szatniarka 23.12.09, 20:42 Dzisiaj pierwsza jazda moim świeżo zakupionym autkiem i pech jak diabli - jakiś kamyk z piaskarki niemal wbił mi się w maskę pozostawiając widoczną rysę... uch, co za pech... Link Zgłoś Obserwuj wątek
misiu7911 Re: Alem zła! 23.12.09, 21:34 A co to za autko,ze taka zla jestes,nie ty pierwsza i nie ostatnia.:) Link Zgłoś
szatniarka Re: Alem zła! 23.12.09, 21:47 bardzo fajne i szybkie! ale chwalić się nie będę bo już mnie na tym forum za to krytykowano. Link Zgłoś
misiu7911 Re: Alem zła! 24.12.09, 00:27 Jak widac niedosc szybkie.kamyk okazal sie szybszy,no ale rzeczywiscie szkoda ale przywykniesz ,wkoncu auto rzecz nabyta Link Zgłoś
sakhal Re: Alem zła! 23.12.09, 22:17 Jakie by nie było, musi bolec jesli tak pierwszego dnia juz obrywa.. Wspołczuje! ale nie martw sie, wkrotce bedzie wiecej wgniecen i rys i juz nawet tej pierwszej nie zauwazysz ;) Link Zgłoś
qqbek Re: Alem zła! 24.12.09, 08:47 gad.forumowy napisał: > Pachnie trollem... na kilometr :-P Eee tam. Była tutaj wcześniej po porady dotyczące kupna autka:) Szkoda, że pochwalić się nie chce, co kupiła:) A co do rysy- mi też by to humor zepsuło w dzień zakupu samochodu. Ale jak piszą inni- przywykniesz. Co do rys i zadrapań, to zawsze jakaś niewydarzona sierota na parkingu pod sklepem przebije wszystko, waląc tobie drzwiami na odlew w drzwi/błotnik. I do chwili, gdy zechcesz się rozstać z autem, lub gdy zacznie w takim miejscu pojawiać się rdza, nie ma sensu się tym zajmować. Też kiedyś bardzo "religijnie" podchodziłem do stanu nadwozia. Teraz zadowalam się doskonałą kondycją mechaniczną "bebechów"... nadwozie to się zrobi, jak będzie miał iść do następnego, zapewne zadowolonego, właściciela, żeby cenę odpowiednią uzyskać. A na razie walcie kamienie spod kół (byle nie w szybę/reflektor:), walcie drzwiami po parkingach... jak was złapię na tym, to jedne drzwi/błotnik zrobię, jak nie, to poczekam :) Link Zgłoś
szatniarka Re: Alem zła! 27.12.09, 11:42 Dzięki za pocieszenie. Porysowałam też odrobinę felgę :-((( A kupiłam BMW M3 z 2007 roku. Link Zgłoś
nautilus.pompilius Re: Alem zła! 27.12.09, 13:34 > A kupiłam BMW M3 z 2007 roku. Widocznie masz małego. Link Zgłoś
hazzard Re: Alem zła! 27.12.09, 15:24 hehe, też bym się wkurzyła, gdybym porysowała autko za >200 tysi ;p;p;p Link Zgłoś
szatniarka Re: Alem zła! 27.12.09, 15:29 Na szczęście mniej niż podana przez Ciebie kwota :-) Link Zgłoś
fredoo Re: Alem zła! 24.12.09, 11:19 To dobra wrózba na przyszłość. Zostaw tak jak jest a pech będzie Cię omijał.Samochód nie może być taki nieskazitelny bo to kusi los. Link Zgłoś
arnoldboczek EEch Szatniara... 24.12.09, 14:32 a co niby miałoby się zarysować, nawet od kamienia na świeżo zakupionym Trabancie 601 S ? jakbyś miała Ałdi RS to co innego... Link Zgłoś
misiu7911 Re: EEch Szatniara... 24.12.09, 14:44 Oj kolego obawiam sie ze tytulowa szatniarka jezdzi AUDI A5,az boje sie pomyslec czym jezdzi wozny. Link Zgłoś
robert888 Re: EEch Szatniara... 24.12.09, 15:38 woźny jak to woźny - pogania na szatniarze he he:) wesołyh śfiont. Link Zgłoś
tisi123 Re: Alem zła! 24.12.09, 23:26 Polecam firmę (i technologię) Diamondbrite. Mnie usunęli otarcie "parkingowe" z błotnika na długości kilkunastu i szerokości 1-3 centymetrów. Pozdrawiam Link Zgłoś
szatniarka Re: Alem zła! 27.12.09, 15:37 Poczytałam na ten temat i niestety nie widzę sposobu by ustrzec się przed takim uszkodzeniem mechanicznym jak w moim przypadku :-( Link Zgłoś
falszywy_klamca Re: Alem zła! 28.12.09, 08:50 BMW M3 mają funkcję autokorekty lakieru. Wystarczy wcisnąć przycisk znajdujący się nad włącznikiem świateł i z spryskiwaczy poleci maź. Nie dotykaj! Samo się zalepi, a na następny dzień możesz przetrzeć szmatką. Link Zgłoś
tisi123 Re: Alem zła! 29.12.09, 14:29 Przecież chodziło o naprawę już powstałej rysy, a nie ustrzeżenie się przed potencjalną możliwością ich powstania. Polecam tę technologię ponieważ po otarciu lakieru w moim samochodzie panom udało się doprowadzić bez żadnego lakierowania błotnik do ideału. Zawsze możesz pojechać i się zapytać. Link Zgłoś
4find.eu Re: Alem zła! 29.12.09, 01:56 spróbuj zwykłą pastą tempo to zapastować, może się uda jeżeli rysa nie jest zbyt duża Link Zgłoś
barmicwapana Re: Alem zła! 29.12.09, 12:55 kup golfa, na nich nie widać odprysków ani nic. Link Zgłoś
arnoldboczek Re: Alem zła! 29.12.09, 22:12 michaelm3 napisał: > Gratuluje metamorfozy! www.tinyurl.pl?nOaiR7O2 no i Borewicz rozpracował Szatniarę... cóż powiedzieć, marzyć trzeba bo przy korycie tylko 460 wolnych miejsc..., które i tak z reguły zajmują wciąż te same świnie. Link Zgłoś
sakhal Re: Alem zła! 30.12.09, 20:48 Oj, jest taka jedna profesja w ktorej kobieta moze sie szybko dorobic i na dobre auto w rok uzbierac.. kwestia wyboru. Link Zgłoś