rafaelsanti3 10.12.07, 07:44 Może byliście z dziecmi w Karpaczu, szklarskiej lub w innych miasteczkach gdzie można zoirganizować wypad saneczkowy(nie narciarski) dla 5 latka. Podzielcie się info, proszę. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
siwy_dym_komando Karpacz? 11.12.07, 17:25 znajomy opowiadał, że dobrze bawił się w Karpaczu na torze saneczkowym przy tamtejszym centrum rekreacji, podobno długi ponad 1 km, ale sam nie byłem, nie jestem pewien czy to aby nie jest taka rynna¸więc dla pięciolatka to chyba zbyt niebezpieczne. Niemniej jestem pewien, że w Karpaczu jest też ładna trasa saneczkowa koło hotelu i przystanku PKS „Biały Jar”. Odpowiedz Link Zgłoś
irekkacz Re: Karpacz? 22.12.07, 12:03 ja byłem z 2 dzieci w karpaczu 14-17.12, zjeżdżałem z nimi z kolorowej, rynny saneczkowe są rozmontowane, widziałem tylko w ich miejscu armatki śnieżne, roller coaster jest czynny- zjazd jest bezpieczny, wózki są przymocowane do podłoża tak, że nie można wypaść z toru, z dzieckiem do 8 lat musi jeździć dorosły, na sanki też myślę że coś się znajdzie, polecam Karpacz Irek Odpowiedz Link Zgłoś