arturr70 27.09.09, 14:39 Potrzebujesz jakichś części do swojego auta? Tysiące części równych marek znajdziesz w serwisie: moto-detal.pl Pozdrawiam Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: sanders Re: części do samochodów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.01.10, 10:20 Ostatnio znalazlem fajna stronke z czesciami www.sprzedamczesci.pl . Kupowalem u nich i jestem zadowolony. Link Zgłoś
czesci_do_samochodow Re: części do samochodów 31.05.13, 15:01 a ja ze swojej strony polecam tym których interesują części zamienne sklep do odwiedzenia stronki www.mikmotors.pl Nie ma się co sugerować że jest taka informacja, trzeba po prostu do nich pisać i wszystko uzgodnić indywidualnie. polecam Link Zgłoś
Gość: części zamienne Re: części do samochodów IP: *.chomiczowka.waw.pl 02.10.13, 15:17 jeśli chodzi o Części zamienne sklep to ja mogę z czystym sumieniem polecić stronkę www.mikmotors.pl tam znajdziecie ofertę na prawdę tanich części do samochodów a w dodatku są tez części gratisowe do samochodów więc myślę że warto. Link Zgłoś
czesci_do_samochodow Re: części do samochodów 31.05.13, 15:03 A słyszeliście o czymś takim jak gratisowe części do samochodów ? na www.mikmotors.pl jest sklep z częściami zamiennymi ale trzeba skontaktować sie z nimi indywidualnie i wtedy na prawdę warto ! Link Zgłoś
renata7412 Re: części do samochodów 30.08.17, 15:57 Dziękuję, ale nie skorzystam. Wolę korzystać z pomocy oferowanej przez www.bosch-adamczyk.pl Jak dotychczas nigdy nie zawiodłem się na tej firmie. Zresztą moja współpraca z nią nie dotyczy tylko i wyłącznie kupna części samochodowych. Link Zgłoś