Gość: ula IP: *.kolornet.pl 21.04.03, 07:41 Poradzcie mi gdzie mozna przenocowac za w miare rozsadna cene w ladnej okolicy. Pokoj dwuosobowy,wygodne lozko:-) Adresy www mile widziene. Dzieki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: MISIA Re: gdzie zakochani... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.04.03, 17:52 Miejscowość Górzno p.Tyliccy ul. Nowe Osiedle - gospodarstwo agroturystyczne www.gorzno.com Odpowiedz Link Zgłoś
mia10 Re: gdzie zakochani... 10.05.03, 13:59 Jest tyle fajnych miejsc.JA dużo jeżdżę po górach i polecam Ci NIEMOJÓW - miejscowość w Górach Orlickich ( ok. 12 km. na północny zachód od Międzylesia , Powiat Kłodzki) Jest tam w centrum - tuż na przeciwko przejścia nowy fajny pensjonat - cena 25 zeta od odoby ale warunki cool. Praktycznie cisza i spolój( jak ja byłem), więc idealne miejsce dla dwojga. Tereny są bardzo ładne a góry nie malowinicze i niskie. Po czeskiej stronie sklepy i hotelik z restauracją (tanio) i długo czynnym barem. Bardzo fajny klmat. Do zwiedzania polecam przełom Orlicy. POLECAM I POZDRAWIAM Odpowiedz Link Zgłoś
mia10 Re: gdzie zakochani... 10.05.03, 14:03 Zapominałem dodać nazywy pensojnatu, gdyż zapomniałem. Na pewno moja kochana będzie ja pamiętać... to podam Ci. Mogę też udzielić info na gg.4255870 ! POzdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Małgosia Re: gdzie zakochani... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 23.05.03, 00:34 Zapraszam do mojego pensjonatu w Szklarskiej Porębie. Szczegóły oferty na stronie: www.szklarska.ig.pl/pokojegoscinne Małgorzata Konowałek 0603291301 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Czostor Re: gdzie zakochani... IP: *.acn.pl 03.06.03, 02:39 Niezapomniane chwile przezyjecie spiac w namiocie w Beskidzie Niskim, albo w Kotlinie Kłodzkiej na szyszkach i w czasie burzy. Nic tak ludzi do siebie nie zbliża :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monia tylko karpacz. IP: *.jeleniag.cvx.ppp.tpnet.pl 17.06.03, 10:05 zajrzyj na strone ! nie złe apartamenty - szczególnie lustrzany. www.apartamenty.karkonosze.com.pl ! Odpowiedz Link Zgłoś