Dodaj do ulubionych

CLIO 2 warto kupić??

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.02.04, 12:47
mamzamiar kupić CLIO dwójkę z silnikiem 1,2 60KM może ktoś takim czymś
jeździ i się podzieli wrażeniami
Pozdro dzięki za opinię
Obserwuj wątek
    • Gość: raf Re: CLIO 2 warto kupić?? IP: *.crowley.pl 23.02.04, 13:08
      Mam clio z 2002 roku ale w wersji 1.2 16V. Osiagamie nie przyprawia o zawrot
      glowy ale bez problemu da sie tym przyspieszac i sprawnie wyprzedzac, co do
      zuzycia paliwa to prawde mowiac nie zwracam uwagi, jak sie paliwo konczy to
      tankuje do pelna i jezdze dalej. Samochod wlasciwie nie sprawia wiekszych
      problemow. Dotychczasowy przebieg to 35 tys. Najpowazniejsza sprawa jak do tej
      pory to naprawiony rozrusznik (gwarancja) oraz kodowanie pilotow do centralnego
      zamka (80 zl). Samochod jest calkiem niezle wyposazony jak za cene 40 tys (4
      poduszki, abs, elektryczne szyby). Czytalem opinie uzytkownikow, ze maja klopoty
      z lakierem, u mnie ten problem nie wystepuje moze ze wzgledu na lakier
      metalizowany. Jak chcesz sie dowiedziec wiecej to wejdz na www.autocentrum.pl
      tam jest sporo opinii na temat renowek i clio.
    • Gość: jurek Re: CLIO 2 warto kupić?? IP: *.aster.pl / *.acn.pl 23.02.04, 13:45
      W kwietniu mam zamiar sprzedac swoje CLIO 1,4 16V moze jest ktos zainteresowany?
      • Gość: rtoip Re: CLIO 2 warto kupić?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.02.04, 14:25
        który rok,kolor,ile drzwi,przebieg, gdzie kupiony, co w nim jest, który
        właściciel, za ile ???
        • Gość: jurek Re: CLIO 2 warto kupić?? IP: *.aster.pl / *.acn.pl 23.02.04, 18:56
          do rtopi i innych zainteresowanych:
          Clio II 1,4 16V RT
          2000r. 1 rejestracja 01.2001
          3 drzwiowy
          kupiony w salonie, pierwszy wlasciciel
          przebieg obecny 63tys.km
          wiecej informacji podam mailem
    • Gość: olo Re: CLIO 2 warto kupić?? IP: *.example.net / 217.8.188.* 23.02.04, 14:45
      auto ładne, tylko to renault - czyli problemy z autem i b.drogie przeglady
      • Gość: Darkman ja tam nie widze nic ladnego,i do tego awaryjny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.04, 16:00
        jak wszystkie modele renault, Francuzi nie umieja robic samochodow.
        • Gość: jar Re: ja tam nie widze nic ladnego,i do tego awaryj IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.02.04, 16:25
          a kto potrafi????
    • Gość: Sebog6 Re: CLIO 2 warto kupić?? IP: 195.136.247.* 23.02.04, 20:35
      Bucom to wychodzi no i chyba Kicajom
      • Gość: rtoip Re: CLIO 2 warto kupić?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.02.04, 21:17
        no i chyba hindusom TATA to dobra marka
    • Gość: Krzys Re: CLIO 2 warto kupić?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.04, 21:30
      ja miałem jeszcze 3m-ce temu clio 2 1.4 98 koni

- niezłe zawieszenie (ciche) ale ciut za bardzo sie buja na zakretach,
      koleinach....
      - denerwuje mnie skolowa (nie płynna) regulacja oparc foteli
      - same fotele dośc wygodne z niezłym trzymaniem bocznym, moze ciut za krotkie
      siedziska
      - (bardzo) żwawy silniczek, ale to nie dotyczy 1.2
      - bardzo drogi serwis
      - 2 razy mi ukradli przednie przeciwmgielne
      - notoryczne problemy z fabrycznym pilotem
      - dość cicho w środku, ale nie porównywałem z młodszymi konkurentami z
      ostatnich lat (cichsze od 206, Fabii, Yarisa)

Ogólnie.... lubiłem je.

• Gość: Mic Re: CLIO 2 warto kupić?? IP: *.veranet.pl 23.02.04, 22:57
        Na temat renault mam swoje zdanie- niezmienne odkad interesuje sie motoryzacja.
        Niewiele slyszalem dobrego o tych autach. Czasem to byly rzeczy po prostu
        dramatyczne, np. stan 8/9 letniego Renault Safrane, ktorym ostatnio mialem
        okazje jechac. Koles mowil, ze 2 tyle wladowal w naprawy i psulo sie prawie
        wszystko, nawet hamulce!!! Kolejny przyklad- ojciec kolegi zakupil niedawno
        Meganke 1.4 rocznik chyba 98 albo 99. I co sie stalo po miesiacu- sp*******ł
        sie!! Za naprawe i czesci zaplacil duuuzo. Stwierdzil, ze sprzeda to auto. na
        temat Clio sie nie wypowiadam bo nic nie slyszalem na temat awaryjnosci tego
        auta, ale podejzewam, ze jego awaryjnosc jest na tym samym poziomie.
        Zdecydowanie odradzam zakup RENAULT'A !!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka