Dodaj do ulubionych

Mitsubishi ASX | pierwsza jazda

• Gość: gosc Re: Mitsubishi ASX | pierwsza jazda IP: *.jmdi.pl 02.06.10, 01:17
      jasne...auto 1,5 tony, wysokie na 1,6 m i przy 150 KM pali srednio 5,5 L ropy ?
      Chyba wiezione na lawecie... Wkrecac to my, ale nie nas...
    • Gość: pingwin Re: Mitsubishi ASX | pierwsza jazda IP: *.hsd1.il.comcast.net 02.06.10, 02:39
      Samochód 1,5 tony a silniczek 1,8 l ? Gdyby miał 3,8 l to rozumiem ale tak to trzeba gaz dusić by coś wudusić, chyba że obrotami nadrabia, wtedy jest to brzęczek.
      Ceny paliw spowodowały, że samochody straciły duszę. Duża pojemność silnika to zupełnie inny komfort jazdy.
    • Gość: japończyk Re: Mitsubishi ASX | pierwsza jazda IP: *.hsd1.il.comcast.net 02.06.10, 02:44
      Zawsze mnie zastanawia dlaczego na niektórych samochodach widnieje napis sugerujący nierozwiązane równanie - 4 x 4 ?
      Wiadomo przecież ile to jest, chyba że ci, którzy nimi jeżdżą do tej pory nie potrafią znaleźć rozwiązania bo w przeciwnym wypadku napisaliby =16.
    • Gość: coco Re: Mitsubishi ASX | pierwsza jazda IP: *.vivaldiego.wroclaw.pl 04.06.10, 19:54
      ładne to zrobili, ja juz mam dosc tluc sie po naszych dziurach zwyklym samochodem, rozejrzalemsie za kredytem i w Geitn dostalbym na polterenowego SUVa, dostepnosc maja, formalnosci malo, ozenie starego grata i mam nadzieje ze 2 letnie auto o takim zawieszeniu lepiej bedzie znosilo stan naszych nawierzchni
    • Gość: Gość Re: Mitsubishi ASX | pierwsza jazda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.10, 17:59
      coco ile płacą Ci za reklamy getinu? banku który w kazdym rankingu jest na ostatnim miejscu?
    • Gość: gość Re: Mitsubishi ASX | pierwsza jazda IP: *.olsztyn.vectranet.pl 21.11.10, 14:02
      Czytam te komentarze i nie moge sie nadziwić .....Mam ten samochód z silnikiem benzynowym i zupelnie mi wystarcza. Jak sie normalnie jezdzi 120 koni wystarcza....a Qashqai wyglada przy nim niestety juz nieświeżo ....:) Mały ??? co wy wozicie tym samochodami ktore są wielkie i maja 3l pojemnosci ??? ktos wam w ogole kupuje benzyne do tych samochodow ....na naszych drogach nie da sie wykorzystac takich silnikow chyba ze nieustannie łamiąc prawo i stwarzając niebezpieczeństwo .....Samochod jest swietnie wyposazony , pali mi 6,5 w cyklu mieszanym ....
    • Gość: serpico Re: Mitsubishi ASX | pierwsza jazda IP: *.olsztyn.vectranet.pl 21.11.10, 14:05
      wnętrze ohydne ?? co to za komentarz ....? wszystkie samochody na polski rynek maja takie wnętrza .....na pewno lepsza jakosc materiałów niz w oplu czy hyundaiu ....a do tego całość samochodu wykonana w Japonii a kto tam byl wie co to oznacza ....
    • krzysztof_wandelt Mitsubishi ASX - uzytkowanie 25.01.11, 20:08
      od dwoch tygodni jezdze Mitsubishi ASX 1,8DID MIVEC M6 Invite 4WD
      - uzytkuje japonczyki od 1990 r. czyli wiem w czym rzecz
      wrazenia skonfronotowałem z postami w tym watku ktore nijak sie maja do rzeczywistosci...
      jedyna niedogodnosc to taka ze przenoszac sie z vana mam w ASXie za malo schowkow i szufladek
      samochod z tym silnikiem jest rewelacyjny
      niedowiarkow kieruje do dealerow z pytaniem kiedy po podpisaniu umowy i wplacie zaliczki moga sie spodziewac dostawy auta ;) - oczywiscie jest troche auto ekspozycyjnych 2010 r. :)
    • Gość: Morten Re: Mitsubishi ASX | pierwsza jazda IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 28.01.11, 15:50
      Bardzo małe siedzenia - ogolnie mało miejsca w środku
    • Gość: rrrob Re: Mitsubishi ASX | pierwsza jazda IP: *.pools.arcor-ip.net 30.01.11, 11:56
      @LekkoZawiedzionyAS

Zanim wybierzesz faktycznie Qashqaia: odradzam silnik 1.6 (benzyna) - totalna porazka. Kiepskie osiagi i wysokie spalanie. Poza tym radze dobrze sprawdzic przy odbiorze egzemplarz, ktory dostaniesz. Ja mialem pecha i walczylem z wada ukladu kierowniczego (a moze chodzilo o zawieszenie, sam w koncu nie wiem i ci w nissanie tez sie nie dowiedzieli), az w koncu oddalem auto i tyle. Auto znosilo na prawo dosc mocno i mimo wszelkich prob serwisu nic im sie nie udalo z tym poprawic. Ponoc problem byl szerszy. Wrzucilem nawet dwa wideo do netu, jak znosil moj Qashqai (przy czym te wideo nie oddaja tego jak bylo naprawde):
      -Tu czesc pierwsza- a -tu czesc druga-.
      Pragne wspomniec tylko - auto bylo nowe z salonu, nie uzywane. Odebrane w autoryzowanym salonie w Berlinie.
      Ja bym pewnie wybral jednak Mitsubishi... choc tak naprawde Skoda Yeti jest tez niezla.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka