Dodaj do ulubionych

atas vs harctur

25.06.12, 21:29
ofreta obozu młodzieżowego na Korsyce: harctur - opinie w necie fatalne, atas - godne polecenia.
Na stronie jednego i drugiego biura ta sama oferta obozu - nawet fragmenty opisów identyczne. To samo miejsce, program itp. Jak to możliwe, że z atasa wszyscy zadowoleni a na harcturze wieszane psy? Czy te dwa biura współistnieją obok siebie na jednym kempingu i mają tak wielką różnicę opinii? harctur to brud, smród i ubóstwo a atas super? Jakie jest wyjaśnienie? Sprawa pilna, bo chcę posłać dziecko na obóz właśnie tam.
Obserwuj wątek
    • fiefie Re: atas vs harctur 08.07.12, 11:25
      harctur niestety ma dużo niedociągnięć w organizacji, stąd niepochlebne opinie
      atas rzeczywiście lepszy, ale o tym jak organizują Korsykę nic mi nie wiadomo, obozy językowe w Anglii robią bardzo dobre
    • roza8700 Re: atas vs harctur 20.04.13, 21:46
      Atas jest bardzo dobrą firmą, stąd dobre opinie. Tej drugiej firmy nie znam, ale z Atasa moje dziecko jeździ już 3 rok teraz i wszystko zawsze było ok, opiekunowie odpowiedzialni, zwiedzania naprawdę masa, wszystko zorganizowane od a do z, moja córka wracała zawsze zadowolona.
      • ela9849 Re: atas vs harctur 25.07.13, 15:13
        O Harcturze nic nie wiem, ale z ATAS mamy bardzo dobre doświadczenia - córka z nimi on 2 lat wyjeżdża za granicę na kursy językowe i wszystko jak do tej pory było w jak najlepszym porządku. :) Od strony organizacyjnej także biuro naprawdę godne polecenia.
    • agni-76 Re: atas vs harctur 03.06.13, 14:53
      witam
      Atasa nie znam, Harctur KRAKÓW ma fatalne opinie a Harctur ŁÓDŹ w porządku.
      Mój syn był na koloniach Z Harctur Łódź i był bardzo zadowolony z warunków i kadry. W tym roku również wyjeżdża na kolonie z tego biura
      • politechn32 Re: atas vs harctur 13.06.13, 16:15
        Prawda, HARCTUR to strasznie dziadowskie biuro. Zero organizacji, kadra z przypadku, program nie jest realizowany a większosć tych wycieczek jest ciekawa tylko z nazwy - niestety realia okazują się inne. Mój syn co roku jeździ na 2 kolonie, z HARCTUR ŁÓDŹ był dwa razy i jesteśmy bardzo rozczarowani
      • 10maniek Re: atas vs harctur 06.07.13, 19:39
        HARCTUR ŁÓDŹ to samo- generalnie HARCTURY to są bardzo kiepskie biura. Wyjazd do Kołobrzegu- szkoły to jakaś porażka- warunki okropne, jedzenie to jakaś kpina. Polecam warszawskie biuro ALMATUR czy krakowskie JAWORZYNA - a wyjazdy są też z Łodzi i naprawdę świetna organizacja i warunki
Inne wątki na temat:

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka