piessna 27.01.04, 16:10 z grubsza posprzątane. Jeśli macie jakieś starsze, ulubione lub ważne wątki, dajcie linki w tym wątku, proszę. Myjnia dziś czynna do 20-tej :) pozdrawiam Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: cracovian Re: prośba IP: *.bankofamerica.com 27.01.04, 16:18 Henia juz nie ma to teraz czas wywalic polonie, czy nieprawdaz? Link Zgłoś
piessna Re: prośba 27.01.04, 16:29 mam dla Ciebie dobrą nowinę, Greenblack. Twoja podróba juz nie przyjdzie (a przynajmniej nie w tej postaci :-) Link Zgłoś
niknejm Re: prośba 27.01.04, 16:39 piessna napisała: > mam dla Ciebie dobrą nowinę, Greenblack. > Twoja podróba juz nie przyjdzie (a przynajmniej nie w tej postaci :-) Jak to nie przyjdzie? Zapłaczemy sie... Było tyle śmiechu... ;-) Tutaj na przykład: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=20&w=10401773 Trzeba byc nieźle trzepniętym, by rozmawiać ze samym sobą na Forum :-) Ale przynajmniej było śmiesznie :-))) Pzdr Niknejm Link Zgłoś
betty-bt Re: prośba 27.01.04, 16:44 co za polglowek :))) ja juz nawet nie czytalam tego wszystkiego. Link Zgłoś
maczacz Re: prośba 27.01.04, 23:38 betty-bt napisała: > co za polglowek :))) ja juz nawet nie czytalam tego wszystkiego. Wystarczy, ze Grini czyta? Link Zgłoś
greenblack Re: prośba 27.01.04, 16:42 I jeszcze kilka podróbek, za którymi kryje się ten sam psychol: greenbang@gazeta.pl greenblank@gazeta.pl greenbank@gazeta.pl greenblanck@gazeta.pl greenback@gazeta.pl greenbuck@gazeta.pl greenblank@gazeta.pl greenbrown@gazeta.pl greenbut@gazeta.pl greenbutt@gazeta.pl greenblak@gazeta.pl greenblacck@gazeta.pl qrenblack greenblock Link Zgłoś
niknejm Re: prośba 27.01.04, 17:06 piessna napisała: > z grubsza posprzątane. > Jeśli macie jakieś starsze, ulubione lub ważne wątki, dajcie linki w tym > wątku, proszę. Ciekawy, IMHO, wątek - poniżej. A temat bardzo często poruszany: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=20&w=4597429&s=0 Pzdr Niknejm Link Zgłoś
greenblack Re: prośba 27.01.04, 17:17 Klasyka: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=20&w=7997321 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=20&w=6571928 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=20&w=5669692 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=20&w=4114327 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=20&w=4288687 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=20&w=9123600 Link Zgłoś
sympatico.ca Jezeli juz tak sprzatasz to posprzataj tez... 27.01.04, 18:01 ...denne posty guru Greenblacka w ktorych wyzywa ludzi od debili i smieci! Link Zgłoś
cracovian Re: Jezeli juz tak sprzatasz to posprzataj tez... 27.01.04, 19:42 na tym forum ludzie ludzmi, ale najgorsze jak cala Polonie ma gdzies i opisuje... To sa miliony ludzi szybkimi wyzwiskami przekreslone na cale zycie :( Link Zgłoś
sympatico.ca Re: Jezeli juz tak sprzatasz to posprzataj tez... 27.01.04, 19:51 cracovian napisał: > na tym forum ludzie ludzmi, ale najgorsze jak cala Polonie ma gdzies i > opisuje... To sa miliony ludzi szybkimi wyzwiskami przekreslone na cale zycie : > ( Zgadza sie,ten zarozumialec mysli ze pozjadal wszystkie rozumy,nawet nowa admin- ka toleruje jego chamstwo,za przyklad mozna podac usuniete watki na temat chamstwa Greenblacka! Link Zgłoś
cracovian Re: Jezeli juz tak sprzatasz to posprzataj tez... 27.01.04, 21:03 ... nie dosc ze Greenblack nami pomiata to jeszcze wizy dla swoich rodakow chce wprowadzic! A kto tak naprawde on mysli sklada te Fordy i Mercedesy w Detroit i Alabamie??? Link Zgłoś
robox Re: prośba 27.01.04, 19:47 Admin powinien zwracać uwagę nie tylko na podszywanie się pod kogoś ale także na obrażliwe teksty wygłaszane na tym forum.Mam nadzieję i zapewne nie tylko ja że w końcu zapanuje na tym forum ład i porządek i to forum będzie stale a nie od czasu do czasu monitorowane. Pozdrawiam Link Zgłoś
viper39 Re: prośba 27.01.04, 21:09 robox napisał: > Admin powinien zwracać uwagę nie tylko na podszywanie się pod kogoś ale także > na obrażliwe teksty wygłaszane na tym forum.Mam nadzieję i zapewne nie tylko > ja że w końcu zapanuje na tym forum ład i porządek i to forum będzie stale a > nie od czasu do czasu monitorowane. > Pozdrawiam znaczy trzeba byloby wymazac wszystko co nabazgral greenblack.... Link Zgłoś
hehe.he Re: prośba 27.01.04, 21:18 z tym chamstwem greenblacka nie przesadzajmy. Miał zły okres tu na forum ale było to w duzej mierze sprowokowane przez docinki jakie musiał codziennie znosic. mysle ze teraz warto dac wszystkim szanse abolicję i amnestię:) oprocz podróbek oczywiscie bo nie chce mi sie znowu przechodzic prze rozszyfrowywanie czy to gb czy fałszywka. Link Zgłoś
piessna Re: Szanowni Panowie, 27.01.04, 21:21 przyjęłam zasadę, że jeśli jest długi, rzeczowy post, a gdzieś w środku użyto słowo "debil" to zostawiam, traktując jako zwrot mało elegancki. Nie chciałabym psuć dyskusji. W końcu to twarde, męskie forum, czyż nie? Gdybym miała kasować za każdego "cieniasa" czy innego "burka" to musiałabym kliknąć "wszystkie" i "kasuj" :-) Nie oceniam, a nawet nie mogę oceniać, czy ktoś pisze bzdury. Nic a nic się na tym nie znam. Treść należy do Was, a jedynie forma do mnie. Wycinam lub cenzuruję ewidentne chamstwo i spam oraz zauważone podróby nicków. I nie skarżcie na siebie, proszę. Nosił wilk razy kilka... - dorwę każdego :-) pozdrawiam Link Zgłoś
viper39 Re: Szanowni Panowie, 27.01.04, 21:27 piessna napisała: Nosił wilk razy kilka... - dorwę każdego :-) a jak dorwa wilka?.... szkoda ze jestes tak daleko pewnie dalbym sie dorwac... a czy mozna o zdjecie prosic abym wiedzial co mnie moze "dorwac"? pozdrowionka i powodzenia..;-)) Link Zgłoś
gin-ekolog Re: Szanowni Panowie, 27.01.04, 22:08 piessna napisała: > żebyś mnie mógł tuningować? > Nie ma mowy! Hej. Gin-ekologowi mogłabyś podesłać! Gin-ekolog niecierpi tuningu! Więc tuningować nie będzie,natomiast chętnie zobaczy Kto wyciął jego wpis. Pzdr.dla adminy. Link Zgłoś
barkas Re: Szanowni Panowie, 27.01.04, 21:51 Fakt, dobrze że forum ma jasne tło, bo mogłyby czasem iskry lecieć:) Wasz BARKAS 1.8T L&K Link Zgłoś
barkas Re: Szanowni Panowie, 27.01.04, 21:56 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=20&w=9879464&s=0 Proszę bardzo, niejaki kolega Greenblack uważa ludzi poddających swoje silniki wzmocnieniu polegającym na przeprogramowaniu komputera sterującego silnikiem w specjalistycznych warsztatach za debili. Mnie to np. obraża, bowiem sam mam zaczipowany silnik i za debila raczej się nie uważam. Wasz BARKAS 1.8T L&K. (zaczipowana na 182 KM) Link Zgłoś
kloonback Barkasie szkoda tylko ze Admin-ka... 27.01.04, 22:04 ...wyrzucila twoj watek o nowej Octavii na forum Skoda,hehe! Link Zgłoś
barkas Re:Fajna ta nowa Adminka:) 27.01.04, 22:07 kloonback napisała: > ...wyrzucila twoj watek o nowej Octavii na forum Skoda,hehe! I chwała jej za to, bo tam miał się własnie znaleźć. Wasz BARKAS Link Zgłoś
Gość: Radek Re: Szanowni Panowie, IP: *.2015.com 28.01.04, 01:18 > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=20&w=9879464&s=0 > Proszę bardzo, niejaki kolega Greenblack uważa ludzi poddających swoje silniki > wzmocnieniu polegającym na przeprogramowaniu komputera sterującego silnikiem w > specjalistycznych warsztatach za debili. > Mnie to np. obraża, bowiem sam mam zaczipowany silnik i za debila raczej się > nie uważam. > > > Wasz BARKAS 1.8T L&K. (zaczipowana na 182 KM) A mnie mogloby obrazac (a nie obraza, bo twoje poglady mnie smiesza a nie wzruszaja)twoje namolne przynudzanie o workach na smieci, tak sie zlozylo ze mam fabrycznie "zaworkowany" samochod przez producenta, i co teraz? Link Zgłoś
Gość: Henio Re: Szanowni Panowie, IP: *.sympatico.ca 27.01.04, 23:33 To ciekawa zasada! Jak sie ona ma do tego: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=20&w=9123600&a=9124996 Link Zgłoś
kloonback Re: Szanowni Panowie, 27.01.04, 23:37 Gość portalu: Henio napisał(a): > To ciekawa zasada! Jak sie ona ma do tego: > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=20&w=9123600&a=9124996 Wlasnie,ale nowy admin jest najwyrazniej slepy,hehe! Zajal siem likwidacjom klonow Link Zgłoś
maczacz Re: Szanowni Panowie, 27.01.04, 23:42 kloonback napisała: > Wlasnie,ale nowy admin jest najwyrazniej slepy,hehe! Ciekawe co ta niewiasta powie jak przeczyta co GB pisal o kobietach-kierowcach? Toz to bylo cos z pogranicza dyskriminacji ... Link Zgłoś
sympatico.ca Re: Szanowni Panowie, 27.01.04, 23:51 cracovian napisał: > znowu ze sobom godosz? Chyba sam lubisz ze sobom gadac piszonc dwa posty po kolei,hehe! Link Zgłoś
cracovian Re: Szanowni Panowie, 27.01.04, 23:38 Jak nie widziales na oczy tych samochodow to o co Ci chodzi :-) hehe Link Zgłoś
maczacz Re: Szanowni Panowie, 27.01.04, 23:53 piessna napisała: > przyjęłam zasadę, N?e jeśli jest długi, rzeczowy post, a gdzieś w środku > uN?yto słowo "debil" to zostawiam ... > Nie oceniam, a nawet nie mogę ocenias?, czy ktoś pisze bzdury. Nic a nic > się na tym nie znam. Zapowiada sie dosc ciekawie - osoba, ktora przyznaje ze "nic a nic" sie nie zna na motoryzacji wczesniej jednak deklaruje, ze bedzie umiec ropoznac "rzeczowy post" (po polsku wpis)! Cos jak na obozie harcerskim, gdy tzw. "KO-wcy" sprawdzali kiedys "poprawanosc ideowa" wsrod kursantow i wszystkie "elementy aspoleczne" byly zwalczane. Mam pytanie - czemu osoba nie nie znajaca sie "nic a nic" na sprawach motoryzacji zostala adminem na Auto-Moto? Czyzby to "nominacja"? Link Zgłoś
sympatico.ca Re: Szanowni Panowie, 27.01.04, 23:58 maczacz napisał: > Mam pytanie - czemu osoba nie nie znajaca sie "nic a nic" na sprawach > motoryzacji zostala adminem na Auto-Moto? Czyzby to "nominacja"? To samo jak w rzondzie,ludzie bez kompetencji dostaja stolki,nawet przyklad GB i jego kariery spod dystrybutora na BP do BRE w Poznaniu! Pomroczna to dziwny kraj! Link Zgłoś
kollector CO!?!?!?!?!?!?!?!? 28.01.04, 01:17 kasowanie postów ponieważ są w nich wulgaryzmy?!?!!!??? chyba się cofamy... w Czasie! powrot cenzury! i Tylko czekać, az Inkwizycja zacznie gromadzić drzewa na Stosy.... BOŻE!!!! Że też ja TEGO dożyłem!! Link Zgłoś
bocian4 Re: prośba 28.01.04, 14:55 Szanowna adminko, Wydaje mi sie ze odroznienie wulgaryzmow i chamstwa od tradycyjnej wymiany pogladow nie jest specjalnie trudne. Dlatego tez wnosze o usuniecie kretynskich pyskowek pomiedzy GB a jego klonem z postu ktorego link znajdziesz w tym watku jak rowniez wszelkich przejawow tego typu chamstwa i braku kultury nie zaleznie czy pisal to Henio, Bocian, GB czy ktokolwiek inny. A wszelka stronniczosc zdyskwalifikuje to forum... Pozdrawiam Link Zgłoś
sympatico.ca Re: prośba 28.01.04, 16:04 bocian4 napisał: > Dlatego tez wnosze o usuniecie kretynskich pyskowek pomiedzy GB a jego klonem > z postu ktorego link znajdziesz w tym watku jak rowniez wszelkich przejawow > tego typu chamstwa i braku kultury nie zaleznie czy pisal to Henio, Bocian, GB Zgadzam sie calkowicie,GB chyba nie zna powiedzenia "jak Bog Kubie tak... kiedys ten pajac ostro przecholowal i teraz ma za swoje! Link Zgłoś
piessna Re: prośba 28.01.04, 16:33 przeHolował, Sympatico, przeHHHolował. Zapamiętaj, bo jak Ci się autko popsuje, to nawet nie będziesz wiedział, co powiedzieć pomocy drogowej. Osławiony wątek czysty. Jak już musicie się tak nawalać, to nie powtarzajcie się, bo nudno czytać. Więcej inwencji twórczej, bardzo proszę :-) Link Zgłoś
sympatico.ca Re: prośba 28.01.04, 21:32 piessna napisała: > przeHolował, Sympatico, przeHHHolował. > Zapamiętaj, bo jak Ci się autko popsuje, to nawet nie będziesz wiedział, co > powiedzieć pomocy drogowej. > > Osławiony wątek czysty. > Jak już musicie się tak nawalać, to nie powtarzajcie się, bo nudno czytać. > Więcej inwencji twórczej, bardzo proszę :-) Dzienki stara,to mi sie podoba,hehe! Link Zgłoś