Dodaj do ulubionych

Paryż 2010 | Galeria

IP: *.static.ptr.magnet.ie 01.10.10, 10:33
No musze przyznac, ze Suzuki Kizachi wyglada strasznie. Obla wersja Cruza polaczona jakims dziwnym ruchem olowka kreslarza z Seatem Exeo. Normalnie - masakresku!
--------------------
Zobacz profil F1 2010 - Gra na Facebooku. Najświeższe informacje o F1 2010 - symulacji Formuły 1 firmy Codemasters.
www.facebook.com/pages/F1-2010-Gra/149181418444071?ref=sgm
Obserwuj wątek
    • Gość: Tan Re: Paryż 2010 | Galeria IP: *.dip.t-dialin.net 01.10.10, 12:01
      No, no, ten Lotus wyglada :)
    • Gość: Wow Re: Paryż 2010 | Galeria IP: *.dip.t-dialin.net 01.10.10, 12:03
      Ten Jag tyz
    • Gość: Zielony beret Re: Paryż 2010 | Galeria IP: *.ssp.dialog.net.pl 01.10.10, 13:11
      UUUUU... skoda octavia green E na ten news czekalem od 2 lat ...
    • Gość: greg Re: Paryż 2010 | Galeria IP: *.ip28.fastwebnet.it 01.10.10, 14:24
      Co za osioł robił te zdjęcia? Z BMW 6 widać jedynie klamkę, przód, detale przodu i to w zasadzie tyle. Naprawdę nie było sposobu, żeby zrobić zdjęcie całej sylwetki, tylko trzeba było koncentrować się na szczegółach?
    • Gość: gość Re: Paryż 2010 | Galeria IP: 195.116.98.* 01.10.10, 14:56
      Największe zaskoczenie to Hyuandai Genesis,wreszcie coś ładnego i estetycznego od tego koncernu(skocz.pl/rzeczyfajne )
    • Gość: xxx Re: Paryż 2010 | Galeria IP: 194.154.219.* 01.10.10, 14:57
      jutro tam bede
    • Gość: e-prezenty Re: Paryż 2010 | Galeria IP: *.ssp.dialog.net.pl 01.10.10, 16:48
      No focusik tez na wypasie jest ;)
      ---------
      Najlepszy sposob na prezent -----> e-prezenty.xlx.pl
    • Gość: Jakub Re: Paryż 2010 | Galeria IP: *.gemini.net.pl 01.10.10, 17:21
      Jest trochę ciekawostek przynajmniej wizualnie. Laguna mi się strasznie podoba - ale to dzięki temu że konsekwentnie trzyma fason. A o tym czy Ekologia zabija motoryzację to się będzie można przekonać za lat parę, jak pierwsze Ekowozy trafią na śmietnik.
      __
      www.tanie-podrozowanie.net/
    • Gość: banan Re: Paryż 2010 | Galeria IP: *.chello.pl 01.10.10, 17:57
      TYTUŁ TO BZDURA! EKOLOGIA ZABIJA KAŻDĄ POŻĄDNĄ CZĘŚĆ MOTORYZACJI PATRZ SILNIK SPALINOWY(DŹWIĘK)
    • Gość: inclen Re: Paryż 2010 | Galeria IP: *.adsl.inetia.pl 01.10.10, 18:06
      Niedługo producenci zaczną lepiej ogarniać samochody hybrydowe i elektryczne - co jest logiczne i naturalne. Tylko totalny kretyn nie potrafi przyjąć tego do wiadomości i ciągle wyje, jaka to ekologia jest zła, a kiedy przychodzi do komentowania takich samochodów, to nagle pokolenie antyeko zaczyna martwić się o planete ziemię i wytyka problemy typu: produkcja akumulatorów, składowanie zużytych akumulatorów. O kurcze! Skąd nagle takie zatroskanie?
      Skąd się bierze w ludziach tak wysoki poziom głupoty i hipokryzji?? Nie potrafię tego zrozumieć.
      Producenci budują coraz lepsze samochody, coraz bardziej dynamiczne i bezpieczniejsze, a na dodatek bardziej ekonomiczne, dające dłuższą przyjemność z jazdy... ale internetowej bandzie antyeko oszołomów, to się nie podoba. Pewnie chcieliby aby każdy samochód miał v8, v10 czy v12. To co, że palił by 50l/100km - ich to nie obchodzi, w ogóle, w końcu jedyne co z takim samochodem zrobią w przyszłości, to... wrzucą go na tapetę w laptopie i pójdą szorować golfika 1.4L albo polo 1.2L.
      Niestety to są właśnie marzenia większości internetowych krzykaczy, bo kiedy dorosną, nagle zaczną myśleć i szukać samochodów dynamicznych, bezpiecznych i... oszczędnych. A technologia będzie wtedy stała na O WIELE wyższym poziomie, będzie od groma hybryd i samochodów elektrycznych. Więc... co... staną się ludźmi, z których dziś się śmieją??
      Żal mi takich ludzi.
      Ich głupota mnie wręcz dobija.
    • Gość: Butz Re: Paryż 2010 | Galeria IP: 91.188.123.* 01.10.10, 18:34
      @banan

Tak? A ja myślałem, że auto ma jeździć a nie być dzwonkiem do komórki... Jak zwykle dzieci się podniecają dźwiękiem z rury, bo to jedyne doznanie jakie mogli usłyszeć grając w NFS. Marzą o V8 a w życiu będą jeździć co najwyżej starym szrotem z zagranicy. Po co się bijecie o ten dźwięk jak go i tak nigdy nie uświadczycie, chyba że w snach jak rano budzicie się z zaplamioną kołdrą.

@inclen

Rzadko mam okazję się poczuć, jakby ktoś inny napisał za mnie dokładnie to samo co sobie pomyślałem po przeczytaniu newsa i innych opinii :)
      Ludzie nie potrafią zrozumieć, że samochody mogą (i będą) mieć coraz lepsze parametry i będzie to osiągane przez zastosowanie najnowszych technologi - zwłaszcza w dziedzinie alternatywnych napędów. Konserwatyzm nic tu nie da, bo świat musi iść do przodu. Nie można usiąść i dojść do wniosku, że teraz mamy już najlepszą technologię, jaką można uzyskać i nic nie robić dalej. A dominacja silników spalinowych i tak się prędzej czy później skończy i nie będzie to powodem spiskowej teorii dziejów, tylko argumenty techniczne to w końcu wymuszą.
    • harbourfront Re: Paryż 2010 | Galeria 01.10.10, 18:40
      Lecz sie cepie.sam sobie jezdzij 1.2 ..My chcemy V8
    • Gość: xxx Re: Paryż 2010 | Galeria IP: *.toya.net.pl 01.10.10, 19:19
      Range ROVER EVOQUE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
    • Gość: E.T. Re: Paryż 2010 | Galeria IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.10, 21:47
      @inclen + @Butz

Jeżdzę samochodem hybrydowym od jakiegos czasu i wiem, że już nigdy nie zamienię go na samochód tylko spalinowy. Wiele osób narzeka, ze technologia hybrydowa to pomost pomiędzy silnikami spalinowymi a elektrycznymi - to fakt - ale ja już jestem na tym moście pomiędzy teraźniejszością i przyszłoscią i zapewniam każdego, kto ma kroplę oleju w głowie - że samochód hybrydowy jest lepszy od spalinowego POD KAŻDYM WZGLEDEM. Kto nie wierzy tego problem.
    • Gość: daarriaa Re: Paryż 2010 | Galeria IP: *.pools.arcor-ip.net 01.10.10, 22:32
      ja chce takie auto :>
    • Gość: stanczyk Re: Paryż 2010 | Galeria IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.10.10, 11:02
      kto to jest garu ?:) ... te nowe eco-wynalazki potrzebuja duzo makekingi i PiaRu...
      ..
      jak nie zabija jak zabija ! .. co sie czyta o jakims supercarze ostatnio toklepia o co2 i spalaniu...
      na boga to auta niszowe od razu drzewa w okolicy nie padną..
    • Gość: realista Re: Paryż 2010 | Galeria IP: *.aster.pl 02.10.10, 12:27
      Prawda jest taka, że tylko dzieciarnia narzeka na coraz mniej "cudownego zapachu spalin" wydobywającego sie z rur wydecowych. Nie ma ucieczki od postępu i coraz mądzrzejszego wykorzystywania energii, którą w tej chwili w dalszym ciągu czerpiemy głównie ze źródeł nieodnawialnych!
    • Gość: tomaz Re: Paryż 2010 | Galeria IP: *.adsl.inetia.pl 02.10.10, 12:39
      "Tak? A ja myślałem, że auto ma jeździć a nie być dzwonkiem do komórki... Jak zwykle dzieci się podniecają dźwiękiem z rury, bo to jedyne doznanie jakie mogli usłyszeć grając w NFS. Marzą o V8 a w życiu będą jeździć co najwyżej starym szrotem z zagranicy. Po co się bijecie o ten dźwięk jak go i tak nigdy nie uświadczycie, chyba że w snach jak rano budzicie się z zaplamioną kołdrą."

Pewnie sam w życiu jeździłeś samymi 1.4 i klekotami, bo jakbyś choć raz wsiadł do porządnego V6 nie chciałbyś z tego dźwięku zrezygnować.
    • Gość: burt Re: Paryż 2010 | Galeria IP: *.adsl.inetia.pl 02.10.10, 12:43
      "Ekologia nie zabija motoryzacji" owszem, tylko ją kastruje.
    • Gość: jacek Re: Paryż 2010 | Galeria IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.10, 15:29
      @stanczyk

Też zastanawiam się, kto to jest garu, kiedyś o nim chyba słyszałem. Zdaje się, że to jakiś punkowy perkusista, sądząc po ksywie.

Osobiście staram się śledzić postęp w alternatywnych napędach i może dlatego tak mnie wkurzają PR-owskie sztuczki i opowiastki. Jeśli ktoś robi wielkiego SUVa z silnikiem V12 o mocy 500KM i mówi o ekologii (bo to czysty dizel), to mi się nóż w kieszeni otwiera. To samo mam z miłującymi ptaszki kilkusetkonnymi dwutonowymi hybrydami V8 palącymi jakoby 8 litrów na setkę.

Jeśli jakaś firma myśli serio o ekologii, to świetnie, niech bada i wdraża wyniki, jak Mitsubishi, Nissan, Honda, Toyota, Renault, GM, ale jeśli na takim salonie mamy co 10 metrów kolejne koncepcyjne auto na baterie bez żadnych planów produkcyjnych, to ja dziękuję za taką salonową ekologię. Kochasz przyrodę droga firmo, to nie pitol o emisji CO2 w cyklu pomiarowym, tylko rób samochody palące w realnym świecie mało benzyny / ropy, albo wcale. No tak, ale przecież wielka i droga limuzyna o mocy lokomotywy nie może mało palić, a nasza wspaniała firma nie będzie robić jakichś mało dochodowych ekopierdziawek, bo ona jest premium i ma sportowe geny.

Nie dawajmy się nabierać na ekologiczny marketing i PR! Wielu producentów z miłości do przyrody wycofało ostatnio swoje największe silniki, zastępując je mniejszymi o takiej samej, albo i większej mocy i uzyskując w ten sposób praktycznie tylko papierowe oszczędności w emisji CO2, ale czy ktoś zrezygnował całkiem z produkcji największego modelu, albo najmocniejszych silników z powodów czysto ekologicznych? A może ktoś widział oficjalne dane jakiejkolwiek hybrydy szeregowej, albo równoległej ładowanej z gniazdka, której zmierzono zużycie paliwa zaczynając pomiar przy rozładowanych akumulatorach?.
    • kiryloszomber Re: Paryż 2010 | Galeria 03.10.10, 13:59
      Sorry, bezdwutlenkowi, ale od czasu nabycia pierwszego auta z sześcioma cylindrami, którym wcale nie gnałem, tylko toczyłem się dostojnie prawym pasem, z czego czerpię przyjemność, nigdy nie będę jeździł niczym poniżej 6 cylindrów i 3 litrów, choć aktualnie jestem zakochany (może trochę przesadzam, bardzo je lubię, powiedzmy) w moim wolnossącym 4,2 i kto wie, czy ten dolny limit nie ulegnie trwałej zmianie - na wyższe ilości litrów i cylindrów. Niech każdy jeździ tym, czym lubi.
    • Gość: ajzol Re: Paryż 2010 | Galeria IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.10, 14:11
      zmiencie sposob przegladania zdjec!!!
    • Gość: zet Re: Paryż 2010 | Galeria IP: *.183.17.95.dynamic.jazztel.es 03.10.10, 14:47
      o co chodzi z tą mazdą cosmo? wznawiają produkcję, czy co?
    • Gość: kermit Re: Paryż 2010 | Galeria IP: *.raciborz.vectranet.pl 04.10.10, 19:37
      Dla mnie np elektryczne silniki przynajmiej w teraźniejszym wydaniu są trochę niezadowalające za długi czas ładowania i za krótki dystans do przejechania. Lepiej już wyglądają hybrydy ale gdy na elektrycznym silniku można zrobić tylko parę km a spalanie jest na poziomie 7l to też nie do końca oszczędne. Może lepiej jakieś mocno oszczędne silniki spalinowe np. Blumotion gdzie spalanie spada poniżej 4l przy średniej klasy samochodzie a przy małym nawet 3l spalania, wyjdzie to i taniej i "bardzej ekologicznie"

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka