soner3 01.12.09, 11:43 www.roadlook.pl/aktualnosci/nowe-audi-a8-pierwsze-zdjecia-i-informacje.html Spodziewalem sie troche wiecej choc zle nie jest.Ten tyl mozna bylo chyba lepiej zrobic Link Zgłoś Obserwuj wątek
szymizalogowany hehe prestisz z lamp drogowych 01.12.09, 11:52 "a prestiż w dzień i w nocy mają wzbudzać przednie światła diodowe." hyhy tesz mi prestisz - na allegro taki prestisz kosztuje 20 zyli + tubka supergluta juz bardziej prestizowe sa odblaski w jubilacie Roberta6na9 Link Zgłoś
stradale Re: przeskalowane A4 01.12.09, 11:56 przeskalowane A4 tyl identyczny a z przodu inna tylko linia ledow do jazdy dziennej wysilek stylistow absolutnie zaden A7 bedzie wygladalo zdecydowanie lepiej ciekawe kto bedzie chcial kupic auto wygladajace jak A4 za cene kilku A4 generalnie slabo - obecne A8 znacznie lepiej wyglada a konkurencja BMW 7 zdecydowanie lepiej wyglada Mercedes jest klasyczny Jaguar tragiczny design - poprzedni XJ to klasa sama w sobie Link Zgłoś
szymizalogowany za to ten system jest dobry: 01.12.09, 11:57 "W nowym Audi A8 po raz pierwszy zastosowano system rozpoznający pieszego na drodze " zapierdzielasz z remizy do chałupy i potrącasz pijaka a na kompie ci sie wyswietla "Przejechałeś Mietka Kargula z sąsiedniej wsi" albo "Potrąciłeś swoją teściową" hehe - wiadomo od razu czy się zatrzymywać czy nie Link Zgłoś
marlon_kozaky Re: Nowe Audi A8 01.12.09, 12:00 drewno we wnetrzu chyba znalezli gdzies na zapleczu kierownica jak w skodzie nie postarali sie ani troche Link Zgłoś
szymizalogowany co ty gadasz; w środku kozak 01.12.09, 12:12 środek wymiata, jest wszystko co lubią tygrysy: całość "kokpit" z zajebiście szerokim tunelem, zegary ok jak w bmw (mnie wkurza u mnie duzy predkosciomierz a w tym audi jest jak powinno byc) do tego zegary startuja z 6, ekran sie chowa z deske zeby nie bylo widac tego gowna jak sie chce pojezdzic a nie grac w kłejka, i jeszcze to oczojebne zajebiste czerwone podswietlenie - wymiata - z zewnatrz to zwykly taki, jak kazdy sedan 4 drzwiowy (ladne to sa kupe i kabrio) a;e srodek wymiata Link Zgłoś
marlon_kozaky Re: co ty gadasz; w środku kozak 01.12.09, 12:42 przy takim absurdalnie szerokim tunelu nie ma jak panny wychedozyc na przednim fotelu powazny minus choc grupa docelowa tego modelu i tak juz bez viagry nie fiknie wiec moze to zaakceptuja Link Zgłoś
ulubiony19 Re: co ty gadasz; w środku kozak 01.12.09, 13:12 Wolę BMW 7 lub Mercedesa S. Audi mnie nuży totalnie.Czy oni nie rozumieją,że można produkować samochody jednej marki inne od siebie,ale trzymające się tego samego nurtu stylistycznego!? A te LED-y to mi bokiem już wychodzą... Dla laika współczesne Audi Acoś tam od Audi Acoś jest nie do odróżnienia. Fajnie by było jakby zrozumieli,że tylko w Porsche taki zabieg fajnie wychodzi;) Ale co z tego gadania,jak w ostanich kilkunastu miesiącach Audi urastało na boga samochodów,jest go pełno wszędzie,nawet w reklamach nie o Audi i generalnie broń Boże złe słwo na Audi:0 Link Zgłoś
szymizalogowany czy światla wew. migaja w rytmie disco? 01.12.09, 13:29 to by bylo super, tylko zeby bylo kilka zarowek czerwonych kilka zoltych i niebieskich a jakby sie dobry densik puscilo to by mrygaly, na srodku podsufitki mozna jeszcze strobo powiescic Link Zgłoś
ulubiony19 Re: czy światla wew. migaja w rytmie disco? 01.12.09, 13:40 > to by bylo super, tylko zeby bylo kilka zarowek czerwonych kilka > zoltych i niebieskich a jakby sie dobry densik puscilo to by > mrygaly, na srodku podsufitki mozna jeszcze strobo powiescic Taką opcję to se każdy właściel może włączyć w komputerze pokladowym produkcji NASA(klasa).A inspiracją był KITT z najtrider i na przedzie będzie też czerwony skaner latajacy na lewo i prawo,służący do skanowania burdeli w celu wykrycia jak ładna jest burdel-mama. Link Zgłoś
szymizalogowany widzę że audi pomyślało o wszystkim hehe 01.12.09, 13:45 patrze na te foty i widze ze z zewnatrz tez jest lunapark - raz sie pala z przodu kreski raz kropki, i jeszcze raz na bialo a raz na pomaranczowo Link Zgłoś
mosfet29 Re: co ty gadasz; w środku kozak 01.12.09, 13:37 ulubiony19 napisał: > Wolę BMW 7 lub Mercedesa S. > Audi mnie nuży totalnie.Czy oni nie rozumieją,że można produkować > samochody jednej marki inne od siebie,ale trzymające się tego samego > nurtu stylistycznego!? ONI nie rozumieja tego bo to pewnie zbieranina ludzi ktorym nie poszlo na zmywakach w Londynie Mozna miec tylko nadzieje w tym ze kiedys trafia w internecie na rady ulubionego19 i zrozumieja wreszcie to czego dzis nie sa wstanie zrozumiec .A moze to ulubiony19 przypadkowo bedac w posredniaku znajdzie oferte Audi i stanie sie szefem stylistow tej marki ratujac ja od nieuniknionego dzis upadku.Amen Link Zgłoś
ulubiony19 Re: co ty gadasz; w środku kozak 01.12.09, 13:48 > Mozna miec tylko nadzieje w tym ze kiedys trafia w internecie na rady > ulubionego19 i zrozumieja wreszcie to czego dzis nie sa wstanie zrozumiec .A > moze to ulubiony19 przypadkowo bedac w posredniaku znajdzie oferte Audi i > stanie sie szefem stylistow tej marki ratujac ja od nieuniknionego dzis > upadku.Amen Wątpie... Nie mam takiej siły rażenia;) A robić tam nie będę,bo ich szefowa wcisła w dekolt pasek diod LED i mrygają. Link Zgłoś
wujaszek_joe wspaniały 01.12.09, 13:16 Choć forumowicze kręcą nosami. No ale oni wolą swoje Veyrony :) Link Zgłoś
ulubiony19 Re: wspaniały 01.12.09, 13:23 > Choć forumowicze kręcą nosami. > No ale oni wolą swoje Veyrony > :) No pewnie,że wolę;) Bo mój Veyron,choć nie rozpoznaje poniszczonych na asfalcie dzieci,to przynajmniej ma normalne reflektory,a nie ku... jakieś święcące koraliki ciotki Ryszardy:) Link Zgłoś
ulubiony19 Re: wspaniały 01.12.09, 13:44 Tego to nawet autor tego pomysłu-Benedykt 16.(nie wiem jak to je po rzymsku) nie kmini.A cel był iście religijny-wiara w przewagę dzięki technice LED. Link Zgłoś
szymizalogowany korale juz za czasów lolka kremówki były... 01.12.09, 13:51 B16 je tylko udoskonalił Link Zgłoś
ulubiony19 Re: korale juz za czasów lolka kremówki były... 01.12.09, 14:01 To kto bym pomysłoledodawcom???????? Link Zgłoś
szymizalogowany powiatowe zakłady wyrobu paprykarzu Romet 01.12.09, 14:07 tak mi się zdaje Link Zgłoś
przemekthor Re: korale juz za czasów lolka kremówki były... 01.12.09, 14:14 > To kto bym pomysłoledodawcom???????? To byl zapewne ten Polak z reklamy dofinansowania innowacji. Mysle, ze bylo tak: designer z Ingolstadt pomylil zjazd z ósemki i zamiast do stolicy, skrecil do Piotrkowa Trybunalskiego. Tam na Slowackiego, kolo dworca, dojrzal stunowane audi 80. Tam te diody byly juz w 2002 r. Link Zgłoś
ulubiony19 Re: korale juz za czasów lolka kremówki były... 01.12.09, 14:34 Kurde,mam nowe teorie,więc szymizalogowany musi lepiej w swoje źródła zajrzeć(i ja też,bo Benedykt 16 to zaprojektował niklowany grillllll z wielką szparą). No to pytałem się taty muminka i mówi,że to mogą być 3 osoby: -Palikot przerobił tak swoją analną zatyczkę,żeby mogł "zatykać" kolegów po cimoku w sejmie(jak prund zgaszą), -forumowicz cloclo,który doznał olśnienia po tym,jak z powodu niezauważenia źle oświetlonej Laguny nie zdąrzył uciec z łazienki,gdzie przeglądał zdjęcia siostry,a laguna wbiła mu się przez ścianę i zwaliła klop, -widzialem wczoraj taką reklamę stacji orzeł,gdzie ten pucaty facet próbuje zatankować swoje Audi TDI ropą "orzeł żwawy"-to podobno on... Jak myślicie??? Link Zgłoś
50m ooo nowe A8 czyli stare A4 01.12.09, 16:15 wstyd! miało byc nowe a8 a co widze "stare" a4 tylko troszke napompowane...nie liczylem na fantazje bo takie auta sprzedaja sie jesli nie sa przekombinowane ale to jest poprstu wciskanie starego produktu po lekkim lifcie..oczywiscie nie stac mniena utrzymanie takiego auta wiec i zakupu nie bedzie:) ale niemcy to jednak prostaki..zupelnia jak vw proste auto dla prostych ludzi..za 10 lat a8 tez bedzie wygladalo tak samo..tylkoe ze bedzie pewnie mialo naped elektryczny:) Link Zgłoś
erich_fromm Gdzie ta przewaga dzięki technice ?! 01.12.09, 20:16 sami sprawdzcie http://www.bimmertoday.de/wp-content/uploads/vergleich.jpg nawet head up display to technologia nieznana w Audi Link Zgłoś
nfplakto Re: Gdzie ta przewaga dzięki technice ?! 01.12.09, 20:25 Cos dziwne to zestawienie. Nie wierze, ze Audi A8 nie ma tylnej kamery cofania, jesli nawet w Golfie VI taka jest. Link Zgłoś
male12 Re: Nowe Audi A8 06.12.09, 14:11 średnio się prezentuje nowa A8, ale może trzeba trochę czasu, żeby zyskała ta linia. Link Zgłoś