markopol6 17.01.06, 12:29 polecam forum karpacz plusy i minusy, tam mieszkańcy i turyści zaglądają i podają swoje opinie, warto zobaczyć co w górach piszczy, Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
corrina_f1 Re: Karpacz plusy i minusy 17.02.06, 10:00 Też BYM polecała, gdyby na tamtym forum ktoś coś pisał... Pojedyncze wpisy pojawiają się co kilka dni.. :( Liczyłam że forum to pomoże mi przed wyjazdem do Karpacza w listopadzie zeszłego roku, jednak niezawodne okazały się jak zwykle google... Odpowiedz Link Zgłoś
ppatrik Re: Karpacz plusy i minusy 17.02.06, 16:11 pisze pisze . . . corrina tylko to forum o Karpaczu nie ma tyle "biesiadników" co np fora o Krakowie czy Jeleniej Górze - tam nowe posty ukazują się co chwilę ale to nie powód zeby na forum o Karpaczu nie zaglądać i tam nie pisać jak nawet zobacze nowy post raz na tydzien to nie zrezygnuje z zaglądania na "Karpacz plusy i minusy" Odpowiedz Link Zgłoś
corrina_f1 Re: Karpacz plusy i minusy 17.02.06, 17:19 Ależ ja zaglądam codziennie :) Nawet mam dodane do ulubionych forów :) Byłam w Karpaczu na długi weekend listopadowy i bardzo mnie to miejsce, wraz z okolicami oczywiście urzekło :) Chętnie wrócę tam w lato żeby trochę połazić po górkach (bo na nartach niestety nie jeżdżę, więc zima jako taka odpada) A tak było w listopadzie.. www.pbase.com/corrina/karkonosze_mountains&page=all Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xman Re: Karpacz plusy i minusy IP: *.atol.com.pl 20.02.06, 18:02 jak wejśc na to forum Odpowiedz Link Zgłoś
corrina_f1 Re: Karpacz plusy i minusy 20.02.06, 18:42 Klikając na link ;) forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=30151 Odpowiedz Link Zgłoś