Dodaj do ulubionych

Renault podało ceny modelu Fluence

• Gość: Rafał Re: Renault podało ceny modelu Fluence IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.12.09, 15:23
      Hej,

Czy ktoś może zna termin premiery tego autka w Polskich salonach ? Podobno maja byc super ceny !

www.youtube.com/watch?v=yx3-BHlavqI

dzieki
    • Gość: gość Re: Renault podało ceny modelu Fluence IP: *.acn.waw.pl 23.12.09, 11:28
      premiera bedzie 8go stycznia
    • Gość: Rafał Re: Renault podało ceny modelu Fluence IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.09, 14:16
      Dzięki, jest może jakaś impreza szykowana z tej okazji, wiesz coś na ten temat ?

Pozdrawiam
    • Gość: ANIA Re: Renault podało ceny modelu Fluence IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.09, 14:34
      NIE WIEM CZY OGOLNIE SA JAKIES IMPREZY Z TAKIEJ OKAZJI, PEWNIE SA, ALE NIE DLA WSZYSTKICH TRZEBA BYC ZWIAZANYM Z BRANZA SAMOCHODOWA, TAKZE MOZE KTOS WYPOWIE SIE KTO PRACUJE W TEJ BRANZY

POZDRAWIAM
      ANIA
    • Gość: Michał Re: Renault podało ceny modelu Fluence IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.12.09, 13:23
      Teraz może będzie można zobaczyc w jakims następnym miejscu tamta ekspozycję www.youtube.com/watch?v=yx3-BHlavqI - i więcej informacji otrzymać, mam nadzieje, że ktos podrzuci info gdzie będzie mozna oglądać. Bardzo fajny samochód, fajna ekspozycja, takze warto.

• Gość: D. Re: Renault podało ceny modelu Fluence IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.12.09, 10:48
      nie ma chyba juz tamtej wystawy w centrum, zaraz pewnie bedzie mozna ogladac w salonach, chyba, ze juz mozna, ja nie bylem jeszcze.
    • Gość: J. Re: Renault podało ceny modelu Fluence IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.10, 12:46
      Szkoda, ze ma bardzo niski prześwit - podają 120 mm. Dla mnie odpada, to tylko na dobre szosy. Na działkę nie wjadę, a wjeżdża swobodnie Octavia i Passat . Zrobili samochód niby na Europę Wschodnią a byle koleina i co? Byłbym ciekaw opinii na ten temat...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka