Dodaj do ulubionych

Pięknie i ... pusto - Bieszczady na każdą pogodę

IP: *.enms.pl 21.08.04, 16:46
jestem ze Stolicy Bieszczad, Leska i pozdrawiam wszyskich mieszkańców i
turystów odwiedzających ten piękny zakątek Polski. W ostatnią sobotę byłem na
Tarnicy, było super!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: mlody Re: Pięknie i ... pusto - Bieszczady na każdą pog IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 21.08.04, 16:59
      eh... pozazdroscic, polanczyk i solinka rzut beretem - a ja musze kisic w
      zapyzialym krakowie.
      • Gość: greg Re: Pięknie i ... pusto - Bieszczady na każdą pog IP: *.polanczyk.sdi.tpnet.pl 22.08.04, 15:13
        oj, jest co zazdroscic, w ostatni poniedzialek widok z poloniny wetlinskiej byl nadzwyczajny, te kolory, ta przejrzystosc powietrza... dzis w polanczyku leje i znacznie sie ochlodzilo. w bieszczadach czuc juz delikatnie jesien, ale w jej piekniejszej odmianie:-)
      • Gość: gero Re: Pięknie i ... pusto - Bieszczady na każdą pog IP: *.proxy.aol.com 22.08.04, 21:58
        nic dodac nic ujac
    • Gość: kosinsky ANO PIKNIE IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 21.08.04, 17:00
      Kak "WARSZAWIAKI" ruszą na Biescady to zadepcą wsystko.

Pięknie, pusto i może niech tak pozostanie !
      • Gość: Olaf Re: ANO PIKNIE IP: 62.233.164.* 22.08.04, 09:43
        Bredzisz.
        Bieszczady trzeba lubić, a wierz mi że Warszawiaków i tak jest tam sporo i
        wcale więcej nie bedzie.
    • Gość: luc4s Zapraszam na www.luc4s.prv.pl fotki z Bieszczad IP: *.stowplaneta.com.pl / 82.160.17.* 21.08.04, 17:15
      Zapraszam na www.luc4s.prv.pl jest tam kilka moich fotek z ostatniego wypadu w
      Bieszczady
    • Gość: yaneck Ostatnie takie schronisko w Bieszczadach IP: 195.205.151.* 21.08.04, 20:10
      www.lupkow.pl
      • Gość: zmijka Bieszczady to najpiekniejesze miejsce na swiecie IP: *.dyn.optonline.net 22.08.04, 01:15
        POchodze z Bieszczadow, nie z Leska tylko z prawdziwych dzikich Bieszczadow.
        Tam jest pieknie....
        Zeby nam sie udalo utrzymac je zawsze w takim stanie.
        Pozdrawiam wszystkich! I do zobaczenia w Bieszczadach.
        • Gość: Adam Re: Bieszczady to najpiekniejesze miejsce na swie IP: *.enms.pl 22.08.04, 10:25
          zmijko Lesko to tez część Bieszczad tych "prawdziwych" bo o ile dobrze pamietam
          to są tylko jedne Bieszczady na świecie, chociaz do Leksa bardziej pasuje
          określenie "brama Bieszczad"
      • Gość: grynio Re: Ostatnie takie schronisko w Bieszczadach IP: *.olsztyn.mm.pl 22.08.04, 07:55
        hehe :) to ja tez sie zareklamuje :) www.otryt.bieszczady.pl pozdrawiam
        rafalg@polbox.com
    • Gość: do autora artykolu Re: Pięknie i ... pusto - Bieszczady na każdą pog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.04, 01:52
      chcialabym zauwazyc...ze w Bieszczadach nie ma kosciolow sa zato cerkwie,
      kolejna uwaga dotyczy wysiedlenia: mialo ono miejsce juz w 47 roku (ta data -to
      Akcja Wisla), aha...no i niestety jest to tez nie prawda, ze cmentarze sa
      pooznaczane ...wszystko niby pieknie i ladnie...fajnie byloby gdyby tak
      bylo...setki naszych grobow zniknelo z powierzchni ziemi, a te ktore cudem!
      przetrwaly sa w stanie fatalnym ... i nalezaloby zastanowic sie co z tym zrobic
      i nie tuszowac tego co jest oczywiste...wracam na swoje ziemie
    • Gość: ada Re: Pięknie i ... pusto - Bieszczady na każdą pog IP: *.man.rsk.pl 22.08.04, 11:00
      Pomyłka z podpisenm 4 zdjęcia, niestety my tu w Rzeszowie nie mamy takich
      widoków, a chciałoby się :)
    • Gość: jacob.p.pantz@ Redakcjo: zdjęcia! IP: *.mcnet.pl / *.mcnet.pl 22.08.04, 15:19
      Artykulik można jeszcze jakoś przełknąć
      ( choć np. całe polskie Bieszczady to geograficznie B.Zachodnie,
      a pustka w połoninnych okolicach Bieszczadów podczas wakacji
      czy majowego weekendu to fikcja, po linki lepiej zajrzeć na www.e-gory.pl ... )
      ale wybór i opis części zdjęć to prosto kompromitacja:
      połoniny jako okolice Rzeszowa? - no tylko jakieś 100 km z okładem,
      św. Jan Nepomucen - delikatnie mówiąc raczej niezbyt popularny
      wśród unickich lub prawosławnych dawnych mieszkańców Bieszczadów,
      cerkiew z Ropek to obiekt z zachodniej części Beskidu Niskiego,
      ten typ architektoniczny w Bieszczadach w ogóle nie występował
      ( warto pamiętać, że sanocki skansen prezentuje budownictwo
      znacznie większego od Bieszczadów obszaru )
      mapka bez niemal wszystkich ważniejszych miejscowości - no chyba,
      że tylko wskazuje te wymienione w tekście....

• Gość: mamut Re: Pięknie i ... pusto - Bieszczady na każdą pog IP: *.ustrzyki-dolne.sdi.tpnet.pl 22.08.04, 17:08
      po pierwsze jak stolica bieszczad to ustrzyki dolne a nie ta wioska lesko po
      drugie ludzie to jest najnudniejsze naj bardziej dołujące miejsce w polsce miło
      to tu jest na 2 do7 dni potem zaczyna sie nudzić
    • Gość: hryc' Re: shukaju ludej z Voli Horians'kiy - sela 8km na IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 22.08.04, 19:24
      pivden vid Volkovyji. Selo ne isnuj. Bulo spalene v 1947 a ludej vyvezeno na
      skhid ta na zakhid.
    • Gość: mirba Re: Pięknie i ... pusto - Bieszczady na każdą pog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.04, 20:25
      Jedno ze zdjec zostało opatrzone tytułem "Okolice Rzeszowa". To chyba jakieś
      nieporozumienie. Koło tej moiejscowości są jedynie niewielkie pagórki, a sam
      Rzeszów leży na równym terenie. Oodległość z Rzeszowa do miejsca z fotki to co
      najmniej ponad 100 Km.
    • Gość: robin Re: Pięknie i ... pusto - Bieszczady na każdą pog IP: *.aster.pl / *.aster.pl 22.08.04, 21:38
      najpiekniesze miejsce w Polsce :)
    • Gość: Rafal Re: Pięknie i ... pusto - Bieszczady na każdą pog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.06, 08:10
      Bylem w Cisnej w te wakacje. Myślałem, że umrę z nudów. To był chyba koniec
      mojej przygody z Bieszczadami.
      • Gość: Szarotka Re: Pięknie i ... pusto - Bieszczady na każdą pog IP: *.mofnet.gov.pl 28.04.06, 09:25
        Cisna też jest tego zdania.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka