zdecydowany4
20.09.10, 15:01
Raz w miesiącu przydałoby się opłukać samochód. Wyrosłem już z ganiania ze kubłem i jeżdżę, a w zasadzie jeździłem do myjni ręcznej przy Bryły.
Niestety bardzo nieprzyjemna i opryskliwa obsługa (taki stary dziad) , wieczne kolejki i jakość mycie poniżej wszelkiej krytyki.
Po urlopie przyjechałem brudniejszym niż zwykle samochodem i oczywiście wyjechałem totalnie nie domytym. Wróciłem z reklamacją, przeprosili i poprawili, a raczej usiłowali poprawić. Efekt mierny.
Czarę goryczy przepełniła rozmowa właściciela z pracownikiem, a właściwie połajanka, że chłopak za bardzo się przyłożył do tego mycia i usiłował dokładniej doczyszczać zakamarki , a jak usłyszałem od właściciela ,że "klient płaci za mycie to powinno się myć, a nie domywać samochód" to stwierdziłem, że kończę tę współpracę.
Płaci człowiek nie małe pieniądze zostawia napiwki i spodziewa się za to dokładnego umycia jakie powinno być domeną mycia ręcznego, a tu nic:( .
Ponieważ mycie tam odbywa się ze znikomą ilością wody, jest obleśnie i jeszcze nie dokładnie myją postanowiłem odradzić wszystkim tę myjnie.
Jeździłem tam latami bo najbliżej. W międzyczasie to już drugi właściciel tego przybytku ale to koniec.
Kto może polecić dobrą i sprawdzoną myjnię ręczną na Mokotowie ?
Oczywiście chodzi o rozsądną cenę w okolicach 20 złotych za samo mycie z zewnątrz