anwilka1 15.04.08, 21:46 Czy kurtki firmy MILO to produkt made in China? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bergsteiger Re: kurtki MILO 16.04.08, 20:06 Wiekszość odzieży tzw.turystycznej jest produkowana w Chinach. Wejdź na stronę www.milo.pl, to zobaczysz w ilu krajach sprzedają swoje wyroby. Nawet słynny Jack Wolfskin szyje w Malezji,Wietnamie i nawet w Turcji to się nazywa prawdziwa globalizacja. Mam plecak J.Wolfskina szyty w Chinach ale wykonanie i materiał są bardzo dobre. Odpowiedz Link Zgłoś
anwilka1 Re: kurtki MILO 16.04.08, 20:27 Dziękuję bardzo za odpowiedź, ja jestem laikiem w tych sprawach, ale otwarta na naukę. Jeśli sama nie mogę czegoś doczytać lubię się zapytać. Miło że nie zostałam "obśmiana" za takie pytanie, dzięki. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
bergsteiger Re: kurtki MILO 17.04.08, 20:39 Nigdy nie przyszłoby mi do głowy obśmiewanie kogoś, kto na forum prosi o informacje i poradę. Ci co tak czynią są ludźmi małego formatu i w dodatku zamiast serca mają kamień. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
petrucio Odradzam. 20.04.08, 14:00 Jesli cos jest w Chinach robione nie moze byc dobrze robione. I tyle w sprawie. Oczywiscie ci, co wydali swoje pieniadze na produkt Made in China beda tu do upadlego bronili "jakosci" swoich nabytkow, ale to zachowania smieszne. Jesli chcesz naprawde dobra kurtke to proponuje po prostu naszego producenta: malachowski.com.pl jesli chcesz cos super na zime to tez malachowski lub Canada Goose (made in canada). Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
wsudetach Re: Odradzam. 21.04.08, 13:29 Jakoś tak się składa większość największych firm produkuje na wschodzie i nikt nie ma zastrzeżeń do ich produktów. Wszystko zależy od tego ile firma przeznaczy na kontrolę jakości i jak założy cenę produkcji. Chińczycy to bardzo zdolny naród, jeżeli firma założy że wyprodukowanie kurtki ma kosztować 100zl - to zrobią za 100. Jeżeli firma przeznaczy 20zl to chińczycy zrobia bez problemu za 20 ale jakość będzie już inna. Jeżeli kupujesz produkty firm tzw. renomowanych, czyli takich, które mają wyrobioną markę i nie mogą sobie pozwolić na buble, nie musisz martwić się o jakość. Sam posiadam kurtkę MILO i jestem b. zadowolony. Świetnie leży, jest dopasowana i ma niezłe parametry. Jeżeli chcesz się dowiedzieć czegoś jeszce zapraszam na ngt.pl Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś