sru_karka 11.12.09, 14:51 ... jedzenia to Wy tu jeszcze czasem rozmawiacie? Toż to taki wdzięczny temat :> Co tam dzisiaj na talerzach się pojawi? :> Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mala_mee Re: A na temat... 11.12.09, 15:04 Kasza gryczana z sosem grzybowym. A potem czekolada. Duzo czekolady. Z reszta, wolałabym od razu przejść do czekolady. Odpowiedz Link
sru_karka Re: A na temat... 11.12.09, 15:14 Czemu :| ? Nie lubisz? Ja lubię. A dodatkowym plusem jest to, że można dużo jeść bo (podobnie jak brokuły) nie jest tuczący :) A w chwili obecnej, bardziej niż kiedyś zwracam na to uwagę :) Odpowiedz Link
funny_game Re: A na temat... 11.12.09, 15:29 Pulpeciki w sosie pieczarkowym, kasza, buraczki. Odpowiedz Link
sru_karka Re: A na temat... 11.12.09, 15:31 A buraczki na ciepło? Jeśli tak to zgapiłaś mój wczorajszy! :> Odpowiedz Link
funny_game Re: A na temat... 11.12.09, 15:45 Na zimno, gotowa surówka w kubełku, duuużo :) A sosidło sama robiłaś? Bo ja tak, a nie cierpię sprawiania pieczarek :/ Odpowiedz Link
i.nes Re: A na temat... 11.12.09, 18:55 Dziś karmili mnie inni - i na śniadanie, i na obiad :) Ciekawe doświadczenie. Ale wino obalę własne :P Odpowiedz Link