Gość: m IP: *.adsl.inetia.pl 17.08.10, 16:04 Tandeta. I gdzie Tym zaparkować ?? Co ? Moje Polo wszędzie zaparkuje i ma wyżsdze zawieszenie od tego nedznego prototypu Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: harrysilver Re: Morgan - idzie nowe IP: *.chello.pl 17.08.10, 16:36 Hehe, m slaby tekst, malo smieszny. Postaraj sie, licze na ciebie. A auto niezbyt ladne. Gorsza kopia Bugatti. Link Zgłoś
Gość: brainless Re: Morgan - idzie nowe IP: 81.210.87.* 17.08.10, 17:20 Czy on jest z drewna?! Link Zgłoś
Gość: stanczyk Re: Morgan - idzie nowe IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.08.10, 18:38 ..zajeżdżą 4-drzwiowym Bugatti.. a Morgan to zdaje sie British manufakczurer, a nie VW .?:) Link Zgłoś
Gość: romek Re: Morgan - idzie nowe IP: *.adsl.inetia.pl 17.08.10, 18:59 Zapowiada się ciekawie. Link Zgłoś
Gość: gość Re: Morgan - idzie nowe IP: *.adsl.inetia.pl 17.08.10, 21:59 Chyba tylko ślepy może porównać ten model z Bugatti. Świetny ten Morgan Link Zgłoś
Gość: rysio Re: Morgan - idzie nowe IP: *.ssp.dialog.net.pl 17.08.10, 22:42 ma oczka jak maciuś z klanu Link Zgłoś
qropatwa Re: Morgan - idzie nowe 18.08.10, 07:54 Przód nie może tak wyglądać. Jeśli wypuszczą auto w takiej postaci to Bugatti zaraz złoży proces o tą atrapę, jak żywo zwaloną z Bugatti. Link Zgłoś
g-elek Re: Morgan - idzie nowe 18.08.10, 12:59 Linia piękna choć przód z tyłem mało do siebie nawiązują Link Zgłoś
Gość: :DD Re: Morgan - idzie nowe IP: *.ssp.dialog.net.pl 18.08.10, 23:39 Racja, ,,śmierdzi'' bugatti z kilometra :) Kurcze, wkurzają mnie już te zakompleksione posty o moim super polo, co to nie potrafi itd nie lepiej sie bujać z innych aut, np dresiarskich bmdabljuu albo czinko-czento w holenderskim gazie XDD Link Zgłoś
Gość: LocoRoco Re: Morgan - idzie nowe IP: 193.164.157.* 23.08.10, 16:25 Nie wiem, jak koledzy z forum ale ja już 5000 ? przelałem. A co! Kto bogatemu zabroni! Jak już będzie stał obok Bugatti to cyknę fotki żebyście nie musieli się już zastanawiać, jak bardzo są do siebie podobne. Pozdrawiam Kolegę do Polo! Wiele lat temu tez takim troszkę papierosów przez granicę przerzuciłem. ;-) Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Morgan - idzie nowe IP: *.tktelekom.pl 23.08.10, 16:41 Popatrzcie sobie na poprzednie modele Morgana i wtedy porwnujcie z Bugatti. Grill nie zmienił sie od lat 30tych zeszłego wieku. Link Zgłoś
Gość: kazek Re: Morgan - idzie nowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.10, 16:45 biere w ciemno! Link Zgłoś
Gość: Logan Re: Morgan - idzie nowe IP: *.gemini.net.pl 23.08.10, 16:55 Ciekawy model - wizualnie wygląda jak skrzyżowanie delfina z Batmobilem :) Co w zasadzie nie daje złego efektu. __ www.sky4fly.net/ Link Zgłoś
radeberger Re: Morgan - idzie nowe 23.08.10, 16:57 To tylko ja mam takie wrażenie, czy to samochód mający za zadanie rekompensować niedobory pod bielizną? Link Zgłoś
Gość: ktoś Re: Morgan - idzie nowe IP: *.ip-point.pl 23.08.10, 18:54 Paskudny, zbyt długi ryj... Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Morgan - idzie nowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.10, 19:27 przypomina troche maybacha exelero Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Morgan - idzie nowe IP: *.toya.net.pl 23.08.10, 19:39 Przynajmniej nie ma zeza jak poprzednie modele..... A tego i tak nie wypuszczą, wkółko robią tylko prototypy. Nie rozumieją, że za samochody, które dajesz do sprzedaży, dostajesz PIENIĄDZE. A to dla nich nie jest znane:P Link Zgłoś
Gość: can Re: Morgan - idzie nowe IP: *.chello.pl 23.08.10, 20:52 to chyba veyron zerżnął od morgana, wszystkim 'znawcom' proponuję pooglądanie starszych morganow i dopiero pozniej wypowiadanie się na temat stylistyki nowego... Link Zgłoś
sir-mac Re: Morgan - idzie nowe 23.08.10, 21:06 Świetny!! Tak powinien właśnie wyglądać nowy Veyron :) Link Zgłoś
info0 Re: Morgan - idzie nowe 23.08.10, 21:54 Zakompleksione dzieciaki porównujące Morgana do Bugatti zaprzestańcie. Ośmieszacie się. Morgan ma ten sam grill bodajże od lat 30tych. Poza tym większości z Was na Morgana nigdy w życiu nie będzie stać... Nie mówiąc już o tym, że w Polsce nie ma serwisu Morgana i trzeba byłoby na przeglądy (OBOWIĄZKOWE) jeździć do Anglii. :) Ja bym tam chciał mieć Morgana... Mógłbym się piwa z Hammondem z Top Gear napić :P. Link Zgłoś
arkras Re: Morgan - idzie nowe 23.08.10, 23:01 hahaha kazdego dnia to samo. Pokazuja rewelacyjny samochod, ktory jest dostepny dla 0,001% ludzi i banda je.b.anych polaczkow narzeka. w.y.p.i.e.r.d.a.l.a.c jak sie nie podoba. Link Zgłoś
Gość: ehhh Re: Morgan - idzie nowe IP: *.elk.net.pl 24.08.10, 00:33 # Czy amerykanie wyjaśnili do końca sprawę z 11 września? Jakim zagrożeniem dla stanów był Irak i Afganistan? Czy zdajecie sobie sprawę, że Afganistan i Pakistan dzieli jedynie granica wyrysowana na mapie przez Brytyjczyków? Czy znane są wam zamiary Chin wobec tego rejonu? Czy myślicie, że jakiś chłopiec pasący kozy na drugim końcu świata jest dla was zagrożeniem? Czy Izrael się broni? Kto chce czerpać zyski z tego konfliktu, a kto mógłby gdyby go nie było? Bin Ladenowie robią od lat interesy z Bushami, Stany są w poważnych tarapatach finansowych, a na świecie jest nowe supermocarstwo - Chiny. To mocarstwo potrzebuje trzech rzeczy: technologii (ma, sami ją tam eksportujemy), czasu(i to nie dużo - 10-20lat wystarczy) i surowców(i oto właśnie chodzi). A kto tak naprawdę traci? Niewykształcone dzieciaki z biednych rodzin i to po każdej ze stron, sterowane, manipulowane... Weltschmerz... # ut2004lilcoconut1068 13 minut temu 0 + - zgłoś do moderacji Obywatele, obudzcie sie w koncu! Dlaczego dajecie sie tak manipulowac Gazecie Wyborczej, ktora karmi Was bzdurami o krzyzu i innymi podobnymi durnotami, a rzad w tym czasie robi swoje. Wcale nie chodzi o podatki, ani renty tylko o cos znacznie powazniejszego. Na przyklad rzad wspolnie z firma Mon santo (bez spacji) przygotowuje nowa ustawe, ktora doprowadzi do monopolizacji zywnosci przez Mon santo (bez spacji). Pewnie nawet nie wiecie co sie dzieje, bo Gazeta Wyborcza (i inne media tez) cenzuruje informacje na ten temat. Jednak sporo ludzi juz wie co jest grane, a nie da sie milczec w nieskonczonosc. Polecam ten film: is.gd/ez9qC Na filmie pokazane sa miedzy innymi wypowiedzi polskich naukowcow, politykow i innych osob zwiazanych z tym tematem. Wiekszosc materialu pochodzi z internetu, bo tu JESZCZE nie ma cenzury. Problem polega na tym, ze jedna firma moze miec kontrole nad zywnoscia i nie jest to teoria spiskowa, bo w USA juz ma to miejsce. Teraz dotarlo do Polski i wlasnie nad tym w tajemnicy pracuje rzad. Jak nie wiecie co to jest Mon santo (bez spacji) to na stronie activ8.pl/ jest informacja o sposobie dzialania firmy w Polsce. Jest tez niezly film pt: "Swiat wedlug Mon santo (bez spacji)" (znajdziecie w Google) Podaj dalej, nie dajmy sie otumanic. Natomiast jesli nie obchodzi Cie to, to przynajmniej zastanow sie nad pewna sprawa: Czy cala afera z krzyzem jest az tak wazna, zeby od tygodni o tym pisac pomijajac inne sprawy? Jak to mozliwe, ze grupka szajbusow pod Palacem przyciaga wiecej uwagi mediow niz cokolwiek innego? Drogi Czytelniku! Chcesz pomoc? Wklej ten komentarz w innych artykulach jako wyrazenie swojego niezadowolenia. Drodzy Moderatorzy! Ten komentarz bedzie pojawial sie caly czas, az do momentu kiedy Gazeta przestanie manipulowac opinia publiczna. Komentarze i ich oceny tez sa nieustannie manipulowane. qp54k s vhk qdmq w eu b Link Zgłoś