Dodaj do ulubionych

Moto.pl wymiata

11.06.10, 19:04
Gratuluję!!

ale niestety ATM nie startowała!
Obserwuj wątek
    • Gość: Maciek Re: Moto.pl wymiata IP: 10.201.53.* 11.06.10, 19:18
      Tak, Pan Dyszy z AMT jest bardzo dobry, ale w zeszłym roku dojechał za Markiem Sworowskim - na drugiej pozycji :)
    • Gość: Franek Re: Moto.pl wymiata IP: *.xdsl.centertel.pl 11.06.10, 19:57
      Winszuje!
    • Gość: Zbychu Re: Moto.pl wymiata IP: *.ramtel.pl 11.06.10, 20:06
      To Śliwa juz nie pracuje dla KMH oraz V-12?
    • Gość: asdd Re: Moto.pl wymiata IP: *.adsl.inetia.pl 11.06.10, 20:35
      a gdzie ekipa polskiego topgira? Czyzby mroczny frankoski byl zbyt mroczny? :D
    • Gość: . Re: Moto.pl wymiata IP: 82.160.252.* 11.06.10, 22:47
      A p.Jacek Balkan byl???
    • Gość: jacek Re: Moto.pl wymiata IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.10, 23:11
      Gratuluję i życzę, żeby pisanie też wam tak wychodziło.
    • Gość: Nero Re: Moto.pl wymiata IP: *.adsl.inetia.pl 12.06.10, 02:10
      Fajne są takie imprezy jak się uczestniczy, tylko kogo z poza branży interesują zawody dla dziennikarzy? Dla kogo są takie newsy? Co mnie obchodzi, że Sworowski z moto.pl wygrał, interesuje to mnie nawet mniej niż najnowszy odcinek Klanu.
    • Gość: zsa Re: Moto.pl wymiata IP: 80.51.161.* 12.06.10, 22:47
      to po co czytasz i po co piszesz komentarze!!!
      A Sworowskiemu i temu Mroczkowi gratuluje!!!
    • Gość: bobek Re: Moto.pl wymiata IP: *.aster.pl 13.06.10, 11:18
      macie fuksa że zientar nie startował he he
    • Gość: kobieta Re: Moto.pl wymiata IP: 83.243.107.* 15.06.10, 12:10
      A ja gratuluje Magdzie Wilk z Motocainy! Mierzyła się z dotychczasowymi tuzami tego GP, a startowała zdaje się po raz pierwszy. W przyszłym roku skopie tyłki panom z pierwszej piątki hi hi!
    • Gość: Andrzej Szczodrak Re: Moto.pl wymiata IP: *.kielce.vectranet.pl 05.07.10, 20:50
      Hmmm, komentuję za późno, ale:

@asdd
      Zapewne znasz jakieś obiegowe "łopinie" o Panu Frankowskim. Tylko prawda jest taka, że młody człowiek, który napisze z konkretnym pomysłem do polskiego Top Gear ma jakąś szansę rozmowy. A nie o wszystkich redakcjach można to powiedzieć. Wiem, bo realizuję z nimi projekt, a podszedłem jako "osoba z ulicy".

Próbowałem kiedyś prosić o motoryzacyjne materiały archiwalne pewną telewizję, której dziennikarze na wizji emanują luzem i przyjaznym podejściem do świata.
      Nikt nie chciał tych materiałów szukać.
      Przedstawiłem tymże dziennikarzom pomysł na nowy program. Reakcja była lekceważąca, choć później dowiedziałem się, że na obśmiany przez panów redaktorów pomysł wpadli niezależnie ode mnie twórcy "Fifth Gear".
      Bajki o pełnym sympatycznych ludzi środowisku, od którego odstaje "arogancki" Pan Frankowski tworzą ludzie, których codzienny styl pisania w mediach niewiele odbiega od stylu Twojego komentarza (przekręcanie nazwisk i trudność w budowaniu zdań).

Andrzej Szczodrak
      Mistrzowska Szkoła Dziennikarstwa Motoryzacyjnego

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka