woloduch1 28.05.10, 23:20 Byczki w pomidorach dostepne na Ronces. Czy jeszcze gdzies indziek, pojecia nie mam. Pozdrawiam Woloduch Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
goonia Re: Informacja dla Toronto 28.05.10, 23:34 mersi z boku. Moje przyleca z papa juz za 3 tygodnie. jupi ja jej! Odbija mi, jak to w piatek poznym popoludniem. Odpowiedz Link
groha Re: Informacja dla Toronto 28.05.10, 23:48 I wcale się nie dziwię temu odbijaniu, bo ileż jeszcze można przeżyć przez te 6 piątkowych godzin! A nam już tutaj pozostaje tylko wycie o północy, albo łóżko Odpowiedz Link
asia.sthm Re: Informacja dla Toronto 28.05.10, 23:48 Gooniu, samo odbijanie to pestka. Jak juz za te 3 tygodnie dostaniesz ksiazke to byczkow ci zabraknie. Ja mam puszke. I tym optymistycznym akcentem - pucio Pucio Odpowiedz Link
goonia Re: Informacja dla Toronto 28.05.10, 23:59 Chwilowo z rybek puszkowatych posiadam tunczyka. Odpowiedz Link
stara.gropa Re: Informacja dla Toronto 29.05.10, 00:05 Widzę, że koleżanki szykują się do kolacji Odpowiedz Link
cytrynka6543 Re: Informacja dla Toronto 29.05.10, 00:23 No,Goonia,to może się do kolacji szykować z tym tuńczykiem! Asia te byczki to raczej zachowa dla potomności! A Tobie,Gropo kolacyjka sie marzy? Tak po północy-zapytała Cytrynka nażarta do wypęku szparagami?! Odpowiedz Link
cytrynka6543 Re: Informacja dla Toronto 29.05.10, 01:38 BUUUUMMMM...i pękła... ...odpowiedzi niedoczekała.... Ale jak jej,tej Cytrynie, dostarczcie ze dwa pęczki cienkich,bardzo cienkich szparagów,to odżyje! Jak_bum_cyk_cyk! Odżyje! Odpowiedz Link