Gość: stanczyk Re: Range Rover LRX już za rok IP: 94.124.16.* 25.09.09, 18:56 oczywiscie bedzie wygladal produkcyjnniak jak tutaj na zdjeciach :) Link Zgłoś
cracovian Re: Range Rover LRX już za rok 25.09.09, 21:05 Tata Motors nawet niezle Jaguary i Land Rovery teraz sklada... Nigdy nie kupie nic z Indii albo Chin, ale trzeba przyznac, ze technologie Forda i stylistyke ladnie poprawiaja. Link Zgłoś
Gość: Miki Re: Range Rover LRX już za rok IP: 199.243.253.* 25.09.09, 22:59 Drogi Cracovian, Akurat tak sie sklada ze cala oferta Land Rovera jak i Jaguara zostala przygotowana dlugo przed przejeciem firmy przez Tata. Rowniez kiedy Land Rover i Jaguar byly makra Forda to caly samochod byl rozwijany w GB. Jesli mozna cos powiedziec o wplywie jaki miala relacja Forda i Land Rovera na produkty tych firm to tyle ze Ford poprawil swoja jakosc korzystajac z doswiadczen i technologi Land Rovera i Jaguara. Pozdrawiam Mikolaj Link Zgłoś
Gość: a Re: Range Rover LRX już za rok IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.09, 12:03 Ładnie sobie jedzie na drugim zdjęciu bez kierowcy. Tępe głowy to kupią, że się porusza. Link Zgłoś
Gość: rejoy Re: Range Rover LRX już za rok IP: 89.231.196.* 26.09.09, 13:34 Mi się osobiście nie podoba. Landroverów cechą charakterystyczną była pewna kanciastość, teraz będzie wyglądać jak większość SUVów. Po prostu mi się nie podoba. Lubię Landrovery ale nie tak zdziwaczone, w tym momencie zatracają swój indywidualizm. Link Zgłoś
Gość: Dewq Re: Range Rover LRX już za rok IP: *.warszawa.mm.pl 27.09.09, 12:17 Ciekawe czemu ten niby przyszły Range Rover ma na masce wielki napis Land Rover?? :P Link Zgłoś
Gość: Mario Re: Range Rover LRX już za rok IP: *.chello.pl 29.09.09, 18:43 Autko wygląda super, prawdziwy samochód przyszłości. Może w końcu jak się w tej przyszłości dorobię, będzie mnie na takiego Range Rovera stać;) Szkoda, że już wtedy odliczeń za ?kratkę? nie będzie. Przynajmniej bym zaoszczędził. Link Zgłoś
Gość: Fagas Re: Range Rover LRX już za rok IP: *.146.219.181.ip.abpl.pl 02.10.09, 02:03 Dewq, bo pełna nazwa tego autka to Land Rover Range Rover LRX Link Zgłoś
Gość: matt Re: Range Rover LRX już za rok IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.09, 19:34 Range Rover Vouge ma technologie BMW, a nie Forda Link Zgłoś
Gość: matt Re: Range Rover LRX już za rok IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.09, 19:35 *Vogue Link Zgłoś