Gość: carola IP: *.aster.pl / *.aster.pl 11.07.05, 23:24 czy waszym zdaniem bezpiecznie jest wybrać sie samej w tatry, do zakopanego? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dupekzoledny Re: sama w tatry? 12.07.05, 05:31 dokłądnie tak samo jak do w-wy,łodzi,lub krakowa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jedrek Re: sama w tatry? IP: .* / 212.185.43.* 12.07.05, 09:25 Możesz spokojnie jechać. Oczywiście należy unikać ciemnych miejsc:-) ale to przecież teraz normalka. Samotna wędrówka po górach wg. mnie jest najprzyjemniejsza. Może być niebezpieczna jeżeli wcześniej się nie przygotujesz. Miłego pobytu :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Klara Re: sama w tatry? IP: *.4web.pl 12.07.05, 09:47 Jak najbardziej:) Tylko trzeba uwazać na szlaku podwójnie, do jesteś skazana sama na siebie, a nie wszędzie są od razu ludzie, zeby o pomocpoprosić:) Odpowiedz Link Zgłoś
monikaa13 Re: sama w tatry? 12.07.05, 12:00 oczywiścei jest tam tyle ludzi, że nic ci sie napewno nei stanie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MiG Re: sama w tatry? IP: *.aster.pl 12.07.05, 23:16 Z tym "na pewno" to bym nie przesadzał. Jak ktoś ma conieco doświadczenia w wędrowaniu to spoko można samemu/samej. MiG Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samotna Re: sama w tatry? IP: *.chello.pl 12.07.05, 20:48 Od lat jeżdżę sama w Tatry. Zawsze wracam zadowolona, chodzę swoim tempem i tam gdzie sama chcę , a najbardziej chcę w Tatry Zachodnie , tam jest mniej stonki turystycznej.Gorąco polecam, samotne wędrówki , oczywiście trzeba wybrać szlaki odpowiednie do kondycji. Odpowiedz Link Zgłoś