Dodaj do ulubionych

tylko Gorce:)

01.04.09, 00:32
i urlop w Rabce - świetna baza wypadowa
Obserwuj wątek
    • wojtekmak Re: tylko Gorce:) 24.05.09, 19:15
      Mam w planie spędzenie urlopu właśnie w Gorcach. Będę tam po raz
      pierwszy.
      Co polecasz? Jakie szlaki, schroniska, kwatery?
      • dzulit Re: tylko Gorce:) 26.06.09, 11:04
        Właśnie wróciłam z gór i jedno chcę podkreślić...na pewno nie polecam schroniska
        na Hali Łabowskiej. Kobiety w "rejestracji" były średnio sympatyczne,po zalaniu
        kilku kubków wrzątkiem [nie wrzącym,przez co budyń czy kisiel był jedynie
        namiastką..sokiem wiśniowym z mąką lub czekoladą do picia z mąką :< ] pani
        raczyło się przypomnieć,że wrzątek jest płatny (nie chodzi o cenę,wiadomo,no ale
        w innych schroniskach,w których się nocuje,a nie tylko przysiada na
        herbatę,wrzątek[?!] jest bezpłatny,tj.zazwyczaj mamy do dyspozycji czajnik czy
        coś..aeh,poza tym ciepłej wody brak,okej,bez przesady,nie jesteśmy francuskimi
        pieskami,ale jeśli mówione jest,że prąd będzie od 20 do 22,tak samo i ciepła
        woda,a jedyne co faktycznie się zmieniło to migający żyrandol w okolicy
        20:30,ciepłej wody jak nie było tak nie było.Gniazdek w pokoju [przynajmniej
        naszym] brak.
        No generalnie nie polecam...za to mogę polecić schronisko w Ochotnicy Górnej lub
        pensjonat Agawa w Rabce..Ogólnie wyjazd miałam udany,padało jak nie wiem
        co,zimno,mokro,rzeczy śmierdzą zgnilizną,ale i tak wspomnienia wspaniałe : )

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka