Dodaj do ulubionych

Buble ma czterech kołach

• Gość: kierowca Re: Buble ma czterech kołach IP: *.ghnet.pl 17.04.10, 00:15
      stawiam zdecydowanie na alfa romeo. w testowym egzemplarzu ruszały się wszystkie elementy deski
    • Gość: lolek Re: Buble ma czterech kołach IP: *.tktelekom.pl 17.04.10, 09:23
      Cadillac ?? Prędzej jego odpowiedniki , czyli Chevy taohe (czy jakos tak) i GMC Yukon.
    • Gość: Gość Re: Buble ma czterech kołach IP: 195.246.225.* 17.04.10, 10:15
      Escalade tandeta?? A w życiu, widziałem ten samochód na własne oczy, siedziałem w nim jest niesamowity! Najgorsze europejskie auto?? Zdecydowanie Twingo, tico, (opel i fiat starsze modele za wytrwałość blachy!)
    • Gość: szrocik Re: Buble ma czterech kołach IP: *.opera-mini.net 17.04.10, 11:25
      W grupie bardzo tanich aut "TATA", to indyjski sposób na rozwiązanie problemu
      demograficznego - auto bardzo wysokiego ryzyka. Produkt dla samobójców.
    • Gość: Login / Pseudonim Re: Buble ma czterech kołach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.10, 00:39
      @m "nie jestem z Wawy"
      Hura ! Cała Warszawa odetchneła z ulgą że takiego przeszczepa nie spłodziła.

Tak na serio kto kupuje polo skoro są golfy? Polówkami to cieniasy naginają.

ps. Oby nasza dykusja nie sprowadziła na Moto.pl mus założenia konta przez komentujacych.

• Gość: m Re: Buble ma czterech kołach IP: 178.56.2.* 18.04.10, 09:37
      Moje Polo jest najlepsze ...szkoda przepłacać za nowe bo tracą 50% wartości po 3 latach:) Jeśli kupiłeś bryke za 100 tysięcy to za 3 lata stracisz około 40-50 tysięcy...

Ps. Polo kupisz za 12 tys.zł a Golfa IV za 20 tys.zł...szkoda kasy bo to podobne autka
    • Gość: Gość Re: Buble ma czterech kołach IP: *.chelmnet.pl 18.04.10, 11:40
      Nie ma co dywagować Panowie .... i Golf i Polo powszechnie uznawane sa z dresmobile ....
    • Gość: Bull Re: Buble ma czterech kołach IP: *.dip.t-dialin.net 18.04.10, 12:00
      Chcialem kupic zonie male auto, ale wszystkie tanie VW Polo sa juz w Polsce, bo przeciez kazdy wie ze 12 letnie Polo jest najlepsze, no ew. moze byc Golf III albo IV :-)

Nic nie mam do VW bo w koncu dla VW pracuje, ale smiesza mnie te posty...
    • Gość: janusz_au Re: Buble ma czterech kołach IP: *.dyn.iinet.net.au 18.04.10, 12:17
      Chewrolet Colorado na zdjeciu to nie chewrolet tylko Holden Colorado i nie jest o produkcji amerykanskiej ani jak nazwa Holden wskazywala by Australijskiej lecz jest to poczciwy Isuzu zbudowany w Tajlandii i sprzedawany w swiecie pod roznymi Markami
    • Gość: antyfaszysta Re: Buble ma czterech kołach IP: *.dream.net.pl 18.04.10, 13:18
      1.passat
      2.golf
      3.audi a4
      4. astra
      5.vectra
      6. bmw 3
      7. mercedes e
    • Gość: cpn Re: Buble ma czterech kołach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.10, 13:23
      ludzie, jak oceniacie jakieś samochody to błagam, z doświadczenia a nie z wyssane z palca opinie. naprawdę, niektórzy przesadzają... a co do Jeepa Wranglera, to on SPECJALNIE jest tak po spartańsku wykończony.
    • Gość: m Re: Buble ma czterech kołach IP: *.centertel.pl 18.04.10, 13:40
      @ Bull

a mnie śmieszy twoja głupota : -) Powiedz dlaczego nowe Polo kosztuje 45 tys.zł a 3 letnie połowe tej ceny? Bo w salonie płacisz haracz grubemu łysemu mietkowi - dealerowi....kto wie co on tam jeszcze dealuje...koke? here? ściąga inne haracze?
    • Gość: wariat Re: Buble ma czterech kołach IP: 109.243.150.* 18.04.10, 13:58
      Od kiedy to mitsubishi jest autem europejskim ?
    • Gość: Ajwaj! Re: Buble ma czterech kołach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.10, 13:59
      Mnie tam twoje Polo nie rusza kolego "m". Mam samochód szybszy, ładniejszy niż Twój, a kosztował mnie 450 PLN. I zaręczam ci, że nie jest to samochód z krajów sowieckich, lecz o szwedzkim rodowodzie. Co Ty na to?
    • Gość: anty m Re: Buble ma czterech kołach IP: *.adsl.inetia.pl 18.04.10, 14:38
      nie, nie szkoda kasy na nowe polo/golfa - kupujac nowe chyba nie masz zamiaru go zmieniac po 3 latach, tylko pojezdzic przynajmniej te 6-8 lat... a posiadanie swojego auta od nowosci to duza zaleta, wiesz jak dbales, wiesz co jest robione.
    • Gość: Jakub Re: Buble ma czterech kołach IP: 217.153.161.* 18.04.10, 14:42
      Oczywiscie Golf V
    • Gość: m Re: Buble ma czterech kołach IP: *.centertel.pl 18.04.10, 14:56
      Tu chodzi o brak możliwości sprzedaży auta bez straty :-) Kupując nowe nie wiesz czy za 3 lata autko ci sie nie znudzi albo nie zechcesz kupić lepszego bo będziesz miał przypływ gotówki...i sprzedasz 3 letnie za pół ceny frajerze haha :) Używane też bywają zadbane....trzeba poszukać to znajdziesz! Posiadanie nowego to zaleta? Jaka? żeś głupi i utopiłeś 50 tysiaków? HAha
    • Gość: m Re: Buble ma czterech kołach IP: *.centertel.pl 18.04.10, 14:58
      Masz volvo z 1984r. za 500zł ? Drzwi przywiązujesz sznurkiem czy drutem? Buhahaha
    • Gość: antyjaponiec Re: Buble ma czterech kołach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.10, 14:59
      1.toyota avensi
      2.toyota corilla
      3.toyota yarus
    • Gość: m Re: Buble ma czterech kołach IP: *.centertel.pl 18.04.10, 15:00
      Tu chodzi o brak możliwości sprzedaży auta bez straty :-) Kupując nowe nie wiesz czy za 3 lata autko ci sie nie znudzi albo nie zechcesz kupić lepszego bo będziesz miał przypływ gotówki...i sprzedasz 3 letnie za pół ceny frajerze haha :)

Posiadanie nowego to zaleta? Jaka żeś głupi i utopiłeś 50 tysiaków? HAha
    • Gość: vw Re: Buble ma czterech kołach IP: *.zdnet.com.pl 18.04.10, 15:02
      Facet w polo to smutny widok. Taka pi*da w pi*dzie. Ni to chlop ni to baba.
    • Gość: m Re: Buble ma czterech kołach IP: *.centertel.pl 18.04.10, 15:13
      Chciałeś ptaszka przedłużyć na forum? Nie ten adres...żałosny jesteś ! Lepsze Polo niż autobus Haha
    • Gość: nowe-to-nowe Re: Buble ma czterech kołach IP: *.adsl.inetia.pl 18.04.10, 15:29
      @m jakiś ty ograniczony w swym postrzeganiu... jeśli nikt nie kupi nowego, to skąd wytrzaśniesz swa polówkę z drugiej reki??

ludzie kupują nowe, zrzędy kupują z drugiej reki.
    • Gość: sash Re: Buble ma czterech kołach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.10, 15:51
      facet w polo to żałosny widok? chyba że to polo ma bi-turbo pod maską
    • Gość: gosc Re: Buble ma czterech kołach IP: *.nwrknj.fios.verizon.net 18.04.10, 16:07
      To jest artykul z Yahoo ,byl tam pare dni temu.Wcale nie chodzi o najgorsze jakosci ale o value your money can buy.Czyli po polsku- ze placisz zbyt duzo za samochod ktory otrzymujesz..Ci co przepisuja te artykuly z innych stron to sie musza troche jeszcze pouczyc bo sie im duzo zeczy myli,thanks.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka