Gość: Kuba IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 15.10.10, 09:59 wieśwagen z wieśdiodami ;-) Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: PMS Re: Volkswagen Passat | Galeria IP: *.ssp.dialog.net.pl 15.10.10, 10:15 Nie jest źle. Chociaż tak powinien był wyglądać już Mk6. (Może diody - bo to powoli standard i trzeba przywyknąć - nie będą aż tak dawać po oczach?) Link Zgłoś
Gość: jacek Re: Volkswagen Passat | Galeria IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.10, 10:20 Tak z ciekawości: czy mieszka na naszej planecie ktoś, komu na widok tych zdjęć musiał przełknąć ślinę, żeby z gardła mogło się wydobyć "łoł!!!"? Za kilka lat aż trudno będzie uwierzyć, że ten samochód miał premierę pod koniec 2010 roku. Link Zgłoś
Gość: xyz Re: Volkswagen Passat | Galeria IP: 178.56.33.* 15.10.10, 10:26 - bardzo udany lifting. dobrze wygląda tył auta, a całość nieco urosła w oczach i może przysporzyć skojarzenia z Phaetonem. @Kuba: chciałbyś mieć takiego wieśwagena z wieśdiodami ;) Link Zgłoś
Gość: Brunetka i AR Re: Volkswagen Passat | Galeria IP: *.derby24.pl 15.10.10, 10:48 Alfa Romeo Giulietta Distinctive 1.4 170 KM TB MuliAir-MOJE AUTO. PS. PO CO KUPUJECIE TAKIE "KROWY", PO TO TYLKO ABY ZASZPANOWAĆ?ŻAL... ;|... Link Zgłoś
Gość: wrr Re: Volkswagen Passat | Galeria IP: *.ip.netia.com.pl 15.10.10, 11:12 Przód dyskusyjny, tył MIÓD, linia boczna do d*py A miałem go leasingować : ( Link Zgłoś
Gość: berdys Re: Volkswagen Passat | Galeria IP: *.multimo.pl 15.10.10, 11:24 Kupujcie Polo! :) a tak powaznie, to mnie sie najbardziej podoba 1.8TSI :D Link Zgłoś
evocati Re: Volkswagen Passat | Galeria 15.10.10, 11:24 pictures.topspeed.com/IMG/crop/200608/2007-buick-lucerne-6_1024x0w.jpg Link Zgłoś
Gość: Kuba Re: Volkswagen Passat | Galeria IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 15.10.10, 11:31 xyz -> mam C5 exclusive i zdecydowanie nie chciałbym :-) Link Zgłoś
3000m Re: Volkswagen Passat | Galeria 15.10.10, 11:33 Miał być nowy Passat, a jest Passat po liftingu. Wersja kombi z boku jest identyczna jak poprzednik. Lipa, ale najwyraźniej wyniki sprzedaży nie pozwoliły Niemcom na odważniejszy krok. Link Zgłoś
Gość: stef Re: Volkswagen Passat | Galeria IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.10, 12:10 Bezguście jak zawsze. Dlaczego VW jest tak do bólu poprawny, nudny, grzeczny taki cacy że aż mnie żeby bolą. Oczywiście pozornie nic mu zarzucić nie można bo i dobrze wykonany i silniki przyzwoite ale.... Klient Passata to VW taki poprawny nudny szarak z dojmującym "political correctness" - żeby sąsiedzi za bardzo nie zazdrościli ale tez nie myśleli że jaki gej czy ekscentryk. Na 120% wybrałbym Mazdę 6 lub Accorda Link Zgłoś
Gość: axell Re: Volkswagen Passat | Galeria IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.10, 13:36 Dlaczego takie durnei jak ty zadaja takie glupie pytania Jest do bolu poprawny bo taki cel firmy - wysoka sprzedaz Ta twoja mazda czy Accord sprzedaja sie w Europie bardzo slabo a Passat jest liderem segmentu. Czy tak trudno to zrozumiec forumowym mondralom, ile razy trzeba to tlumaczyc? Link Zgłoś
Gość: Gabba Re: Volkswagen Passat | Galeria IP: *.elektrosat.pl 15.10.10, 12:10 Nie rozumiem. Przecież już od jakiegoś roku było wiadomo, że w 2010 nie będzie zupełnie nowej generacji, tylko lifting (vide Passat B3/B4), a zupełnie nowy pojawi się w 2012-13. Zrozumiałe było więc nie oczekiwanie całkowitej zmiany linii, tylko odświeżenia, co imho się Volkswagenowi udało. Poza tym i tak sprzeda się świetnie, konserwatywny design zawsze znajdzie nabywców. Link Zgłoś
Gość: jacek Re: Volkswagen Passat | Galeria IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.10, 12:38 @Gabba: ja też nie rozumiem. To my próbowaliśmy wmawiać Volkswagenowi, że to będzie nowy model, czy raczej VW próbował to wmówić nam? Tak się niestety kończy sprzedaż kiepskiego kitu: wielkie rozczarowanie. Link Zgłoś
Gość: hondziarz Re: Volkswagen Passat | Galeria IP: *.adsl.inetia.pl 15.10.10, 12:52 Ten lifting przypomina mi ostatnią Omegę po lifcie . U Opla było stylistycznie podobnie,tyle że ładnych parę lat temu.Przyjrzyjcie się Oplowi Omedze z konca produkcji (po liftingu)-mam na myśli szczególnie tył auta. Niemniej, lifting udany, tyle że ta generacja Passata powinna tak wyglądać już wchodząc do produkcji i sprzedaży. Link Zgłoś
Gość: wert Re: Volkswagen Passat | Galeria IP: 62.233.129.* 15.10.10, 13:01 Spoko, może konkurować ze Skodą pod względem urody. Niemcy swoich projektantów chyba zamknęli w więzieniu aby nie mieli pojęcia jak ładnie projektują konkurenci Link Zgłoś
Gość: wtcc Re: Volkswagen Passat | Galeria IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.10, 13:38 Nastepny inteligentny inaczej. Konkurenci projektuja ladnie i nic nie sprzedaja .A ty jak byles glabem tak zostaniesz a tego nei zrozumiesz Link Zgłoś
Gość: wrer Re: Volkswagen Passat | Galeria IP: 62.233.129.* 15.10.10, 13:03 evocati @ celny strzał w dziesiątkę - identyczna linia dachu, całość jakby zerżnięta :D Link Zgłoś
miguell Re: Volkswagen Passat | Galeria 15.10.10, 13:11 "Passata zastąpi tam nowy model z większym rozstawem osi," LOL Pewnie w standardzie będzie tam także pięć podstawek pod shake'i oraz wysuwane tace na zestawy z McD Link Zgłoś
Gość: Wojtek Re: Volkswagen Passat | Galeria IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.10.10, 13:16 Tył z opla omegi, ogólnie bardziej kanciasty, ale mi się to podoba. Link Zgłoś
kosmiczny_swir Re: Volkswagen Passat | Galeria 15.10.10, 13:27 Do wszystkich narzekających na stylistike - o stylistyce decyduja klienci i wyniki sprzedaży. Ponieważ głownymi klientami są ludzie z kasą i klasą a nie marzyciele z pustymi portfelami, VW nie bierze ich narzekań pod uwagę. A jak jest jakiś młody marzyciel z kasą (bo np. ma bogatego tatę), to zawsze może kupić Alfę Romeo MiTo i przestać narzekać. Link Zgłoś
ionen76 Re: Volkswagen Passat | Galeria 15.10.10, 13:34 @Na 120% wybrałbym Mazdę 6 lub Accorda Accord jeszcze jakoś ujdzie ale Mazda? Góra plastiku. Oglądałem i porównywałem i Mazda niestety jest bardziej plastikowa w środku niż Passat. Zapomniałeś też, że ludzie Passata kupują jeszcze z jednego powodu. Łatwo go sprzedać. Link Zgłoś
Gość: Latino Re: Volkswagen Passat | Galeria IP: 193.219.126.* 15.10.10, 13:41 Ten samochód ma zachwiane proporcje. Za krótki przód i za długi bagażnik. Podobne proporce mają Dacia Logan, Fiat Siena, Clio sedan, itp. Ogólnie stylistyka z przed potopu. Ale w przypadku VW to nie dziwi. Link Zgłoś
Gość: Pancerwagen Re: Volkswagen Passat | Galeria IP: *.szczecin.mm.pl 15.10.10, 13:46 Katastrofa Link Zgłoś
Gość: ausfart Volkswagen Passat | Galeria IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.10, 14:10 Doprawdy zabawna jest ta krytyka stylistyki w obliczu faktow ktore jasno wykazuja ze Passat w swojej klasie jest niekwestionowanym liderem sprzedazy. Tam pracuja ludzie ktorzy znaja sie na rzeczy a tu glaby co to zap..ja za 2 tys miesciecznie bawia sie w znafcow. Jakie to typowo polskie. Link Zgłoś