Dodaj do ulubionych

weekend z psem

13.03.17, 19:56
Szukam jakiegoś fajnego miejsca na weekend majowy z psem. Najlepiej na południu Polski niedaleko opolszczyzny (dolnośląskie, śląskie, opolskie). I najlepiej jakieś totalne odludzie z dużymi przestrzeniami i jakimś jeziorkiem/stawem w pobliżu.
Mam owczarka niemieckiego, więc psa dużego w dodatku uzależnionego od biegania i pływania.
Macie jakieś propozycje?
Obserwuj wątek
    • tola12a Re: weekend z psem 22.01.18, 19:39
      Jeśli szukasz noclegu to mogę zaproponować Tobie bardzo fajną stronę nanocleg.pl/ dzięki filtrom na stronie zaoszczędzisz czas i zajdziesz to czego szukasz.
      • jarosz89 Re: weekend z psem 19.04.18, 09:42
        też lubię tego typu miejsca. Chyba z rok temu byliśmy w takiej miejscowości na Dolnym śląsku Studzienno albo Studzienna. Jak ktoś lubi agroturystykę to mu się spodoba.
        A ta miejscowości leży blisko jeleniej Góry i Parku Narodowego Gór Stołowych.
    • melam1 Re: weekend z psem 19.11.18, 21:09
      Na Dolnym Śląsku jest multum agroturystyk, gdzie psy są mile widziane. Wystarczy poszukać...
    • cytrynowabeza Re: weekend z psem 10.12.18, 20:00
      Nie orientujecie się może czy przewoźnicy typu dworzeconline mają coś przeciwko jeżdzeniu z psem? Mam niewielkiego kundla i zastanawiam się czy kierowca busa nie będzie mi robił problemów, że jadę z psem. Nie wiem też czy mam wykupić dla niego jakiś bilet...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka