gzielony 16.03.04, 09:38 Poszukuje jakichs linkow stron o oplu corsie 1.3 cdti. chodzi mi szczegolnie o charakterystyke silnika, wykresy, proste prace naprawcze ktore mozna wykonac we wlasnym zakresie itd. Z gory dziekuje. zielony Link Zgłoś Obserwuj wątek
bar-tech Re: corsa 1.3 cdti 16.03.04, 09:43 gzielony napisał: > proste prace naprawcze ktore mozna > wykonac we wlasnym zakresie itd. ...czyżby już się korsinka psuła? pzdr Link Zgłoś
gzielony Re: corsa 1.3 cdti 16.03.04, 10:10 stanac jeszcze nie stanela, ale... czasami wqrza, to racja. Moze sa jakies mankamenty, przeciez kazdy model ma swoje ale... Link Zgłoś
greenblack Re: corsa 1.3 cdti 16.03.04, 12:42 gzielony napisał: proste prace naprawcze ktore mozna > wykonac we wlasnym zakresie itd. Śmiechu warte. Po pierwsze samochód na 2-letniej gwarancji, a po drugie, czym i jak chcesz naprawiać turbodiesla z CR? To nie UAZ! Link Zgłoś
gzielony Re: corsa 1.3 cdti 17.03.04, 11:51 greenblack napisał: > jak chcesz naprawiać turbodiesla z CR? To nie UAZ! Oczywiscie ze nie uaz, ale nie mow mi, ze z wymiana np. filtra paliwa mam zawsze jezdzic do serwisu albo spuscic wode z niego. Znam specow, co z wymiana zarowki postojowki jada do serwisu, ale ja do takich nie naleze. W aucie ZAWSZE jest cos, co uzytkownik moze zrobic we wlasnym zakresie i nie potrzebuje do tego profesjonalnego sprzetu. Pozdrawiam Link Zgłoś