Gość: miodo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.11.09, 18:25 Nie wiem czy mi się wydaje, ale ten pan za szybko jeździ:) Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: Raf Re: Twoim samochodem po Europie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.11.09, 10:16 Nie czytając do końca, zerknąłem na komentarze czy ktoś już tego nie zauważył, no i nie jestem pierwszy, który zauważył że ten Pan szybko jeździ. Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Twoim samochodem po Europie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.09, 11:33 Żona tego Pana mało widziała skoro takie wrażenie zrobił na niej papier wysuwający się po zbliżeniu ręki. Są na wielu stacjach w polsce też takie podajniki. Link Zgłoś
Gość: Piotr Re: Twoim samochodem po Europie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.09, 11:34 Otwierająca się maska? I 130 nie schodzi z licznika? Trzeba niezłym idiotą być... A o co z tym TIRem chodzi to w ogóle nie rozumiem. Ot tak sobie nie mrugałby chyba długimi... Link Zgłoś
Gość: tanuki Re: Twoim samochodem po Europie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.09, 12:06 Jeździ za szybko, uważa, że nie po wariacku, a wyprzedza pod górkę, bo tubylcy tak robią... Zaiste, kolejny co jeździ "szybko, ale bezpiecznie". Nieźle mu auto spaliło. :D Link Zgłoś
marekggg Re: Twoim samochodem po Europie 09.11.09, 12:14 co za idiote jezdzi 180 samochodem ktoremu sie klapa otwiera - idiota. Link Zgłoś
Gość: GOŚĆ Re: Twoim samochodem po Europie IP: 149.156.14.* 09.11.09, 12:24 GAZETO WSTYDŹ SIĘ!!! TEKST BŁĘDAMI - SPADA POZIOM, OJ SPADA Link Zgłoś
artie40 Re: Twoim samochodem po Europie 09.11.09, 12:28 Jeździ za szybko, uważa, że nie po wariacku, a wyprzedza pod górkę, bo tubylcy tak robią... Zaiste, kolejny co jeździ "szybko, ale bezpiecznie". Nieźle mu auto spaliło. :D Facet jest OK, dobrze sobie radzi, lękliwe komentarze świadczą o tym, że nie powinniście siadać za kółko, bo pewnie z górki jeździcie na hamulcach. W takiej Rumunii krytykujący porzucili by pewnie auto i wrócili pociągiem, a gość dał radę i wrócił cały. Link Zgłoś
Gość: szybko ale bezpiec Re: Twoim samochodem po Europie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.09, 12:42 tym razem wrócił z wakacji.... Link Zgłoś
Gość: pst Re: Twoim samochodem po Europie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.09, 12:45 No właśnie, dobrze ktoś zwrócił uwagę na spalanie. Nie wiem jakim autem jechał, ale można przyjąć chyba, że w miarę współczesne auto spala ok. 6l/100km przy normalnej jeździe, ze średnią ok. 60 km/h (tyle uzyskuję na 15 letnim złomie jeżdżąc po Polsce). A tutaj jest prawie 10l/100 (ponad 1/3 więcej!) za wzrost prędkości niewiele ponad 10%. I to chyba najlepsze podsumowanie wątku o jeździe z dużą prędkością. Link Zgłoś
Gość: janko z bogdanca Re: Twoim samochodem po Europie IP: *.dolsat.pl 09.11.09, 12:50 100% racji jesli chodzi o styl jazdy Rumunow. Albo sie dostosujesz albo beda na ciebie trabic i spychac z drogi... Osobiscie najwieksze wrazenie zrobilo na mnie przejezdzanie z duza predkoscia na czerwonym swietle... bo akurat nic nie jedzie:) Link Zgłoś
Gość: któś Re: Twoim samochodem po Europie IP: *.adsl.inetia.pl 09.11.09, 13:26 Chciał chłopczyk napisać, że szybko jeździ. I ża ma tempomat w aucie. I że w ogóle jest już bardzo dzielny i przestał siadać na nocniku. Bo o tym gdzie był nie ma pojęcia. Nawet nie zna dokładnie nazw miejsc, które - jak twierdzi - "zwiedzał". Link Zgłoś
Gość: magik Re: Twoim samochodem po Europie IP: 62.29.178.* 09.11.09, 13:34 nie mogę.. mam wrażenie, że wszyscy komentujący jeżdżą jak niedzielni kierowcy.. chciałbym zobaczyć Was jadących przepisowo w takiej trasie. ja 2 razy jechał do Bałczika i nie wyobrażam sobie jechać przepisowymi prędkościami. trasa zajęła mi 30h i uważam to za i tak niezłe osiągnięcie. przepisowo jechałbym chyba pełne 2 doby.. nikt mi nie powie, że wszyscy jeżdżą przepisowo (poza kierowcami, którzy wyjeżdżają tylko na działkę i do kościoła)... Link Zgłoś
Gość: gt Re: Twoim samochodem po Europie IP: *.tktelekom.pl 09.11.09, 13:56 chamiejemy.. ja bym napisał 'zwracać', 'wymiotować' a nie 'rzygać' ehh... Link Zgłoś
Gość: mmm Re: Twoim samochodem po Europie IP: *.tpn.ceron.pl 09.11.09, 13:58 no jasne współczesne autko i 6l/100km... po nawierzchni równej jak stół i 90km/h. Proponuje podjechac w góry zrobić parę rundek i zobaczyć ile wyjdzie spalanie. Link Zgłoś
Gość: aaaaa Re: Twoim samochodem po Europie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.09, 14:02 Ciota wyprzedza TIRa, później zwalnia i się wlecze to nie dziwne że mrugał na taką ciotę. Link Zgłoś
Gość: mzb Re: Twoim samochodem po Europie IP: *.128.14.218.static.crowley.pl 09.11.09, 14:57 W tym tekście jest tyle błędów, że nie da się czytać! Czy nikt tego nie przeczytał przed emisją? Link Zgłoś
Gość: ja Re: Twoim samochodem po Europie IP: 62.29.142.* 09.11.09, 15:06 a o co chodzi z tym pożal się Boże artykułem - coś wnosi ? Co roku miliony Polacy jeżdżą samochodami i nie zaśmiecają internetu wspomnieniami typu, że na stacji benzynowej był automat do ręczników. Przypomina mi to kierowców z dawnego PRLu, którzy zaraz po zakupie auta naklejali PL-kę i kładli mapę Europy na tylnej półce (obok kiwającej się krówki). Ten wtręt "awink" to miało być śmieszne czy oryginalne ? Apropo TIRa to zgadzam się z "aaaa" - jeżeli wyprzedzasz (nie tylko TIRa) to nie zwalniaj. Link Zgłoś
Gość: amator samochodu Re: Twoim samochodem po Europie IP: *.piekary.net 09.11.09, 15:14 Ja mam takie pytanie: zakładając taką rundkę po Europie, tzn Polska-Czechy-Słowacja-Węgry-Austria-Włochy-Francja-Belgia-Holandia-Niemcy-Polska to będzie mniej więcej kasy za paliwo? Wiem, że to zależy oczywiście od wielu rzeczy (od samochodu, prędkości, itp) ale tak orientacyjnie? Link Zgłoś
Gość: przemur Re: Twoim samochodem po Europie IP: *.ghnet.pl 09.11.09, 15:15 pochwała łamania prawa ? brawa dla gazety proponuję nową serię artykułów: jak okradłem sąsiada, jak sprzedawałem narkotyki, etc. Link Zgłoś
Gość: alle Re: Twoim samochodem po Europie IP: *.111.145.238.static.crowley.pl 09.11.09, 16:44 po przeczytaniu tych wymiocin - rzygać mi się chce Link Zgłoś
Gość: Ann Re: Twoim samochodem po Europie IP: 188.33.60.* 09.11.09, 18:00 Typowe "polactwo", po Polsce 185 km/k, ale za granicą to "grzeczny chłopczyk". I jakim trzeba być idiotą, by szrotem z otwierająca się maską jechac tak szybko. O 16 godz za kierownicą nie wspomnę, wielki "bohater", chwała Bogu, ze nikogo nie zabił. Zwykły potencjalny zabójca, powinna się tym zainteresować Policja. Żonka nie lepsza, z tego co zrozumiałam, to chyba jechali z dzieckiem !!! Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Twoim samochodem po Europie IP: *.chello.pl 09.11.09, 20:06 180 z dzieckiem i otwartą maską. Po 2 akapicie skończyłem czytanie. Chwała, że przejechał, ale fantazję co do prędkości to ma gość zawyżoną co najmniej o 40 km/h Link Zgłoś
Gość: spec Re: Twoim samochodem po Europie IP: *.acn.waw.pl 10.11.09, 09:33 W TAKICH KRAJACG JAK NP RUMUNIA JEST DUZO TAKICH BURAKÓW KTÓRZY ZROBIĄ WSZYSTKO ŻEBY WYPRZEDZIC 1 CZY 2 SMOCHODY JECHALEM DO BULGRAII PODOBNĄ TRASĄ ALBO JAK SĄ TE BABKI CO CZEREŚNIE SPRZEDAJĄ ITP TO WILELE TAKICH BURAKÓW SIE ZATRZYMUJE ROBI 5KILOMETROWY KOREK I KUPUJE SE CZERSNIE (OMG) TAK SIE WŁASNIE JEZDZI PRZEZ RUMUNIE I DLATEGO W TYM ROKU JECHAŁEM PRZEZ SERBIĘ Link Zgłoś