Gość: tommekk IP: *.ppi-sa.com.pl 09.01.04, 23:17 nie wiecie Państwo gdzie w wawie moge je przetoczyć tanio lub kupic tez tanio.. nie mam kasy na nowe a strasznie bije mi przy hamowaniu... Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: pazdzioch Re: tarcze hamulcowe-Wawa IP: *.chello.pl 09.01.04, 23:40 Zobacz na ulicy Ryżowej w okolicy wjazdu do Lerua itd./niewiem jak to się pisze/ Producent,przetacza,a jak się kupi u niego niego zakładał gratis.Jest tani! To na Ryżowej pomiędzy Chrobrego a Al.Jerozolimskimi. Pozdr. Link Zgłoś
Gość: tommekk Re: tarcze hamulcowe-Wawa IP: *.ppi-sa.com.pl 09.01.04, 23:54 dzieki, podjade, choc nie ukrywam,że zależy mi choć na orientacyjnym koszcie Link Zgłoś
konrad.boryczko Re: tarcze hamulcowe-Wawa 10.01.04, 08:47 Nie wiem czy to tanio, ale przynajmniej info z zeszlego piatku. Maly warszatat na Omulewskiej, przetaczanie tarcz na samochodzie (bez demontazu itp). Teraz chodza jak zyleta. Cena - 80 Pln. Pzdr. Link Zgłoś
Gość: tommekk Re: tarcze hamulcowe-Wawa IP: *.ppi-sa.com.pl 10.01.04, 20:37 o i to jest informacja, można prosić dokładny adres? dzieki Link Zgłoś
Gość: Adas Re: tarcze hamulcowe-Wawa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.04, 18:04 W PIASECZNIE ul.Okulickiego 5 przetaczają na poczekaniu za 50 zł.kpl Link Zgłoś
konrad.boryczko Re: tarcze hamulcowe-Wawa 12.01.04, 08:29 Jedziesz Grochowska w strone Wawra, zaraz za Zasada skrecasz w prawo w Omulewska. Przejezdzasz kolo budynkow Zasady, parkingu banku, za skrzyzowaniem z Karczewska po ok. 30 metrach po prawej masz kilka budynkow, w kazdym z nich jest jakis warsztat. Na jednym z nich jest napisane "Geometria" i cos tam jeszcze - to tam. W kazdym badz razie kazdy sasiad Ci go wskaze. Jest tylko jeden feler: czynne od 8 do 16. Pzdr. Link Zgłoś