Gość: farad IP: *.minsk-mazowiecki.sdi.tpnet.pl 26.03.04, 12:02 Przechodzę odrazu do rzeczy: Co antyskodziarze tak właściwie mają do skód (oprócz nazwy), przecież to te same samochody co seat, vw, te same części silniki też, więc o co chodzi? Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: mr x Re: pytanie do anty IP: *.p.lodz.pl 26.03.04, 15:57 O to ze auto to nie tylko czesci ale wlasnie drobne niuanse jak wykonczenie i ten znaczek. To tak jak z ubraniami... Skoro za podobne pieniadze mozna miec porownywalna Toyote, Opla czy praktycznie takiego samego ale ladniejszego seata to trzeba byc imbecylem zeby kupic Skode. Gdybys mial do wyboru kupienie garnituru za podobna kase znanego projektanta i czeskiego to co bys wybral? Link Zgłoś
Gość: farad Re: pytanie do anty IP: *.minsk-mazowiecki.sdi.tpnet.pl 26.03.04, 16:52 Co do znaczka to jeśli wyznacznikiem tego czy auto jest dobre czy złe dla Ciebie jest znaczek to bardzo ciekawie. Myśle, że porównywanie samochodu do ubrania jest delikatnie mówiąc nietrafne. A co wyglądu samochodu to jest tylko i wyłącznie rzecz gustu. Tylko bez wjeżdźaniana ludzi, którzy kupili skody, myśle że spora część z nich jest mądrzejsza od Ciebie. I tak na koniec: może jakieś konkrety bo twoje "argumenty" są z serii "nic konkretnego do powiedzenia nie mam ale pogadać mogę". Jeśli garnitur czeski by mi się bardziej podobał to czemu nie. Link Zgłoś
Gość: kerry Re: pytanie do anty IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 26.03.04, 19:49 Wstydzilbys sie takie bzdury opowiadac. Ale tak to juz jest. Jesli wiekszosc jest przeciw, to zawsze znajdzie sie mniejszosc, ktora bedzie udowadniala, ze ma racje. I zrozumialem juz, ze nie ma cos sie tym przejmowac. W koncu ktos musi byc uposledzony, zeby ktos mogl byc normalny. Jakis punkt odniesienia musi przeciez byc. Link Zgłoś
Gość: farad Re: pytanie do anty IP: *.minsk-mazowiecki.sdi.tpnet.pl 26.03.04, 20:27 Wypowiedziała się kolejna osoba z "konkretnymi argumentami" . BRAWO kerry a czy ja cię obraziłem? A tak dla wyjaśnienia nie jestem za, ani przeciw skodom, zapytałem się z ciekawości jakie argumenty podadzą mi ludzie, którzy są przeciw. Ale widzę, że nic konkretnego się nie dowiem. Link Zgłoś
Gość: kerry Re: pytanie do anty IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 26.03.04, 22:23 A czy ja cie obrazilem? Ja tylko podalem ogolny model polskiego spoleczenstwa. A do ktorej czesci sie zaliczasz, to juz zalezy od ciebie. Sam sie obrazasz, kupujac Skode. Link Zgłoś
Gość: farad Re: pytanie do anty IP: *.minsk-mazowiecki.sdi.tpnet.pl 26.03.04, 22:32 A dlaczego obraziłbym się kupując skodę? Tak jak w drugim wątku konkrety! Link Zgłoś
Gość: kerry Re: pytanie do anty IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 27.03.04, 11:14 To tak samo jak obrazilbys mnie glosujac na Leppera. Przypuszczam, ze jestes czlowiekiem w miare wyksztalconym, jesli az tutaj dotarles. Dlatego dziwi mnie i napawa niesmakiem, ze czlowiek wyksztalcony robi takie rzeczy jak kupno skody czy glosowanie na Leppera. To oznacza, ze cale to twoje wyksztalcenie jest gowno warte. Obraza to mnie osobiscie, bo jestem Polakiem, z ktorego potem smieja sie, ze jezdzimy Skodami, bo tylko na to nas mentalnie stac. Ja na szczescie stoje wyzej mentalnie i spolecznie od skodziarzy, ale bardzo latwo jest zostac wrzuconym do jednego worka z tym barachlem. Dlatego mnie to obraza. Zrozumiales? Link Zgłoś
hip-hopp Żal mi Ciebie.... 29.03.04, 10:56 Gość portalu: kerry napisał(a): > To tak samo jak obrazilbys mnie glosujac na Leppera. > Przypuszczam, ze jestes czlowiekiem w miare wyksztalconym, jesli az tutaj > dotarles. Dlatego dziwi mnie i napawa niesmakiem, ze czlowiek wyksztalcony robi > takie rzeczy jak kupno skody czy glosowanie na Leppera. To oznacza, ze cale to > twoje wyksztalcenie jest gowno warte. Obraza to mnie osobiscie, bo jestem > Polakiem, z ktorego potem smieja sie, ze jezdzimy Skodami, bo tylko na to nas > mentalnie stac. > Ja na szczescie stoje wyzej mentalnie i spolecznie od skodziarzy, ale bardzo > latwo jest zostac wrzuconym do jednego worka z tym barachlem. Dlatego mnie to > obraza. Zrozumiales? Jeżeli obraża Cię coś takiego to jest mi Ciebie po prostu żal... no ale cóż, skoro dla Cieie samochód jest wyznacznikiem wartości człowieka to nie ma o czym dyskutować, ponieważ i tak mnie nie zrozumiesz.... Link Zgłoś
Gość: kerry Re: Żal mi Ciebie.... IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 29.03.04, 19:33 > Jeżeli obraża Cię coś takiego to jest mi Ciebie po prostu żal... no ale cóż, > skoro dla Cieie samochód jest wyznacznikiem wartości człowieka to nie ma o czym > > dyskutować, ponieważ i tak mnie nie zrozumiesz.... A ty dalej nie rozumiesz. Wyznacznikiem czlowieka jest jego zachowanie. A glosowanie na Leppera i kupowanie Skody do spolecznie akceptowalnych zachowan nie nalezy. Przynajmniej wsrod ludzi inteligentnych, a do takich sie zaliczam. Link Zgłoś
hip-hopp Re: Żal mi Ciebie.... 30.03.04, 10:30 Gość portalu: kerry napisał(a): > > Jeżeli obraża Cię coś takiego to jest mi Ciebie po prostu żal... no ale có > ż, > > skoro dla Cieie samochód jest wyznacznikiem wartości człowieka to nie ma o > czym > > > > dyskutować, ponieważ i tak mnie nie zrozumiesz.... > > A ty dalej nie rozumiesz. > Wyznacznikiem czlowieka jest jego zachowanie. > A glosowanie na Leppera i kupowanie Skody do spolecznie akceptowalnych zachowan > nie nalezy. Przynajmniej wsrod ludzi inteligentnych, a do takich sie zaliczam. A dla mnie wyznacznikiem człowieka także może być zachowanie, jednakże nie w tym jakim jeździ samochodem ani jakie ma poglądy polityczne, tylko jak traktuje innych ludzi.... Gdybyś jeszcze wykazał odrobinę (choćby fałszywej) skromności pisząc iż jesteś zaliczany do osób inteligentnych... Zaś wywyższanie się, także nie jest społecznie akceptowane... Link Zgłoś
h.i.p Re: pytanie do anty 29.03.04, 11:23 Gość portalu: kerry napisał(a): Dlatego dziwi mnie i napawa niesmakiem, ze czlowiek wyksztalcony robi > takie rzeczy jak kupno skody czy glosowanie na Leppera. hip: Co ma Lepper do skody? Obraza to mnie osobiscie, bo jestem > Polakiem, z ktorego potem smieja sie, ze jezdzimy Skodami, bo tylko na to nas > mentalnie stac. hip: Narąbany jesteś, że pleciesz takie głupoty? W Niemczech wzrost sprzedaży skod w ciagu roku wyniósł ponad 10%. A w czym jest lepsza Panda od skody? Przecież twierdzicie, że tańsze samochody są gorsze, więc wzrost sprzedaży pandy powinien takich głupków jak wy jeszcze bardziej obrażać. A w czym są lepsze złomy sprowadzane z zachodu bo tam nikt tego nie kupi? > Ja na szczescie stoje wyzej mentalnie i spolecznie od skodziarzy, hip: Szkoda tylko, że nie potrafisz tego udowodnić. Wręcz przeciwnie. Bezustannie dowodzisz, że jesteś matołem nie mającym pojęcia o argumentowaniu. Link Zgłoś
Gość: kerry Re: pytanie do anty IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 29.03.04, 19:37 h.i.p napisał: > Gość portalu: kerry napisał(a): > > Dlatego dziwi mnie i napawa niesmakiem, ze czlowiek wyksztalcony robi > > takie rzeczy jak kupno skody czy glosowanie na Leppera. > > hip: Co ma Lepper do skody? > > Obraza to mnie osobiscie, bo jestem > > Polakiem, z ktorego potem smieja sie, ze jezdzimy Skodami, bo tylko na to > nas > > mentalnie stac. > > hip: Narąbany jesteś, że pleciesz takie głupoty? W Niemczech wzrost sprzedaży > skod w ciagu roku wyniósł ponad 10%. Wsrod kogo? Wsrod emerytow i Turkow. > A w czym jest lepsza Panda od skody? W prestizu chociazby. > Przecież twierdzicie, że tańsze samochody są gorsze, więc wzrost sprzedaży > pandy powinien takich głupków jak wy jeszcze bardziej obrażać. Panda jest warta swojej ceny. Skoda nie. > A w czym są lepsze złomy sprowadzane z zachodu bo tam nikt tego nie kupi? > A czemu mnie sie pytasz? Ja nie nie jezdze zlomem. > > Ja na szczescie stoje wyzej mentalnie i spolecznie od skodziarzy, > > hip: Szkoda tylko, że nie potrafisz tego udowodnić. Wręcz przeciwnie. > Bezustannie dowodzisz, że jesteś matołem nie mającym pojęcia o argumentowaniu. Haha. Dobre. A jak to udowodnisz? Podaj jakies argumenty, bo powiem, ze jestes matolem. Link Zgłoś
h.i.p Re: pytanie do anty 31.03.04, 13:49 Gość portalu: kerry napisał(a): > Wsrod kogo? Wsrod emerytow i Turkow. hip: Podaj źródło takich informacji i konkretne statystyki. > W prestizu chociazby. hip: A czym ma się wyrażać taki prestiż? Tym może, że na całym świecie fiat przeżywa kryzys, a skoda w tym czasie sukcesywnie zwiększa produkcję i sprzedaż? > Panda jest warta swojej ceny. Skoda nie. hip: Mogę napisać dokładnie odwrotnie: skoda jest warta swojej ceny, a panda - nie. > A czemu mnie sie pytasz? Ja nie nie jezdze zlomem. hip: Tylko czym? Gimbusem? > A jak to udowodnisz? hip: Co mam ci udowodnić? Ze jesteś matołem? Już to sam zrobiłeś wielokrotnie... Link Zgłoś
Gość: mr x Re: pytanie do anty IP: *.p.lodz.pl 01.04.04, 11:23 >Myśle, że porównywanie samochodu do > ubrania jest delikatnie mówiąc nietrafne. jest bardzo trafne. Tylko polacy do tego jeszcze nie dorosli. Kiedys tez z checia nosili ubrania od byle kogo a teraz juz wiedza ze trzeba sie najpierw zastanowic co sie zaklada Link Zgłoś
Gość: jedrek GOŚCIOWIE.LASKA MA PROBLEM A WY PIERDZICIE O IP: *.centertel.pl 27.03.04, 10:42 WASZYCH GUSTACH.WSTYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYD Link Zgłoś
Gość: dr. Re: pytanie do anty IP: *.lubin.dialog.net.pl 27.03.04, 16:52 Chyba jest jasne ,że niechęć do Skód i skodziarzy nie wynika z niewłaściwej pracy tylnego lewego amortyzatora w ich samochodach, tylko między innymi z: 1/ niechęci do samej marki Skoda. Bo co z tego że silniki i inne duperele są z VW, skoro to jest dalej Skoda , czyli czeskie badziewie, które równoznaczne jest z takim barachłem jak Dacia , Oltcit, Wartburg, Łada itd. Ciekawe zresztą że Skoda znajduje tylu naiwnych do kupna ,bo np. niedawna próba wprowadzenia porównywalnej Dacii z silnikiem Renault, skończyła się fiaskiem, bo pies z kulawą nogą nie chciał na to spojrzeć. Nie wspominam tu już o tym, że np Fabia jest naprawdę brzydka bo to kwestia gustu. 2/zdecydowanie zawyżonych cen, równych a nawet wyższych od porównywalnych renomowanych marek. A przecież Skoda nie może być traktowana równo z Oplem , Fordem czy choćby Fiatem. 3/ niechęci do właścicieli (kierowców) Skód , którymi w przeważającej większości są: a/ młodzi wiekiem przedstawiciele handlowi, którzy kompletnie o samochody nie dbają bo nie są ich własnością, za to starają się jeździć tak, jakby jeździli wozami o 3 klasy wyższymi. b/ ich przeciwieństwem są prywatni właściciele, którzy z kolei nadmiernie dbają o swoje pojazdy, bo z reguły przesiedli sie do nich, biorąc kredyt, ze starszego modelu Skody.Ale również im wydaje się, że są dzięki swoim skodzinom przynajmniej w middle class. Zawsze kupują nowe auta i jeżdżą na przeglądy, bo boją się pomylić wlew oleju z wlewem płynu do spryskiwacza - po prostu są technicznymi nieudacznikami.Również z tego powodu wolą jeździć obśmiewaną Skodą , niż kupić używany samochód. Ich zachowanie na drogach, również często jest irytujące, bo mając o sobie i swoich pojazdach wyższe mniemanie niż jest w rzeczywistości, czesto jadą lewym pasem i kierowcy prawdziwych samochodów muszą niszczyć żarówki, aby ich zgonić na właściwe miejsce.Powyższe przymioty skodziarzy są często wyśmiewane na różnych forach i coś w tym jest, bo jakoś nie słychać żeby podobnie byli oceniani np. "fiatarze" , "suzukarze" czy "volviarze" Link Zgłoś
Gość: kerry Re: pytanie do anty IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 27.03.04, 17:18 Trafiles w sedno Link Zgłoś
h.i.p Re: pytanie do anty 29.03.04, 11:41 Gość portalu: dr. napisał(a): > 1/ niechęci do samej marki Skoda. Bo co z tego że silniki i inne > duperele są z VW, skoro to jest dalej Skoda , czyli czeskie hip: Argument z niższych klas podstawówki. Śmieszny, że aż głupi... > które równoznaczne jest z takim barachłem jak Dacia , Oltcit, Wartburg hip: Porównaj obecną sprzedaż tych aut w UE. Nie potrafisz?? No jasne, bo jesteś matoł czego bezustannie dowodzisz. Ciekawe zresztą że Skoda znajduje tylu naiwnych do kupna ,bo > np. niedawna próba wprowadzenia porównywalnej Dacii z silnikiem Renault, > skończyła się fiaskiem, hip: A ty nie wiesz dlaczego skody lepiej sprzedają się niż Dacie? No jasne, skąd matoł może to wiedzieć. Fabia jest naprawdę brzydk > a > bo to kwestia gustu. hip: No ale to, że ty jesteś matoł to nie jest kwestia gustu - to fakt. > 2/zdecydowanie zawyżonych cen, równych a nawet wyższych od > porównywalnych renomowanych marek. hip: Jesszcze nie tak dawno twierdziliście, że skoda jest najgorsza bo najtańsza. Sami nie wiecie co bredzicie? A przecież Skoda nie może być > traktowana równo z Oplem , Fordem czy choćby Fiatem. hip: Ale jak zwykle nie wiesz dlaczego? To ja ci powiem: bo np. w Niemczech sprzedaż skody rośnie znacznie szybciej niż sprzedaż opla, forda czy fiata. tegoostatniego spadła o prawie 20%. Nie pytam czy wiesz dlaczego. Matoły tego nie wiedzą. > 3/ niechęci do właścicieli (kierowców) Skód , którymi w przeważającej > większości są: > a/ młodzi wiekiem przedstawiciele handlowi, którzy kompletnie o > samochody nie dbają bo nie są ich własnością, za to starają się > jeździć tak, jakby jeździli wozami o 3 klasy wyższymi. hip: Przedstaw statystyki. > b/ ich przeciwieństwem są prywatni właściciele, którzy z kolei > nadmiernie dbają o swoje pojazdy, hip: Nadmiernie dbają? A ty jak dbasz? jeśli w ogóle masz samochód. A może w ogóle nie dbasz? bo z reguły przesiedli sie do nich, biorąc kredyt, hip: W koblach podstawówki nasłuchałeś się o kredytach? Wiesz chociaż co to jest kredyt? Dlaczego kupujący skody biorą kredyty, a kupujący pandy nie? Ale również im wydaje się, > że są dzięki swoim skodzinom przynajmniej w middle class. hip: To podobnie jak tobie. Wydaje ci się, że pozżerałeś rozumy, a jesteś pospolitym matołem. Zawsze > kupują nowe auta i jeżdżą na przeglądy, hip: To straszne. Jak można jeździć na przeglądy? bo boją się pomylić wlew > oleju z wlewem płynu do spryskiwacza - po prostu są technicznymi > nieudacznikami. hip: Kolejne głupoty zasłyszane w kiblu podstawówki. Jaki ty poziom reprezentujesz chłopcze? Czasem mam wrażenie jakbym czytał wypociny 10- letniego synka. Również z tego powodu wolą jeździć obśmiewaną Skodą , > niż kupić używany samochód. hip: No jasne. zawsze uważaliście, że lepszy używany kradziony niż nowy. Ich zachowanie na drogach, również często > jest irytujące, bo mając o sobie i swoich pojazdach wyższe mniemanie hip: jak dotąd to właśnie wy macie wyższe mniemanie o swoich (jeśli je posiadacie - ja wątpię) autach. Znowu coś pokręciłeć chłopcze. > prawdziwych samochodów hip: Podaj definicję "prawdziwego" i "nieprawdziwego" samochodu. Nie potrafisz? Oh, zapomniełem, przecież jesteś matołem... Powyższe przymioty skodziarzy są często wyśmiewane na > różnych forach i coś w tym jest, bo jakoś nie słychać żeby podobnie > byli oceniani np. "fiatarze" , "suzukarze" czy "volviarze" hip: O tzw. antyskodowych frustratach też się dużo pisze. Szczególnie, że boją się ujawnić jakie mają auta i nie potrafią przytoczyć żadnego argumentu na potwierdzenie głupot, które przekazują sobie w kiblach podstawówek. Wszystko to świadczy o tym, że są to małolaty bez najmniejszej wiedzy. Link Zgłoś
Gość: farad Re: pytanie do anty IP: *.minsk-mazowiecki.sdi.tpnet.pl 29.03.04, 19:18 h.i.p trochę przesadzasz nie musisz od razu rzucać na nich błotem (czytaj: zniżać się do ich poziomu). Ale rzeczywiście z tym, że nie padły tu ŻADNE argumenty zgadzam się w całej rozciągłości. dr. a podaj co z tą mniejszością, którzy nie są przedstawicielami handlowymi, ani prywatnymi właścicielami, którzy na zakup skody brali kredyt (w tym techniczni nieudacznicy i ci, którzy przesiedli się ze starszych modeli skód). Pewnie skodami nie jeżdżą ludzie inteligentni, wykształceni i znający się na technice. A co do zachowania na drodze to kierowcy innych samochodów nigdy nie zachowują się "dziwnie" na, bo przecież to skoda powoduje takie tajemnicze zachowania jak np. podane nieustępowanie pasa. Ceny- jak nie interesuje Cię zakup skody to co Ci do tego czy kosztuje 40 czy 100 tyś., ty tych pieniędzy nie zarobiłeś. Definicję PRAWDZIWEGO samochodu też chętnie poznam. A kerry mógł trochę bardziej się wysilić, bo obserwując to forum (od tygodnia) to wyżej wymieniony ma tu funkcję nadwornego obrażacza. Link Zgłoś
Gość: kerry Re: pytanie do anty IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 29.03.04, 19:31 A co ty powiesz na temat Zbyszka, co jedzie przez Gizycko? Link Zgłoś
Gość: farad Re: pytanie do anty IP: *.minsk-mazowiecki.sdi.tpnet.pl 29.03.04, 20:08 Widzę kerry, że jak zwykle się popisałeś. BRAWO jestem pod wrażeniem, ale może napiszesz coś od siebie jakieś argumenty. Zbyszek jest porządnym człowiekiem a przez Giżycko jeździ do pracy. Link Zgłoś
Gość: spejstar Re: pytanie do anty IP: 200.69.217.* 29.03.04, 20:11 Kim jest Zbyszek? Czy chodzi o Zbyszka z debilnej reklamy teko produktu dla debili o nazwie Biedaskoda? Link Zgłoś
Gość: dr. Re: pytanie do anty IP: *.lubin.dialog.net.pl 29.03.04, 22:55 Zawsze sądziłem że skodziarze mają ciut niższy wskaźnik IQ od normalnych ludzi, ale nie wiedziałem że jest aż tak źle !!! Niestety h.i.p jeszcze raz pokazał, że ci zapatrzeni w swoje pseudosamochody osobnicy, nie potrafią się nawet kulturalnie zachować na publicznym forum. Link Zgłoś
Gość: farad Re: pytanie do anty IP: *.minsk-mazowiecki.sdi.tpnet.pl 30.03.04, 21:11 Widzę żę jednak miałem racje, antyskodziarze (niestety, stety) nie potrafią podać sensownych argumentów. Dyskusja z niektórymi z nich kończy się tylko i wyłącznie obrzucaniem błotem. Mam propozycję do ludzi, którzy na tym forum chcą jednak rozmawić o samochodach, nieodpowiadajcie na ich posty, a jeśli takowy zobaczycie najlepiej go ominąć. Link Zgłoś
h.i.p Re: pytanie do anty 31.03.04, 13:58 Gość portalu: dr. napisał(a): > Zawsze sądziłem że skodziarze mają ciut niższy wskaźnik IQ od normalnych > ludzi, ale nie wiedziałem że jest aż tak źle !!! Niestety h.i.p jeszcz > e > raz pokazał, że ci zapatrzeni w swoje pseudosamochody osobnicy, nie > potrafią się nawet kulturalnie zachować na publicznym forum. hip: Nie pouczaj mnie chłopcze bo to właśnie wasze upierdliwe obrażanie ludzi prowadzi do tego, że normalni dyskutanci mają dość czytania chamskich idiotyzmów w kółko powtarzanych przez małolatów. Żadnych argumentów, żadnych faktów, tylko chamskie i natrętne powtarzanie o burakach, idiotach w skodach i nieudacznikach. A czym ty jeździsz? Kim jesteś i co w życie zrobiłeś? Po takich wypocinach jakie tu serwujesz można jedynie wniskować, że stać cię na rzadką kupę codziennie rano. Link Zgłoś
andre_234 Re: pytanie do anty 30.03.04, 21:32 Chodzi o pryncypia. POLAK, KATOLIK, PATRIOTA, CHRYSTUS NARODÓW, BOHATER WSZYSTKICH POWSTAŃ nie daruje pepikom, że są (mówiąc delikatnie) bardziej od nas pragmatyczni i lepiej na tym wychodzą. Zjawisko to nosi nazwę "Kundlizm czyli bezinteresowna zawiść" Opisał je szczegółowo Pan Melchior Wańkowicz. pzdr p.s. Więcej ciekawostek w wątku "Skąd u antyskodziarzy tyle determinacji" forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=636&w=11161416 Link Zgłoś
h.i.p Re: pytanie do anty 31.03.04, 14:02 andre_234 napisał: > Chodzi o pryncypia. > POLAK, KATOLIK, PATRIOTA, CHRYSTUS NARODÓW, BOHATER WSZYSTKICH POWSTAŃ nie > daruje pepikom, że są (mówiąc delikatnie) bardziej od nas pragmatyczni i lepie > j > na tym wychodzą. hip: Dokładnie. Jest taka kategoria "polaczków", którzy zamiast swoją energię spożytkować na pracę, będą dziamgać, pluć i rzucać kłody pod nogi wszystkim dookoła bo nie mogą znieść, że ktoś coś sobie wypracował uczciwością, rzetelnością i ciężką pracą. Link Zgłoś
Gość: mr x Re: pytanie do anty IP: *.p.lodz.pl 01.04.04, 11:17 To samo co normalni ludzie do dresow. Dres tez jest wygodny, solidny, drogi a jednak nosi go sie tylko przy czynnym wypoczynku a nie przy codziennym zyciu. To samo ma sie skody, jak ktos kupi skode by wozic kartofle a na codzien uzywa normalnego markowego auta np. volvo (np. znajomy szwed) to jest OK, natomiast jak ktos tym kartoflowozem jezdzi na co dzien i mysli ze ma normalny samochod tro jest zwyklym burakiem Link Zgłoś
h.i.p Re: pytanie do anty 01.04.04, 11:51 Gość portalu: mr x napisał(a): > To samo co normalni ludzie do dresow. Dres tez jest wygodny, solidny, drogi a > jednak nosi go sie tylko przy czynnym wypoczynku a nie przy codziennym zyciu. > To samo ma sie skody, jak ktos kupi skode by wozic kartofle a na codzien uzywa > normalnego markowego auta np. volvo (np. znajomy szwed) to jest OK, natomiast > jak ktos tym kartoflowozem jezdzi na co dzien i mysli ze ma normalny samochod > tro jest zwyklym burakiem hip: Kartoflowozem są używane graty zajmujące ostatnie miejsca w rankingach awaryjności. I tak to właśnie jest jak bieda z awansu społecznego odczuwa uporczywą konieczność obwieszczenia całemu światu proletaryackich blokowisk, że jest kimś wyjątkowym. A jego poziom intelektualny wyraża się miłością do logo na masce auta. Smutek i rozpacz brudnych hal fabrycznych. Link Zgłoś
Gość: farad Re: pytanie do anty IP: *.minsk-mazowiecki.sdi.tpnet.pl 01.04.04, 15:38 Podaj definicję "normalnego" samochodu. A jeszcze jedno czy masz coś do skód pod względem mechanicznym? Link Zgłoś
Gość: mr x Re: pytanie do anty IP: *.p.lodz.pl 02.04.04, 13:35 Nie mam ale auto to nie tylko mechanizmy. Czy masz cos do dresu adidasa pod wzgledem uzytych materialów, ich jakosci, trwalosci itp? A jednak mysle ze w dresie nie bedziesz chodzil po ulicy... Choc jak jezdzisz skoda to moge sie mylic... Link Zgłoś
h.i.p Re: pytanie do anty 02.04.04, 14:53 Widzę, że nasz "student" (zapewne prestiżowego wydziału na jakiejś prestiżowej łódzkiej uczelni) będzie teraz próbował przekonać samego siebie, że skody to ulubione auta ludzi mających słabość do dresu :) Dobre! Link Zgłoś
Gość: zdeb Re: pytanie do anty IP: *.toya.net.pl 01.04.04, 21:42 Ujmę to krótko ponieważ istnieje forum o skodach tzn. że jest jakiś problem. Problem mają ci antyskodziarze bo: 1) kupili bez sensu jakiś używany samochód z wyższej renomowanej półki ale 10- 15 letni, lekko bity -- Link Zgłoś