dlatchego 11.02.04, 14:13 Ciekawy jestem. Narciarstwa nie uprawiaja, golfa tez na pewno nie. Wiec co? Skodziarze wpisujcie sie! Link Zgłoś Obserwuj wątek
barkas Re: Różne 11.02.04, 19:40 Tenis, jazda na rowerze, koszykówka, folf, pływanie, na co mam ochotę. (Zamiast wypisywać bzdury na forum, idź do piaskownicy bałwanie, bo Ci zablokuję dostęp do forum GW.) Wasz BARKAS 1.8T L&K. Link Zgłoś
jurny.stefan Re: Różne 11.02.04, 20:05 barkas napisał: > Tenis, jazda na rowerze, koszykówka, folf, pływanie, na co mam ochotę. > (Zamiast wypisywać bzdury na forum, idź do piaskownicy bałwanie, bo Ci > zablokuję dostęp do forum GW.) > > Wasz BARKAS 1.8T L&K. Same sporty dla lalusiow, zeby sobie raczek nie pobrudzic. Jakbys pouprawial jakis meski sport, to od razu bys sprzedal skode. Ale o czym ja mowie. Przeciez to abstrakcja. PS. Co to znaczy L & K? Link Zgłoś
Gość: pilek Re: Różne IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.02.04, 18:46 a mozesz wymienic sporty dla lalusiów i te rzekomo meskie sporty? a Ty jakim sportowcem jestes?? Link Zgłoś
Gość: fan Re: Różne IP: *.aster.pl / *.aster.pl 14.02.04, 16:27 jak nie wiesz co znaczy skrot L&K to znaczy ze nic nie wiesz o skodach i nie powinienes wypowiadac takich bzdor na temat tych samochodow i ich wlascicieli . swiadczy to tylko o twojej malej wiedzy o tym o czym piszesz. dla twojej wiadomosci L&K to oznaczenie najlepszej wersji octavi. Link Zgłoś
ponury_zniwiarz Re: Jakie sporty uprawiaja skodziarze? 11.02.04, 21:24 dlatchego napisał: > Ciekawy jestem. > Narciarstwa nie uprawiaja, golfa tez na pewno nie. > Wiec co? Skodziarze wpisujcie sie! > Z obserwacji wiem, ze tzw. skodziarze zwykle nie uprawiaja zadnego sportu, bo wola siedziec przed telewizorem z pilotem w reku i co najwyzej ogladac mecz. Takie jest ich zycie. Smutne i bezbarwne jak ich samochody. Wspolczuje im z calego serca, ze poddali sie sie zyciu i spoczeli na laurach. Link Zgłoś
Gość: Pasthor Re: Jakie sporty uprawiaja skodziarze? IP: 212.106.143.* 12.02.04, 03:10 Windsurfing - ale to dlatego ze od swieta jezdze Rapidem, a na co dzien Mercedesem hahahahaha, jestes blaznem koles... Link Zgłoś
fredek8 Re: Jakie sporty uprawiaja skodziarze? 12.02.04, 11:10 Windsurfing, nurkowanie, tenis, halowa piłka nożna, boks. Jeszcze coś by się znalazło, ale nie pamiętam. A Ty jaki uprawiasz? oprócz oczywiście walenia gruchy. Link Zgłoś
kanciak.kielce Re: Wiem co uprawiają antyskodziaŻe 12.02.04, 12:11 Ja wale gruchę z moim chłopakiem, który ostatnio pisuje tutaj pod nickiem dlachego. Link Zgłoś
Gość: ab Re: Jakie sporty uprawiaja skodziarze? IP: *.proton.net.pl / *.proton.net.pl 14.02.04, 15:53 kiteboarding, narciarstwo, tenis. Tyle tylko ze co to ma do tego kto jakim samochodem jezdzi? Link Zgłoś
barkas Re: Jakie sporty uprawiaja skodziarze? 14.02.04, 19:32 Dzisiaj np. byłem z żonką na basenie. Jutro jedziemy na tenisa. Wasz BARKAS 1.8T L&K Link Zgłoś