Dodaj do ulubionych

Panamera świętuje

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.09.10, 09:49
Jeżdzą takie dwa w mojej okolicy i powiem wam: błeeee.... Ten kształt dla 911 jest według mnie doskonały (może dlatego klepią prawie to samo od tylu lat) ale przy tak dużej limuzynie wygląda to paskudnie. Kompletnie brakuje mu proporcji. No ale się sprzedaje więc jak zwykle jestem w mniejszości ;-)
Obserwuj wątek
    • Gość: Ambitny Panamera świętuje IP: *.static.ptr.magnet.ie 14.09.10, 10:00
      Bardzo mi sie Panamera spodobala - jest nieco krowiasta jezeli chodzi o rozmiary, ale jezdzi sie nia swietnie.
      Wlasciwie mozna miec zastrzerzenia do pojemnosci bagaznika - ja na ta klase, jest dosyc mikry.

--------------------
      Zobacz profil F1 2010 - Gra na Facebooku. Najświeższe informacje o F1 2010 - symulacji Formuły 1 firmy Codemasters.
      www.facebook.com/pages/F1-2010-Gra/149181418444071?ref=sgm
    • Gość: oseł walikot Re: Panamera świętuje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.10, 10:31
      Ile kosztuje przerbka na gaz bo nie mogę znaleźć nigdzie takiej informacji?
    • Gość: Panda Re: Panamera świętuje IP: *.gemini.net.pl 14.09.10, 11:33
      Jeśli chodzi o wymiary to też mi się nie za bardzo podoba, a że mnie nie stać to powybrzydzać spokojnie mogę ;)
      __
      LegiaStadion.notlong.com
    • Gość: wptrpl Re: Panamera świętuje IP: *.adsl.szeptel.net.pl 14.09.10, 12:13
      wszystko o tablicach rejestracyjnych: wptr.pl/
    • Gość: tomek Re: Panamera świętuje IP: *.adsl.inetia.pl 14.09.10, 15:00
      Powtarza się historia z Cayenne - szpetna bulwa pozbawiona jakiejkolwiek finezji odnosi rynkowy sukces. Dlaczego? Bo dla ludzi, którzy to kupują najważniejszy jest znaczek Porsche na masce. A to, że nie mają za grosz gustu jest już drugą stroną medalu.
      • dark13 Re: Panamera świętuje 14.09.10, 16:59
        Jak zawsze stara prawda - gust maja jedynie ci ktorzy nie maja pieniedzy aby o udowodnic.
        Tak samo najlepiej na pilce znaja sie ci z browarem w reku siedzac przed telewizorem .
    • Gość: lucek Re: Panamera świętuje IP: 83.1.132.* 14.09.10, 15:29
      Powiem krótko w cenie panamery wolałbym Maserati Quattroporte :)
    • Gość: tja Re: Panamera świętuje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.10, 15:55
      @Tomek - można by to skomentować również w inny sposób - ci, którzy mają pieniądze mają odmienny gust od Twojego ;-)
    • Gość: posp Re: Panamera świętuje IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.09.10, 16:43
      @tomek - każdy ma inny gust
      @tja - a ja kasy nie mam a ten model mis ie bardzo podoba
    • Gość: stanczyk Re: Panamera świętuje IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.09.10, 17:59
      ..nie ma co świętować , trza to gó... złomować !

podobnie jak ohydna Cajena ta jeszcze ohydnijsza poanamejra to nie są Porsche !

gdzie jest 356, 944 czy Carrera GT - własciwie Porsche ?

te fiuty niedlugo zrobią auto miejskie, bo nowobogactwo chce...wstyd !
    • Gość: stanczyk Re: Panamera świętuje IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.09.10, 18:02
      ...są gusta i guściki..!

ktoś kto troche kuma motoryzacje wie , że to badziewie nie jest dla pasjonatów (a marka zawsze sie z tym kojarzyła...czy się mylę?)..tylko dla nowobogactwa..
    • Gość: tomek Re: Panamera świętuje IP: *.adsl.inetia.pl 14.09.10, 19:13
      Dokładnie stanczyk.

"Jak zawsze stara prawda - gust maja jedynie ci ktorzy nie maja pieniedzy aby o udowodnic."
      Wohooo, kolego, wcale nie trzeba mieć pół miliona na koncie żeby kupić sobie piękny samochód. Coś Ci się pochrzaniło.
    • Gość: stanczyk Re: Panamera świętuje IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.09.10, 20:13
      sorii , sprawdzam jeno czy ten komentarz przejdzie tutaj , bo na forum motodziennika nie dało rady, prawdopodobnie cenzura obywatela //(buc moze jakies slowa klucze..)
      Tendencyjny Ranking ! Czy moto.pl ma niemieckiego właściciela jak Auto Moto und Szport ?
    • Gość: stanczyk Re: Panamera świętuje IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.09.10, 20:22
      cenzurują skubańcy ! przechodzą słowa ku... i dupa , ale krytycznego komentarza na temat portalu nie mozna opublikowac .. dziady !
    • Gość: tekaj Re: Panamera świętuje IP: *.adsl.inetia.pl 14.09.10, 23:54
      O ile Cayenne mi się nie podoba jest napompowany. To Panamera mimo, że jest krowiasta urzeka mnie wyglądem. Ale jakbym miał wybierać Porsche to tylko 911 albo Cayman.
    • Gość: NIE ! Re: Panamera świętuje IP: *.torun.mm.pl 15.09.10, 08:10
      Od 2011: przegląd rejestracyjny 500zł (x5 !), tablice 160zł (x2 !), dowód rejestracyjny: 100zł (1.5x !).

Czy musimy się na to zgadzać ? Jest na 20mln !!!
    • asd-ek Re: Panamera świętuje 15.09.10, 17:04
      @stanczyk - to wlasnie 944 bylo najbrzydszym porsche... Mi tam się panamera podoba
    • Gość: 911-ty Re: Panamera świętuje IP: *.popieluszki.lublin.pl 16.09.10, 21:03
      "na żywo" wygląda niesamowicie...
    • Gość: Z Re: Panamera świętuje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.10, 21:56
      Tylko dlaczego na zdjęciach nie widać paskudnego spojlera, który wysuwa się przy prędkości około 100 km/h?
      Samochód mi się podobał do czasu, gdy pokazał spoiler.
    • Gość: menda Re: Panamera świętuje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.10, 15:36
      Tu chyba pisza sami golodupce, ktorzy na utrzymaniu maja jedynie wlasne gacie, bo jedyne co w zyciu poderwali to ich wlasna d* w czasie podnoszenie z krzesla.

Panamera jest dla ludzi, ktorzy maja pieniadze i rodzine. Zamiast kupowac jakies g*wnidelko moga kupic auto, w ktorym przewioza zone i dzieci, a na codzien do pracy moga sobie jezdzic 911.
    • wlodekzpoznania Re: Panamera świętuje 20.09.10, 18:42
      Zgodnie z przysłowiem, g...jest całkiem ciekawe, przecież milion much nie może się mylić ;-)

Projekt Porsche 989 był znacznie bardziej harmonijny i jego realizacja w optyce 997 byłaby sensacją. Prototyp był niedopracowany, ale można sobie wyobrazić co by z niego wyszło. Panamera jest ... krówką. Mając takie pieniądze wydałbym je na BMW 7emkę albo Maserati Quattroporte. Kilka tych drugich jeździ po Poznaniu i za każdym razem po prostu nie mogę się napatrzeć.
      www.google.pl/images?q=Porsche+989&um=1&ie=UTF-8&source=univ&ei=Lo6XTODUMIHfOJOS9IkJ&sa=X&oi=image_result_group&ct=title&resnum=1&ved=0CCIQsAQwAA&biw=1040&bih=856
    • Gość: Mario Re: Panamera świętuje IP: *.chello.pl 21.09.10, 06:59
      Cóż krytyka sobie a klient sobie ;-) Czasem zdumiewa mnie trucie tzw. dziennikarzy czy wręcz krytyków motoryzacyjnych. To auto fajne, to niefajne itp. A kogo to obchodzi co się panu redaktorowi podoba? To klient decyduje w salonie podpisując zamówienie na auto co jest fajne a co nie. Wiecznie się narzeka na styl aut niemieckich (np. VW) a jednocześnie najwięcej ludzi je kupuje

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka