Gość: klocek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.10, 15:06 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: m Re: Nowe Cayenne na torze IP: 188.33.34.* 02.01.10, 18:36 a po co wam jakiś Cayene? Drogie to bardzo... ograniczenia prędkości i radary wszędzie...więc wykorzystać moc tego potwora na drodze publicznej będzie trudno... ale cóż ...łyse dresy muszą sobie przedłużyć ptaszka :) Link Zgłoś
Gość: Hutch Re: Nowe Cayenne na torze IP: *.cdma.centertel.pl 02.01.10, 19:17 @m Weź człeniu przestań pie... Ja wiem wg Ciebie każdy powinien pop... Polo. Najlepiej 10 letnim. Żeby nie było ja też mam stare auto. A w autach bardziej mnie jara przyśpieszenie niż prędkość max. Bo na autostradzie czy ekspresówce i tak jeździ się najczęściej 130-150. Więcej lepiej nie jechać bo z prawego może nagle wyjechać jakieś Polo i możemy sobie lakier porysować. Link Zgłoś
Gość: zeno Re: Nowe Cayenne na torze IP: *.ssp.dialog.net.pl 02.01.10, 19:50 Mam Cayenne z 2006 r., ptaszka nie muszę przedłużać, bo kobiety z którymi sie spotykam są w pełni zadowolone. Dresem nie jestem, bo w moim zawodzie standardem jest garnitur. A ty "m" mam nadzieję, że jesteś zadowolony ze swej prawicy. Pamiętaj o kremie do rąk, żeby nie zatrzeć swojego mega pytonga. Jak skończysz gimnazjum i pójdziesz robić karierę za ladą sklepową może kiedyś dorobisz się 15-letniego golfa. Będziesz wtedy "miszczem". Link Zgłoś
Gość: polak maly Re: Nowe Cayenne na torze IP: 188.33.222.* 02.01.10, 20:29 gdzie widac to zewnetrzne podobienstwo do panamery? Z tylu raczej do KIA albo innego koreanczyka. Link Zgłoś
Gość: m Re: Nowe Cayenne na torze IP: 188.33.149.* 02.01.10, 20:47 @Hutch Nie zrozumiałem sensu mojej wypowiedzi biedaczku...miałem na myśli że auto co ma pod maską 400 KM nie wykorzysta pełnej mocy na naszych dziurawych drogach więc nie ma sensu go kupować...a nie że wszyscy powinni jeździć Polo plastusiu Buhahha Link Zgłoś
Gość: n Re: Nowe Cayenne na torze IP: 188.33.149.* 02.01.10, 20:52 @zeno Może i kobiety z którymi sie spotykasz są w pełni zadowolone...ale nigdy nie będziesz miał pewności czy z twojego ptaszka czy z twoich pieniędzy i Cayene Buhahaha.... a biedak będzie miał pewność że to PRAWDZIWA MIŁOŚĆ a nie udawana za pieniądze...a ty nie :) Link Zgłoś
Gość: m Re: Nowe Cayenne na torze IP: 188.33.149.* 02.01.10, 21:02 @zeno Ptaszka nie musisz przedłużać bo właśnie go przedłużyłeś kupując CAYENE :) Dlaczego nie pojedziesz do kobiety volkswagenem Polo? Bo ona cie nie kocha...ona kocha tylko twoją kase :) to luksusowa dziwka i by cię rzuciła dla właściciela Cayene:) Miłości nie kupisz pusty bogaczu... Link Zgłoś
Gość: eaxene Re: Nowe Cayenne na torze IP: *.146.51.73.nat.umts.dynamic.eranet.pl 02.01.10, 21:36 @m dobra dobra, jedz sobie do tej afryki, do której jeździsz na wakacje za pieniądze zaoszczędzone za kupno używki, i tam zostań ;] Nie obchodzi mnie stan Twojego portfela, ale co Ci do tego na co kogo stać? Co to kurna- zarabianie porządnych pieniędzy to kara? A może to grzech? Czy kurna co... Weź sie zastanów. ;] PS. Mam kompakt z salonu, więc powiedz mi co z tego wynika dla mojego życia prywatnego ? Link Zgłoś
Gość: Salon Re: Nowe Cayenne na torze IP: *.19.165.16.osk.enformatic.pl 02.01.10, 21:55 A ja mam salon i kto zgadnie co sobie przedłużyłem? Link Zgłoś
Gość: m Nowe Cayenne na torze IP: 188.33.149.* 02.01.10, 22:45 @eaxene Mylisz pojęcia człowieku...nie widzisz różnicy między Cayene a kompaktem np. Golfem? Ja nie mówie o kompakcie kupowanym za 50 tys.zł po to by jeździć....mówie o nowym Porsche za kilka milionów zł kupowanym po to by połechtać swoją próżność... Pseudo-biznesmeni próbują się dowartościować, pokazać swoją wiwlkość...a pokazują swoją próżność :) Link Zgłoś
Gość: m Nowe Cayenne na torze IP: 188.33.149.* 02.01.10, 22:48 Stare dziadki biznesmeni po 50-tce nie mają tego co wszyscy - ptaszek im już nie staje ....to kupują to czego nie mają inni żeby mieć inne zadowolenie z życia...Porsche :) Hahahaha Link Zgłoś
Gość: eaxene Nowe Cayenne na torze IP: *.146.30.51.nat.umts.dynamic.eranet.pl 02.01.10, 23:56 @m eee porsche nie kosztuje kilku milionów... Poza tym co w tym złego że kogoś na coś stać? Czyżbyś był zazdrosny, że niektórzy jeżdżą czymś innym niż Polo? Dlaczego uważasz że ktoś kto ma pieniądze jest człowiekiem próżnym, niekochanym, itp itd.? Pieniędzy nie ma się dlatego że się ma-tylko na nie trzeba ciężko zapracować- zrozum to w końcu. Link Zgłoś
Gość: Olek Nowe Cayenne na torze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.10, 00:59 Polecam VW touareg- to samo. Inne naklejki. te same dokladnie opcje. Cayenne bedzie mial nawet diesel wlasnie z VW Touarega. A jak chcesz cos odlotowego to Infiniti FX. W USA FX bije KAZDE Cayenne w KAZDYM rankingu. Link Zgłoś
Gość: Hutch Nowe Cayenne na torze IP: *.cdma.centertel.pl 03.01.10, 14:01 Pisałem o Polo ćwo..czku bo to Ty w którymś temacie pierniczył jaką to za... masz furę Polo. Nie chodzi mi o ten biedny samochód, bo to jest auto jak każde inne. Chodzi mi o to, że taki kołek jak Ty nie powinien pisać takich pierdół. Że 400KM nie wykorzysta? Wykorzysta, chociażby przy przyśpieszaniu. Nic z tego nie zrozumiesz puki nie poprowadzisz choć przez moment auta, które potrafi coś więcej niż zwykłe pierdzikoło. Prędkość max nie ma tu nic do rzeczy, bo 180km/h to pojedziesz większością aut, które widać na ulicach. Ale przyśpieszyć poniżej 8s do 100 to już mało który potrafi. Jeżeli kogoś stać i mu się podoba to dlaczego nie może sobie kupić? Wg Ciebie każdy, który ma kupę siana ma małego ptaka? Zazdrość przez Ciebie przemawia koleżko. Link Zgłoś
Gość: m Nowe Cayenne na torze IP: 188.33.34.* 03.01.10, 14:17 @eaxene Mylisz się kolego !!!!!!! ...Owszem jeśli ktoś jest zatrudniony na umowę o pracę to musi na swoje 2 lub 3 tysiące złotych ciężko zapracować...ale jeśli ktoś ma firmę to najczęściej na niego pracują ludzie - jego pracownicy i nie wie co to ciężka praca...albo dostał duży spacek więc nie zapracował tylko mu spadło z nieba...zwykły pracownik nie ma szans kupić auta za 100 tys.euro !!! Link Zgłoś
Gość: dość Nowe Cayenne na torze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.10, 14:19 świat jest pełen małych, zawistnych ludzi, którzy nie widzą wiele więcej niż czubek własnego nosa, nie jeżdzą za granicę (np. tam gdzie można wykorzystać pełną moc swojego auta) i bardzo chętnie ściągają w dół za nogi tych, którzy dostali się wyżej... A mogą ich ściągać np.twierdzeniami o kompleksie małego członka. Co jest zapewne głównie ich domeną. Link Zgłoś
Gość: m Nowe Cayenne na torze IP: 188.33.34.* 03.01.10, 14:25 @Hutch Dla mnie jesteś zwykłym śmierdzącym gównem !!! Twoje poglądy to poglądy dresa który ma siano w głowie :) Tylko przyspieszenie i ściganie ci w głowie !!! a po jakiego ... mi twoje przyspieszenie poniżej 8 sekund??? W każdej chwili może mi coś zajechać drogę i się mogę zabić bryką która ma 400 KM !!! Piękna śmierć :) Poza tym taki potwór który ma 400 KM to pali jak smok z 15 litrów benzyny !!! Jest niepraktyczny i bardzo drogi....Jego mocy 400 KM nie wykorzystasz na drodze...do płynnego wyprzedzania wystarczy mi 150 KM ośle !!! Jak chcesz się ścigać to jedź na tor wyścigowy a nie na droge szaleć !!! To właśnie przez takich szaleńców jak ty w Polsce giną ludzie !!! Główną przyczyną wypadków jest alkohol i szaleństwo na drodze takich półgłówków jak ty którzy myślą tylko o tym żeby wcisnąć gaz do dechy !!! Link Zgłoś
Gość: eaxene Nowe Cayenne na torze IP: *.147.233.148.nat.umts.dynamic.eranet.pl 03.01.10, 14:56 @m To skoro tak łatwo i przyjemnie jest mieć własną firmę to sobie ją załóż i zarabiaj kase za nic nei robienie. Chłopie co jak co ale Twoje wyobrażenie o życiu mnie przeraża... a raczej brak wyobrażenia. Już się nie będe rozpisywał, ale znam ludzi mających własne firmy i praca po 16 godzin na dobę nie jest niczym dziwnym, praca w święta- jak najbardziej, więc nei wiem skąd wymyśliłeś to, że Oni nic nie robią. PS. w samochodzie mającym 100 koni też się możesz zabić ;] Link Zgłoś
Gość: Hutch Nowe Cayenne na torze IP: *.cdma.centertel.pl 03.01.10, 15:15 Słuchaj facet. Nie jestem dresem i nie mam siana w głowie. Nie siadam za kierownicą nawet jak tylko powącham kieliszek. Nie ścigam się. Skąd taki pomysł. Po prostu chciałbym mieć auto, które nie jest zwykłym dupowozem i paczką na sardynki. A co mnie obchodzi ile auto pali. Stać mnie na potwora to stać mnie na paliwo. Nie gorączkuj się tak człowieku bo żylaków dostaniesz. BTW Skończyłem studia i to nie marketing, prowadzę mały, jednoosobowy interes i jeżdżę 13 letnim 150KM kombi (pali 15 w mieście a przy mojej nodze to i 20 i nie mam stresu na stacji, a auto nie jest na gaz) i wiem, że następny na pewno będzie z mocniejszym motorem . Na razie musi mi wystarczyć. Ale nie zazdroszczę ludziom, którym się lepiej powodzi nazywając ich gównem z małym ptakiem. Jesteś typowym przedstawicielem grupy, która uważa, że każdy który ma lepiej to złodziej, ten który lubi to czego ty nie znosisz to dureń, a jedyny rodzaj muzyki jaki powinni wszyscy słuchać to ten, który ty lubisz itd. itp. Na razie chłopie. i powodzenia czy życzę w nowym roku PS Wiesz nie każdy kupuje auto, które jest praktyczne, mało pali i łatwo nim zaparkować w mieście. Sam napisałeś, że jeździsz Polo. No to jest cholernie praktyczne auto, co? Link Zgłoś
Gość: Ludzie! Nowe Cayenne na torze IP: *.19.165.16.osk.enformatic.pl 03.01.10, 15:21 Po co dyskutujecie z tym szympansem? Przecież każda próba nawiązania z nim kontaktu kończy się tak samo. Nie macie jeszcze dość? Link Zgłoś
Gość: ja Nowe Cayenne na torze IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.01.10, 15:48 Tak...Jeszcze gdzieniegdzie pokutuje myślenie, że jak jeżdżę przepisowo, czyli najlepiej 30 tam gdzie dozwolone 70, dodatkowo środkiem albo lepiej lewym pasem (a co mnie będa wyprzedzać jak jadę "przepisowo") to jest super bezpiecznym kierowcą. A jeżeli jakiś złośliwiec zajedzie drogę takiemu Porsche? Cóż on hamuje ze 100 km/h na 34-35 metrach. Szukaj innego frajera żeby wyklepać swoją "brykę" Link Zgłoś
Gość: do "Ludzie" Nowe Cayenne na torze IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.01.10, 15:50 Nie obrażaj szympansów. Są od niego o wiele bardziej inteligentne. Link Zgłoś
Gość: m Nowe Cayenne na torze IP: 188.33.210.* 03.01.10, 17:43 @Hutch Nie gorączkuj się kolego bo dostaniesz zawału !!! Dzielisz samochody na dupowozy i na Porsche? to masz nierówno pod sufitem :) Oprócz Porsche istnieje mnóstwo prestiżowych marek jak Mercedes, Audi...ale AUTO TYCH MAREK NIE KOSZTUJE 90 TYS EURO !!! Porsche nie jest warte swojej ceny...To auto kupują ludzie którzy chcą się pochwalić kolegom i wylansować wśród znajomych i połechtać swoje puste ego :) Bo niby dlaczego to auto jest konstrukcyjnie 4 razy lepsze od np. dobrej jakości Audi z mocnym silnikiem o mocy 180 KM ? A cena jest 4 razy większa...Dlatego Porsche jest niby lepsze że stać na nie nielicznych ? Dlatego że mało ich wyprodukowali to niby jest lepsze? Dla legendy? Legendy to bajki dla dzieci :) Bez sensu... Link Zgłoś
Gość: Hutch Nowe Cayenne na torze IP: 188.33.210.* 03.01.10, 18:36 m masz racje że te Porsche są w porównaniu do Mercedesa i Audi relatywnie przesadnie drogie...co prawda wielu na to stać ale jednak przepłacają... Link Zgłoś