Gość: antySkoda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.04, 20:33 Uważajcie. Facet prowadzi ukrytą promocję Skody. W każdym wątku pierdoli o niezawodnym Superbie i niezawodnej i solidnej Octavii, a wszystko inne dla niego to szrot. Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: wiek_sredni Eee tam, IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 28.02.04, 20:39 Masz jakąś obsesje pewnie fanow/dilerow Skody. Nie jestem dilerem Skody, ani zadnej innej marki. Chce wiedziec na ile moje analizy sa sluszne. I nie bluzgaj bez powodu chlopcze. Link Zgłoś
Gość: antySkoda Re: Eee tam, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.04, 20:43 A ty skąd masz te informacje o superniezawodnych i trwałych Superbach oraz Octaviach? Link Zgłoś
Gość: wiek_sredni Jak pisalem - IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 28.02.04, 21:01 glownie z What car. www.whatcar.co.uk/RoadTest_FullVerdict.asp?DL=0&RT=180529 O Superbach jeszcze nie czytalem, ale to musi być dobry wóz. Ja bardzo wierze w opinie Angoli bo to rzeczowy i nieomocjonalny narod. I liczący kasę. Link Zgłoś
Gość: Emiter Odnosnie skody IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.02.04, 20:45 Znajomy pracował kiedys w fiacie jako mechnaik od 3 lat pracuje w skodzie i mówił mi o róznych awariach nekających skody, w Fabii podobno coś się dzieje z zawieszeniem tylnim (belka) i w silniku pływaja obroty, w Felicji sporo różnych rzeczy sie psuje począwszy od komputera po cały silnik, mói jedynie że te wyzesz Skody sa dobrze wykonane i niezawodne. Link Zgłoś
barkas Re: Odnosnie skody 28.02.04, 21:35 Gość portalu: Emiter napisał(a): > Znajomy pracował kiedys w fiacie jako mechnaik od 3 lat pracuje w skodzie i > mówił mi o róznych awariach nekających skody, w Fabii podobno coś się dzieje z > zawieszeniem tylnim (belka) i w silniku pływaja obroty, w Felicji sporo różnych > > rzeczy sie psuje począwszy od komputera po cały silnik, mói jedynie że te > wyzesz Skody sa dobrze wykonane i niezawodne. Co ty pieprzysz. Fiat to dopiero badziewie. Wasz BARKAS 1.8T L&K. Link Zgłoś
Gość: wiek_sredni Rozumiem, ze IP: *.konin.cvx.ppp.tpnet.pl 28.02.04, 21:51 jezdzisz Octavią. Czy uznajesz ten samochod za optymalnie niezawodny (niezawodnosc mozliwa do osiągniecia przy uwzglednieniu ceny wozu)? I jeszcze jedno - jak znam zycie to pewnie Skody kradną ostro. Czy potwierdzasz? Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Odnosnie skody IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 28.02.04, 23:27 Kolejny zakompleksiony, ktorego nie stac na fiata. Pewnie ciagniesz druta sasadowi, ktory ma stilo i stad ta zjadliwosc. Link Zgłoś
h.i.p Re: Odnosnie skody 01.03.04, 11:56 Gość portalu: gosc napisał(a): > Kolejny zakompleksiony, ktorego nie stac na fiata. > Pewnie ciagniesz druta sasadowi, ktory ma stilo i stad ta zjadliwosc. hip: Czy naprawdę nie stać cię na inne wypowiedzi niż głupie? To nie kibel w podstawówce żeby z siebie idiotę robić. Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Eee tam, IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 28.02.04, 23:24 Sluchaj no synku. Skoda to samochody dla burakow i nie reklamuj ich tu bo robisz obciach. Link Zgłoś
Gość: Wlasciciel BMW śkoda jest dla tych ktorych nie stac na nic innego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.02.04, 19:40 takie pocieszenie ze maja autko :)) Link Zgłoś
h.i.p Re: śkoda jest dla tych ktorych nie stac na nic i 01.03.04, 12:01 Gość portalu: Wlasciciel BMW napisał(a): > takie pocieszenie ze maja autko :)) hip: A wory na śmieci już nalepiłeś? Jak nie to mogę przesłać instrukcję. Zrobisz to sobie we własnym zakresie i zaoszczędzisz na pierdzidło. Link Zgłoś
Gość: click Re: śkoda jest dla tych ktorych nie stac na nic i IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.04, 14:46 pare postów wyżej pisałeś coś na temat kultury wypowiedzi prostaku.... Link Zgłoś
h.i.p Re: śkoda jest dla tych ktorych nie stac na nic i 01.03.04, 14:53 Gość portalu: click napisał(a): > pare postów wyżej pisałeś coś na temat kultury wypowiedzi prostaku.... hip: Prostaków szukaj w swojej rodzinie... Link Zgłoś
Gość: fiat skodowy prostaku zmień lepiej dresy IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 01.03.04, 15:08 skodowy prostaku zmień lepiej dresy, bo już cię wszystkie mendy znają. ------------ Link Zgłoś
Gość: click Re: śkoda jest dla tych ktorych nie stac na nic i IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.04, 15:13 moge poszukac i w rodzinie, teraz mam już punkt odniesienia Link Zgłoś
mac.card Podwójna moralność antyskodziaŻy 01.03.04, 15:43 To, co pisze "gość" jakoś Wam nie przeszkadza? Czepiacie sie hipa i tylko od niego domagacie się kulturalnych wypowiedzi? Może zacznijcie od zlustrowania samych siebie? Link Zgłoś