Gość: zuza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.05, 07:40 czy w Zakopanym są trasy do jazdy na rolkach? Właśnie się tam wybieramy z rodziną i zastanawiamy się czy warto taszczyc sprzęt... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
michal.ch Re: Zakopane-rolki 19.07.05, 17:17 Zawsze mnie to dziwiło, jak to się dzieje, że w góry przyjeżdżają też ci, których dreptanie nie kręci. :) Rolki w górach? Profanacja! :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: San Re: Zakopane-rolki IP: *.iry.warszawa.supermedia.pl 20.07.05, 13:47 Już tak... durnego pytania dawno nie czytałem! Rolki lepsze nad morzem, bo tam prosto po horyzont... Chyba TPN powinien przed wpuszczeniem ludzi badać ich stan intelektualny. Odpowiedz Link Zgłoś
dupekzoledny Re: Zakopane-rolki 20.07.05, 15:25 to już zdradzę tajemnicę. można zjeżdżać z kasprowego do murowańca.dalej jest zakaz. mają być organizowane zawody dla rolkarzy-ale tych doświadczonych profi orlą percią.podobne spore nagrody mają być. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aja Re: Zakopane-rolki IP: 1.1.* / *.proxy.aol.com 26.07.05, 22:14 Co jazda na rolkach ma wspolnego ze badaniami poziomu intelektualnego, czyzby taka rozrywka uprawiana w gorach byla zbyt duzym wyzwaniem intelektualnym dla kolegi/kolezanki San? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stefa Re: Zakopane-rolki IP: *.stomil-poznan.pl 22.07.05, 10:06 ratunku... :-| Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dupek żołędny Re: Zakopane-rolki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.05, 19:54 nie pisałem tego wcześnie gdyż sam chciałem wygrac te zawody ale mleczko się wylało. Odpowiedz Link Zgłoś
monia9931 Re: Zakopane-rolki 28.07.05, 09:38 Szkoda mi pseudo turystów jadących w góry, współczuję takim,hi hi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuza Re: Zakopane-rolki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.05, 18:17 ale zgorszyłam tym pytaniem wszystkich prawdziwych turystów- za współczucie dziękuję. Moje głupie pytanie wzięło się z tego, że jechałam z 10-letnimi bliźniaczkami, które uwielbiają rolki. Sama nigdy nie byłam w Tatrach. Teraz właśnie wróciliśmy i już wiem jak głupie było moje pytanie- dziewczyny dzielnie chodziły- rozpoczęliśmy od Sarniej skały a skończyliśmy na Rysach. Jedynym problemem było wyrobienie się wczasie- przy długich dojściach do szlaków na górze nawet wychodząc o 7-8 wracaliśmy czasem o 22-23 i już trochę się bałam misiów, zwłaszcza, kiedy na Kondratowej o 19 podbiegł do nas lis- autentycznie mieliśmy stracha. A któregoś dnia w czasie upału nad dzwiami na werandzie znaleźliśmy przypiętego nietoperza- dziewczyny były zachwycone. Odpowiedz Link Zgłoś
dupekzoledny Re: Zakopane-rolki 01.08.05, 18:33 nie zgorszyłaś-raczej rożsmieszyłaś. Odpowiedz Link Zgłoś