asidea 28.02.07, 23:00 Czy dzisiaj nie mija przypadkiem rok? P.s ..sto lat,sto lat..? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
111majka Re: Do Doomi i Majki :) 28.02.07, 23:08 Dzięki za życzenia, ale... sto lat mija codziennie Wątki starsze miż rok są archiwizowane... Szkoda trochę. Ale czujna jesteś Odpowiedz Link
asidea Re: Do Doomi i Majki :) 28.02.07, 23:13 111majka napisała: > Dzięki za życzenia, ale... sto lat mija codziennie > Wątki starsze miż rok są archiwizowane... Szkoda trochę Mhm > Ale czujna jesteś Dzisiaj tak mi się udało Spałam do południa, to i spostrzagawczość mam lepszą Odpowiedz Link
111majka Re: W takim razie.. wątek można skasować :) 28.02.07, 23:42 A kto by tam kasował wątek z życzeniami Odpowiedz Link
asidea Re: Do Jackie :) 01.03.07, 21:27 jackie_brown napisała: > "asidea" - skąd ten nick? Asidea pochodzi(częściowo)od nicka, którym się wcześniej posługiwałam,a który to niestety musiałam zmienić. Asidea powstawała w sposób następujący... : Zostawiłam najpierw połączenie "ae". Pierwszą literę dodałam od swojego imienia ,i było A...ea. Później nie miałam pomysłu, i tak powstała "idea"(z ang.)- było więc A.idea. Pozostała do uzupełnienia tylko środkowa litera- dodałam wobec tego literę "s" z "s"entymentu do ...y I już! - tak właśnie powstałam Nick Asidea jest trochę "kombinowany",i właściwie nie ma związku z czymś konkretnym. Muszę się przyznać,że wymyślanie nicków nie jest dla mnie prostą sprawą ,dlatego oprócz Asidei mam obecnie tylko jeszcze jeden, który przeznaczyłam na inne fora A czy mój nick Tobie się z czymś skojarzył? P.s Jak na razie to spotkałam się z opinią,że kojarzy się z morzem P.s 2 Aha, jeszcze tylko jedno- nie jestem z Opola (to jakaś zbieżność - ew. plagiat). Jackie, a Ty jesteś od...(Quentina)? Odpowiedz Link
feelek Re: Do Jackie :) 01.03.07, 22:47 kurcze, byłem blisko ale w dzień nie było kiedy napisać ja myślałem,że: 1. asidea to jakaś syrena z planety X, krąży nad forami, a ma do nich dostęp swobodny i patzry w jakąś społeczność jak astronom ze swej planety, 2. asidea łapie i wręcza mandaty za prędkość jadącym do pracy nam bo wie co kiedy napisaliśmy w necie i w ten sposób nas karze za wybryki nasze 3. asidea to ta miła urzędniczka w zusie co była przymknęła oko na moje niegdysiejsze roztargnienie i zapomnienie o formularzu fza-5 Odpowiedz Link
asidea Re: Do Jackie :) 01.03.07, 22:51 feelek napisał: > kurcze, byłem blisko ale w dzień nie było kiedy napisać > ja myślałem,że: > 1. asidea to jakaś syrena z planety X, krąży nad forami, a ma do nich dostęp > swobodny i patzry w jakąś społeczność jak astronom ze swej planety, > 2. asidea łapie i wręcza mandaty za prędkość jadącym do pracy nam bo wie co > kiedy napisaliśmy w necie i w ten sposób nas karze za wybryki nasze > 3. asidea to ta miła urzędniczka w zusie co była przymknęła oko na moje > niegdysiejsze roztargnienie i zapomnienie o formularzu fza-5 Takiej analizy to się nie spodziewałam )) Odpowiedz Link