Dodaj do ulubionych

Stary, nowy Pontiac Trans Am

IP: 213.17.128.* 25.01.10, 20:08
kozak :D
Obserwuj wątek
    • Gość: Hutch Re: Stary, nowy Pontiac Trans Am IP: *.cdma.centertel.pl 25.01.10, 20:09
      Piękny. Szkoda Pontiaca.
    • Gość: fuj Re: Stary, nowy Pontiac Trans Am IP: *.xdsl.centertel.pl 25.01.10, 20:26
      wyglada ladnie i pewnie bym kupil ale sie zrazilem do "firemek" sciagajacych auta z usa, czy ktos slyszal o gosciu co sie polcan invest przedstawia ? nic poza komorka a samochodow ma jak mrowkow, dziwne to bo nawet adresu nie ma a przez telefon to mowi zeby mu nie zawracac gitary
      • Gość: pontiac transam Re: Stary, nowy Pontiac Trans Am IP: *.chello.pl 11.04.10, 23:24
        Dla mnie to też jest bardzo dziwna firma. Żadnego adresu, nazwiska,
        tylko jakiś dziwny typek rozmawia jakoś tak dziwnie. Jakoś wolę
        kontakt z żywym sprzedawcą i w dodatku z odrobiną kulktury..
      • Gość: bulas17 Re: Stary, nowy Pontiac Trans Am IP: 95.143.15.* 15.06.11, 08:37
        Tez mi sie wydaje ze z gosciem ktorym rozmawialem , zeby to lekko powiedziec , ma nie rowno pod sufitem, idiota jakis z ktorym nie mozna porozmawic. Jednym slowem nie ma co sobie zawracac naprawde gitary.
    • Gość: RPWL Re: Stary, nowy Pontiac Trans Am IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 25.01.10, 22:09
      Pontiac nie jest ofiara kryzysu finansowego. Ta zacna marke skutecznie rozlozyli na lopatki (obie) "spece" z GM (general mistake). Wymyslali sztuczne kretynizmy rodzaju Saturna unifikujac przy tym wszystko do przesady i porzucajac tradycje poszczegolnych marek. Podobnie bylo z SAABem. Nie podobaly mi sie nigdy te samochody, ale zawsze mialy charakter, ktory GM im odebral doprowadzajac do upadku.
    • Gość: :) Re: Stary, nowy Pontiac Trans Am IP: *.multimo.pl 25.01.10, 23:31
      szkoda pontiaca naprawdę byłoby fajnie gdyby VOLKSWAGEN kupił pontiaca i pozbył się seata w najbliższym czasie albo nie połączyli by seata i pontiaca mieli by mocny fundament historie pod amerykańskiego klienta przybył by pewnie nowy muscle car a i pewnie pontiac jest lepiej postrzegany od seata i więcej ludzi by go kupowało
    • Gość: Daniel Re: Stary, nowy Pontiac Trans Am IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.10, 09:17
      Gdyby Pontiac żył to powinien produkować: GTO, Firebirda i G8, a nie jakieś kompakty i bele co. Szkoda marki:(
    • Gość: heh Re: Stary, nowy Pontiac Trans Am IP: *.devesoft.pl 26.01.10, 10:37
      fajnie. Taki tuning ma sens, i dawca jest kultowy, a i nawiązanie do kultowego auta powoduje wyciśnięcie łezki z oka ;)
    • dominik100000 Re: Stary, nowy Pontiac Trans Am 26.01.10, 13:49
      no ta fura to coś babki to by se woził i śe odrazu całował co ni mi sie podoba
    • Gość: h Re: Stary, nowy Pontiac Trans Am IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.10, 23:41
      do nowego knight ridera jak znalazł
    • Gość: Satellite Re: Stary, nowy Pontiac Trans Am IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.10, 14:41
      jakby nie patrzeć to spojler wygląda tragicznie
    • Gość: SeV Re: Stary, nowy Pontiac Trans Am IP: *.modemy.ostrowski.pl 20.10.10, 08:08
      K.I.T.T
    • Gość: losiu Stary, nowy Pontiac Trans Am IP: *.play-internet.pl 16.03.11, 11:34
      fakt gość to cham, jak zadzwoniłem to z mordą do mnie co chce i po co dzwonie, jak takie burak może sprzedawać tak fajne auta ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka