Dodaj do ulubionych

Polonina wetlinska

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.05, 12:31
jade pierszy raz, powiedzcie czy mozna albo jak najwyżej sie da wyjechac
samochodem, kiedys słyszałam ktos mi muwił ze tam znajduje sie jakas droga
(?) I czy jeszcze w schronisku sa pokoje z łazienkami (ciepła woda pod
prysznicem)?
Obserwuj wątek
    • Gość: Opty Re: Polonina wetlinska IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.07.05, 13:47
      Czy ty chcesz wjeżdzać na góry samochodem? Przecież to bezsens, to wcale nie
      jest tak wysoko.
    • Gość: kalafior Re: Polonina wetlinska IP: *.it-net.pl 27.07.05, 16:24
      Na Wetlińską chcesz wjeżdżać? Może i jest tam jakaś droga, ale na pewno nie dla
      przeciętnego samochodu i na pewno nikt Cię tam nie wpuści. A o schronisko to
      też chodzi na Wetlińskiej? Bo jeżeli tak to wiedz, że nie masz co tam liczyć na
      bieżącą wodę, a co za tym idzie na ciepłą... Do tego pokoje z łazienkami??? Bez
      przesady, chyba Ci się coś pomyliło. Ale miłej zabawy!
      • Gość: magda24 Re: Polonina wetlinska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.05, 23:18
        To jak nie wiesz to moze nie pisz co nie, ja nie pytam o ocene moralna tylko o
        konkrety chyba co nie?
        • Gość: dawi Re: Polonina wetlinska IP: *.stat.gov.pl 28.07.05, 07:37
          MAGDA — zostań w domu i weź zimny prysznic.
        • Gość: kalafior Re: Polonina wetlinska IP: *.it-net.pl 28.07.05, 13:01
          No skoro uważasz, że nie wiem to napisze dobitniej. Jeżeli chodzi o Wetlińską
          to nie masz szans! To jest Park Narodowy, a po takowych samochody nie jeżdżą bo
          nie mogą. A w Chatce też byłem parę razy i wiem jakie są tam warunki. Jak Ci
          sie w ogóle łóżko trafi to już dobrze. Ty najwidoczniej chcesz jechać w inne
          miejsce...
          • arkusz.plano Re: Polonina wetlinska 31.07.05, 18:42
            He, he, widziałem takie panienki w klapkach albo na obcasach paradujące po
            Bieszczadach !
    • monia9931 Re: Polonina wetlinska 28.07.05, 09:03
      No nie w góry samochodem!PO co? Nie myślisz Magda, lepiej zostań w domu!!!
    • Gość: KA Polonina wetlinska-Konkrety IP: 217.153.16.* 28.07.05, 09:42
      przewodnik.onet.pl/1127,1594,1065761,artykulr.html
      www.twojebieszczady.pl/wetlinska.php
      Szybciej i wygodniej jest wpisać w wyszukiwarkę, a i nie narażasz się na ocenę
      twoich intencji bardziej lub mniej prawdziwych.
      Pozdrawiam KA
    • Gość: MiG Re: Polonina wetlinska IP: *.aster.pl 28.07.05, 23:27
      Hehehe, to jakiś żart, co nie? :-)

MiG
      • Gość: Szarotka Re: Polonina wetlinska IP: *.mofnet.gov.pl 01.08.05, 09:55
        Też mi sie zdaje, że nas tu ktoś podpuszcza i chce Forumowiczów sprowokować,
        jak to sie juz udało z Tatrami niejakiemu Krezusowi :)))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka