Dodaj do ulubionych

Nowy Passat przed premierą

• Gość: soyokaze Re: Nowy Passat przed premierą IP: *.icpnet.pl 09.02.10, 20:35
      HONDA, hahaha :D

Nie mam pojęcia, kto to zaprojektował, ale wiem, że on też nie ma o niczym pojęcia.
    • silny Re: Nowy Passat przed premierą 09.02.10, 21:03
      Owszem ostu, Golf IV to jeden z nejlepiej zaprojektowanych samochodow w histroii wzornictwa. Wszyscy, ktorzy maja o tym jako takie pojecie wiedza i rozumieja to.
    • Gość: :) Re: Nowy Passat przed premierą IP: *.multimo.pl 09.02.10, 22:04
      @Rafik: ale nie żaden mercedes e klasa z maską od scirocco i światłami od golfa to wizja jakiegoś faceta z photoshopa przynajmniej jakbyś to widział że bok jest od passata mógłbyś się wypowiadać na temat jego wygląd...

@soyokaze och ale widzę jakie ty masz pojęcie sam nie narysował byś żadnego auta a co dopiero coś lepszego od tego bo auto to najtrudniejsza perspektywa a i wymyślić coś nowego przelać to na papier w związku z tym jest dla ogromnej większości ludzi strasznie trudne...
    • Gość: Liomin Re: Nowy Passat przed premierą IP: *.acn.waw.pl 09.02.10, 22:51
      Może mi ktoś coś wytłumaczyć? Po co VW pcha się z uporem maniaka do klasy premium? Przecież w tym sektorze rynku jest Audi, a VW robiąc takie "luksusowe" auta jak CC podkopuje samo siebie... podobnie Phaeton, który bił w Audi A8.
    • Gość: errr Re: Nowy Passat przed premierą IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.02.10, 23:33
      bardzo fajny pasek - widze pewne podobienstwo w stylistyce do sirocco, golfa... no i w Polsce za 10 lat kazdy bedzie go mogl miec :)
    • Gość: sv Re: Nowy Passat przed premierą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.10, 23:40
      Super!B
    • remo29 Re: Nowy Passat przed premierą 10.02.10, 01:44
      Accord z VW na atrapie. No rewelka. Kupię dwa, albo i trzy...
    • Gość: xxx Re: Nowy Passat przed premierą IP: *.toya.net.pl 10.02.10, 08:13
      jakaś honda civic im z tego wyszla
    • Gość: ??? Re: Nowy Passat przed premierą IP: 167.206.189.* 10.02.10, 08:57
      wieśwagen, jak zwykle brzydki i bez polotu :P
    • Gość: Mily Re: Nowy Passat przed premierą IP: *.era.pl 10.02.10, 09:29
      Fakt, bardzo podobny do nowej hondy civic sedan
    • Gość: mkrs Re: Nowy Passat przed premierą IP: 195.2.222.* 10.02.10, 10:23
      Szkarada :/ Passat zawsze niesamowicie mi się podobał za wyważenie pomiędzy nowoczesnością i stylem, ale tutaj to COŚ wygląda jak jeździdełko na wiejskie dyskoteki (gdyby nie to, że cena trochę nie ta). Ohydny jet ten przód!
    • Gość: taka prawda Re: Nowy Passat przed premierą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.10, 12:03
      Gość: Gosc: A po co zmieniać coś co jest ładne. Zawsze możesz kupić sobie badziewne i brzydkie japońskie auto i za to przepłacić.
    • Gość: !! Mr CAPS LOCK Re: Nowy Passat przed premierą IP: *.adsl.inetia.pl 10.02.10, 12:28
      NO MASAKRA, PRZÓD OD POLO, PRZEDNIE ŚWIATŁA TO W 100 % TYLNE OD GOLFA GTI ! Siara ma maxa !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    • Gość: Bajkonur Re: Nowy Passat przed premierą IP: *.gemini.net.pl 10.02.10, 17:13
      No cóż, współczesne samochody są coraz bardziej podobne jeden do drugiego. Nowy passat wygląda jak skrzyżowanie civica z polo. Ale VW raczej nie jest ceniony za design tylko za technikę. Wprawdzie o B6 słyszałem że po 200 tysiącach kompletnie się sypie...
      _ _
      tanie-latanie.net/
    • Gość: Gość Re: Nowy Passat przed premierą IP: *.ib.tcz.pl 10.02.10, 21:14
      Jeśli będzie tak awaryjny jak obecny model to krzyżyk na drogę dla przyszłych właścicieli
    • Gość: dd Re: Nowy Passat przed premierą IP: 80.240.172.* 11.02.10, 13:32
      Samochody są coraz słabsze jakościowo i coraz bardziej skomplikowane. Kupowanie używek to igranie z ogniem. Sam kupiłem używkę B5 i za chiny ludowe nikt nie potrafi naprawić drobnej dysfunkcji silnika.
      Zaczynałem od mechaników i skończyłem w autoryzowanej stacji WV - wszędzie to samo wymiana podzespołów i na koniec rozkładanie bezradnie rąk.

Następny to będzie najprostszy z mozliwych benzynowy - choć i takich za chwilę też nie będzie bo turbiny, bezpośrednie wtryski i elektroniczne zawory na horyzoncie
    • Gość: Jago Re: Nowy Passat przed premierą IP: *.rtr.bait.pl 12.02.10, 00:10
      Teraz japonczyka przypomina, np wersja kombi honde accord - bez rewelacji, ale slusznie ktos napisal ze Polaki beda brac bo passat to marzenie wielu z nas...Ja tam 525 jutro do roboty jade i nie BMW tylko Ikarus nr 525 :)
    • Gość: Bejbe Re: Nowy Passat przed premierą IP: *.chello.pl 13.02.10, 08:47
      A może któryś z Was zauważy że auta produkuje się dla klientów po to żeby je kupowali i firma miała zysk z ich produkcji ... no i jak do tej pory VW nigdy na Passacie nie stracił a obecny model B6 jest liderem sprzedaży w swojej klasie. Więc taką stylistykę się wprowadza jaka się sprzedaje prawda????
    • flugzeugwerke Re: Nowy Passat przed premierą 13.02.10, 23:39
      @dd Jeśli turbo to dla Ciebie taka wysoka technologia( od 1977r w autach rodzinnych), to może kup rower? ;)
      A Passat - ot pojemny średniak, poprawny, ale myślę że kupują go ludzie, którzy niczego innego nie próbowali, trochę jak wino Carlo Rossi ;)
    • Gość: gosc Re: Nowy Passat przed premierą IP: *.aster.pl 16.02.10, 20:24
      No ladny ten samochodzik, ale ciekaw jestem czy wraz z premiera nowej generacji wycofaja ze sprzedazy model passat cc? Przeciez (wyjąwszy paskudne tylne swiatla) wyglada identycznie ja to powyżej?
    • Gość: ala Re: Nowy Passat przed premierą IP: *.202.116.195.easy-com.pl 17.02.10, 22:28
      zakrywając znaczek VW by mi się podobał :D i dać na AUDI. bo blachy ma ładne ale pewnie tył i środek katastrofa......
    • Gość: R1 Re: Nowy Passat przed premierą IP: *.chello.pl 18.02.10, 08:52
      Fajny i jak każdy passat w historii będzie w czołówce swojego segmentu ;-)
    • Gość: Maniek Re: Nowy Passat przed premierą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.10, 19:24
      zaje fajne autko kupie takie sobie
    • Gość: gość Re: Nowy Passat przed premierą IP: *.adsl.inetia.pl 18.02.10, 22:29
      Piękny to mało powiedziane, jest fantastyczny i VW tym modelem pokaże kto jest nr 1 w tej klasie. Zdecydowanie najlepsze auto w klasie
    • Gość: Yoshi Re: Nowy Passat przed premierą IP: *.chello.pl 20.02.10, 09:33
      Jeszcze przed premierą a już wiadomo że hit będzie ...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka