej nie bedzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: luc4s Zapraszam na www.luc4s.prv.pl fotki z Bieszczad IP: *.stowplaneta.com.pl / 82.160.17.* 21.08.04, 17:15 Zapraszam na www.luc4s.prv.pl jest tam kilka moich fotek z ostatniego wypadu w Bieszczady Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yaneck Ostatnie takie schronisko w Bieszczadach IP: 195.205.151.* 21.08.04, 20:10 www.lupkow.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zmijka Bieszczady to najpiekniejesze miejsce na swiecie IP: *.dyn.optonline.net 22.08.04, 01:15 POchodze z Bieszczadow, nie z Leska tylko z prawdziwych dzikich Bieszczadow. Tam jest pieknie.... Zeby nam sie udalo utrzymac je zawsze w takim stanie. Pozdrawiam wszystkich! I do zobaczenia w Bieszczadach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adam Re: Bieszczady to najpiekniejesze miejsce na swie IP: *.enms.pl 22.08.04, 10:25 zmijko Lesko to tez część Bieszczad tych "prawdziwych" bo o ile dobrze pamietam to są tylko jedne Bieszczady na świecie, chociaz do Leksa bardziej pasuje określenie "brama Bieszczad" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grynio Re: Ostatnie takie schronisko w Bieszczadach IP: *.olsztyn.mm.pl 22.08.04, 07:55 hehe :) to ja tez sie zareklamuje :) www.otryt.bieszczady.pl pozdrawiam rafalg@polbox.com Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do autora artykolu Re: Pięknie i ... pusto - Bieszczady na każdą pog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.04, 01:52 chcialabym zauwazyc...ze w Bieszczadach nie ma kosciolow sa zato cerkwie, kolejna uwaga dotyczy wysiedlenia: mialo ono miejsce juz w 47 roku (ta data -to Akcja Wisla), aha...no i niestety jest to tez nie prawda, ze cmentarze sa pooznaczane ...wszystko niby pieknie i ladnie...fajnie byloby gdyby tak bylo...setki naszych grobow zniknelo z powierzchni ziemi, a te ktore cudem! przetrwaly sa w stanie fatalnym ... i nalezaloby zastanowic sie co z tym zrobic i nie tuszowac tego co jest oczywiste...wracam na swoje ziemie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ada Re: Pięknie i ... pusto - Bieszczady na każdą pog IP: *.man.rsk.pl 22.08.04, 11:00 Pomyłka z podpisenm 4 zdjęcia, niestety my tu w Rzeszowie nie mamy takich widoków, a chciałoby się :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacob.p.pantz@ Redakcjo: zdjęcia! IP: *.mcnet.pl / *.mcnet.pl 22.08.04, 15:19 Artykulik można jeszcze jakoś przełknąć ( choć np. całe polskie Bieszczady to geograficznie B.Zachodnie, a pustka w połoninnych okolicach Bieszczadów podczas wakacji czy majowego weekendu to fikcja, po linki lepiej zajrzeć na www.e-gory.pl ... ) ale wybór i opis części zdjęć to prosto kompromitacja: połoniny jako okolice Rzeszowa? - no tylko jakieś 100 km z okładem, św. Jan Nepomucen - delikatnie mówiąc raczej niezbyt popularny wśród unickich lub prawosławnych dawnych mieszkańców Bieszczadów, cerkiew z Ropek to obiekt z zachodniej części Beskidu Niskiego, ten typ architektoniczny w Bieszczadach w ogóle nie występował ( warto pamiętać, że sanocki skansen prezentuje budownictwo znacznie większego od Bieszczadów obszaru ) mapka bez niemal wszystkich ważniejszych miejscowości - no chyba, że tylko wskazuje te wymienione w tekście.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mamut Re: Pięknie i ... pusto - Bieszczady na każdą pog IP: *.ustrzyki-dolne.sdi.tpnet.pl 22.08.04, 17:08 po pierwsze jak stolica bieszczad to ustrzyki dolne a nie ta wioska lesko po drugie ludzie to jest najnudniejsze naj bardziej dołujące miejsce w polsce miło to tu jest na 2 do7 dni potem zaczyna sie nudzić Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hryc' Re: shukaju ludej z Voli Horians'kiy - sela 8km na IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 22.08.04, 19:24 pivden vid Volkovyji. Selo ne isnuj. Bulo spalene v 1947 a ludej vyvezeno na skhid ta na zakhid. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mirba Re: Pięknie i ... pusto - Bieszczady na każdą pog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.04, 20:25 Jedno ze zdjec zostało opatrzone tytułem "Okolice Rzeszowa". To chyba jakieś nieporozumienie. Koło tej moiejscowości są jedynie niewielkie pagórki, a sam Rzeszów leży na równym terenie. Oodległość z Rzeszowa do miejsca z fotki to co najmniej ponad 100 Km. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robin Re: Pięknie i ... pusto - Bieszczady na każdą pog IP: *.aster.pl / *.aster.pl 22.08.04, 21:38 najpiekniesze miejsce w Polsce :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafal Re: Pięknie i ... pusto - Bieszczady na każdą pog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.06, 08:10 Bylem w Cisnej w te wakacje. Myślałem, że umrę z nudów. To był chyba koniec mojej przygody z Bieszczadami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szarotka Re: Pięknie i ... pusto - Bieszczady na każdą pog IP: *.mofnet.gov.pl 28.04.06, 09:25 Cisna też jest tego zdania. Odpowiedz Link Zgłoś