Dodaj do ulubionych

Modelowy zawrót głowy

IP: *.dynamic.caiway.nl 19.10.09, 18:31
o czym ty facet piszez to znaczy ze nie lezymy w cywilizowanej europie twoim zdaniem to sie bardzo mylisz bo wlasnie tylko w tym roku zostalo bardzo duzo dilerow samochodowych zamknietych bynajmniej w krajach beneloksu a to ze wzgledu na kryzys a w polsce sie ciagle sprzedaje i powsaja nowe salony sam
Obserwuj wątek
    • Gość: adams Modelowy zawrót głowy IP: *.3s.pl 19.10.09, 18:32
      Prawdziwy zarót głowy to możmy znaleźć u SAAB'a, który ma aż dwa modele: 9-3 i 9-5.
    • Gość: fox Re: Modelowy zawrót głowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.09, 19:12
      Saab niestety zostal bardzo zaniedbany przez GM (swoja droga, w USA jest jeszcze 9-7X). Miejmy nadzieje, ze Koenigsegg (pewnie zle napisalem) skonstruuje prawdziwe Saaby.
    • Gość: mitufan Re: Modelowy zawrót głowy IP: *.chello.pl 19.10.09, 19:42
      tylko Mitsubishi!
    • Gość: JB Re: Modelowy zawrót głowy IP: *.chello.pl 19.10.09, 20:22
      W Fordzie brakuje również (niestety) następcy Cougara. Przykro mi to pisać, bo jestem z Fordem związany zawodowo, ale nie ma w europejskiej ofercie ciekawych modeli, może z wyjątkiem "niszowych" wersji Focusa (CC, ST i RS).
    • Gość: 356795158 Re: Modelowy zawrót głowy IP: *.adsl.inetia.pl 19.10.09, 20:42
      Panie autorze i co z tego, że na rynku jest x modeli aut, skoro nadal jest to samo, wchodzę do salonu, a tam mi mówią że mogę wziąć albo wersje zero albo full wypas, wiadomo na full wypas mnie nie stać, więc mam brać wersje zero, do chrzanu z takim wyborem. Dla mnie wybór oznacza, że biorę duży silnik wyposażenie standard, a nie duży silnik =pełne wyposażenie.
    • Gość: hipek ze Szwecji Re: Modelowy zawrót głowy IP: *.bredband.comhem.se 19.10.09, 21:00
      Ja lubie Mercedesa C 220 D,auto nowczesne ,szybkie ,malo pali,swietnie trzyma sie szosy i ma fajne linie karoserii.Z aut malych Volvo 50 z silnikiem 2 D zasluguje na uwage,auto nowoczesne male spalanie ,swietna prezencja ,kombi pakowne ale kompaktowe,to auto bardzo trendy!Z aut premium na uwaqge zasluguje jednak Volskawagen Passat CC z silnikiem 3,5 benzynowy.To auto ma sliczna karoserie nawiazujaca do aut wloskich.Rewelacyjne trzymanie sie drogi i bombowe przyspieszenie,moze dac innym uzytkownikom znacznie drozszych aut moment zastanowienia czy rzeczywiscie siedza we wlasciwym aucie.
      Lubie tez Sharan,za wyglad i wykonanie oraz Transporter za charyzme
    • Gość: aspen Re: Modelowy zawrót głowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.09, 22:00
      W marcu na konferencji prezes VW AG powiedział, że w latach 2009-2010 koncern wprowadzi do sprzedaży 20 całkowicie nowych modeli. Obecnie sprzedają 178 modeli. Zatem będzie ich prawie 200. Można o tym poczytać na v10.pl
      O czym my tu rozmawiamy.
    • Gość: AF Re: Modelowy zawrót głowy IP: *.ryb.abpl.pl 20.10.09, 07:56
      No prosze nawet na forum potrafią niemieckie zareklamować, a "nasze" autka gdzie.
    • Gość: Van der Cyc Re: Modelowy zawrót głowy IP: *.adsl.inetia.pl 20.10.09, 09:08
      Dlaczego nie ma u nas Daihatsu?
    • Gość: Ford gie wort Re: Modelowy zawrót głowy IP: *.miasto.gdynia.pl 20.10.09, 10:14
      GRUBO POJECHALES Z TYM FORDEM S- MAXEM JAKO SPORTOWYM GALAXY.
      MASZ CZLOWIEKU JAKIES NIESWIEZE INFORMACJE.
      S-MAX TO PO PROSTU WIEKSZE MONDEO, PODOBNIE JAK C-MAX TO WIEKSZY FOCUS.
      POZIOM DZIENNIKARZY TEGO PORATLU JEST ZENUJACY....
    • Gość: Erro Re: Modelowy zawrót głowy IP: *.warszawa.mm.pl 20.10.09, 12:08
      @Ford gie wort, poziom twojego intelektu jest żenujący...

A co do uterenowionych cabrioletów, to jest przecież Mercedes G klasa Cabrio, już chyba nic bardziej uterenowionego nie będzie :P
    • Gość: wowa1983 Re: Modelowy zawrót głowy IP: *.nj.pl 20.10.09, 12:28
      zawrót mały ale jest :P
      Tak pojawią się, ale to kwestia tego że zaczyna nas stać na niektóre modele. Firmy wchodzą na rynek jakiegoś państwa gdy im się to opłaca.
      ----
      www.naszeaikido.fora.pl
    • Gość: lolek Re: Modelowy zawrót głowy IP: *.tktelekom.pl 20.10.09, 14:57
      A używanych ile w Polsce... :)
    • Gość: Jacek Re: Modelowy zawrót głowy IP: *.ds3.univ.gda.pl 20.10.09, 17:03
      "A to i tak mało w porównaniu z cywilizowaną Europą", niestety, przywołany cytat w różnoraki sposób świadczy o autorze artykułu, panu Marcinie. Wywnioskować można, iż albo traktuje Nasz kraj jako niecywilizowany, albo użył skrótu myślowego, pod którym kryję się teza, iż inne kraje stoją na wyższym poziomie cywilizacji aniżeli Polska, ponieważ oferta branży motoryzacyjnej jest bogatsza. Sądzę, że obraża to Polaków, a w portalu, będącym wyspecjalizowanym oddziałem Gazety wyborczej po prostu taki "faux pas" nie przystoi. Mam nadzieję, że przytoczony, niefortunny fragment zostanie zmieniony a w przyszłości teksty pojawiające na tym portalu będą lepszej jakości, obecnie bywa z tym różnie.
    • Gość: mattt89 Re: Modelowy zawrót głowy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.10.09, 19:56
      Mercedes ma szeroką ofertę samochodów z klasą, tylko niekiedy jakość nie idzie w parze. Jednak to marka, która ma legendę i trzeba przyznać to ona wyznacza nowe trendy, przykład CLS, czy roadstery ze sztywnym dachem SL i SLK. Podziw i ukłony. Dla mnie najlepszym mercedesem jest Gelenda, najlepiej z edcji jubileuszowej ( w czerni). Ach te marzenia...
    • Gość: Kierowca Re: Modelowy zawrót głowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.09, 13:10
      Oferta może i liczna, ale co z tego skoro wszystkie auta takie same? Ja bym chętnie kupił hatchbacka długości 435 cm, z napędem na tył, bez klimatyzacji, wspomagania kierownicy, ABS'u, elektrycznie otwieranych szyb i innych bajerów. Za to chciałbym żeby (jak auto którym jeżdżę) mieścił 5 osób z 5 plecakami, 2 namiotami i żarciem na tydzień. :) Już widzę jak takie gdzieś znajdę...
    • Gość: BIMOTA Modelowy zawrót głowy IP: *.adsl.inetia.pl 22.10.09, 21:42
      Kiedys bylo 2x mniej modeli, za to 2x lepsze i ladniejsze... :P No i kiedys
      byl jeden model w kilku odmianach (kombi, sedan, hatchback, cabrio...), a
      teraz to juz kilka roznych model. Co tam, ze roznia sie tylko buda... Postep
      jak diabli... No ale coz - marketing, naiwniakow trzeba lapac...

No, a ze do cywilizowanej europy nam jeszcze daleko to fakt, no ale zyjcie
      sobie dalej w blogiej naiwnosci...
    • jakas1 Re: Modelowy zawrót głowy 26.10.09, 09:16
      "Jeszcze w 1978 roku paleta Mercedesów była skromna i obejmowała trzy podstawowe modele: W116 - poprzednik S-klasy, W114/115 - poprzednik E-klasy i W107 - ówczesny SL."

To jest nieprawda. W114/115 w 1978 roku już nie był oferowany, natomiast był już oczywiście w ofercie model W123.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka