bwadas 25.11.03, 13:44 Jeśli kochasz góry, interesuje Ciebie Beskid Niski, kultura łemkowska, turystyka, zapraszam na nowy portal poświęcony wszystkim aspektom Beskidu Niskiego. Zachęcam do dodania swojej cegiełki.... www.niski.prv.pl Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ry-bka Re: Beskid Niski 26.11.03, 07:56 Mnie sie tez stronka spodobala. Ze skrucha przyznaje ze jeszcze nie bylam w Beskidzie Niskim, ale mam coraz wieksza ochote pojechac:) To dzieki takim entuzjastom jak wowa czy bwadas:) Odpowiedz Link Zgłoś
tradycja1 Re: Beskid Niski 03.12.03, 06:18 Bardzo ciekawa strona. Beskid Niski jest mi szczegolnie bliski i z wielka checia tam wracam. Wlasnie przegladam ksiazeczke GOT i opis tras...ehhh. Mysle ze powtorze wiele z nich, chocbym miala sie wybrac sama :) Odpowiedz Link Zgłoś
wowa11 Re: Beskid Niski 03.12.03, 19:57 zauważcie, że gdy pada temat Beskidu Niskiego, to wszyscy jakoś tak wzdychają, zamyślają się i wpominają piękne czasy... cóż, te górki są po prostu jedyne i nie ma takich drugich... zapraszam w beskid! Odpowiedz Link Zgłoś
tradycja1 Re: Beskid Niski 03.12.03, 21:07 Trafne spostrzezenie. To magiczne miejsce na ziemi. Tak mnie naszlo wczoraj ze przegladnelam mase zdjec z tulaczki po gorach. Wydaje mi sie ze to rejon gdzie mozna autentycznie czynnie odpoczac, z dala od masowych wycieczek. Odpowiedz Link Zgłoś
ry-bka Re: Beskid Niski 05.12.03, 08:01 a znasz jakies fajne miejsce gdzie by sie mozna jeszcze zalapac na noclegi w okresie poswiateczno sylwestrowy? bo chcialabym pojechac w gory na kilka dni i co prawda planowalam Bieszczady ale coraz bardziej ciagnie mnie w Niski:) Odpowiedz Link Zgłoś