08.11.10, 13:49
Mam pytanie..chce kupić cb radio, czy mógłby mi ktos podpowiedziec jakiś sprzet do 350 zł? kompletnie sie na tym nie znam..
bede wdzieczna:)
Obserwuj wątek
    • szymizalogowany Re: CB Radio 08.11.10, 14:01
      nie zalamuj - to nawet kobity kupuja cipe-radio?

a myslalem ze wy macie troche gustu i to urzondzenie wygladajace jak ku... wyciagniete z 30 letnich magazynow Unitra Diora i jeszcze jebana antena beda wam przeszkadzac tak jak mnie hehe

a jak włonczysz to tam sami przedstawiciele handlowi i menedżerowie z fabii sie kłócą - lepiej zainwestuj we wzmacniacz, sub woofer i słuchaj piosenek radia maryja -serio
      • ve_el Re: CB Radio 08.11.10, 14:05
        Dzięki:) antena mi nie przeszkadza, a niestety ostatnio dosc dużo jezdze i przyda mi sie..a wrazie czego zawsze mozna wyłaczyć.
        Prosze ,może jesli nie jaki sprzet to jakis sklep mi podpowiecie sensowny?
        • szymizalogowany np. "męda-mark" hehe 08.11.10, 14:16
      • jolka7-p Re: CB Radio 14.07.11, 20:22
        przecież są specjalne sklepy z CB radiem, jak nie taki to sklep z częściami samochodowymi, tanieją te radia co chwilka:)
    • jerryone1 Re: CB Radio 08.11.10, 14:28
      spoko do tej ceny polecam alana 109 z anteną midland florida (krótka o dość dobrych parametrach). Do osobówki w zupełności wystarczy (cb ok 200zł antena 150). Ja mam i jestem zadowolony.
    • jon214 Re: CB Radio 08.11.10, 15:49
      ja polecam to: allegro.pl/radio-cb-yosan-pro-120-gratisy-i1300890187.html
      • ve_el Re: CB Radio 08.11.10, 16:43
        Bardzo bardzo Wam dziekuje:) przynajmniej teraz wiem czego mam szukać:). Juz dawno doszłam do wniosku, ze przy dłuzszych trasach ta forma kontaktu z innymi kierowcami bardzo moze mi sie przydac:)
        • szymizalogowany Jak uslyszysz "język" cipe-radio.... 08.11.10, 17:17
          to ci przejdzie

ja jestem zdania ze to powinno byc dla TIRow, a osobowki nie powinny miec CB albo powinny miec oddzileny kanal dla siebie

jakbym byl kierowca TIRa co musi wyrobic akkord albo dojechac na czas i potrzebuje informacji to by mnie szlak trafil ze tam sie wpieprzeaja na kanal jacys z osobowek
          • ve_el Re: Jak uslyszysz "język" cipe-radio.... 08.11.10, 18:24
            już ty sie o mnie nie martw:) aż tak delikatnych uszu nie mam i ja też nie mam całego dnia na przejazd czasami bardzo długich dystansów, a Tiry nie są królami szos tylko ich uzytkownikami takimi samymi jak osobówki
    • rraaddeekk Re: CB Radio 09.11.10, 23:44
      CB wkurzające, ale konieczne jesli ktoś robi rocznie ponad 50 000 km.
      I nie uwerzę, że wszyscy na szerokiej i pustej obwodnicy jadą max 55 km/h.

Nie trzeba słuchac cały czas. Wystarczy zapytać się na początku trasy i później co kilkanaście minut na chwilę włączyć i zapytać.
      Krótka antena i automatyczna redukcja szumów pozwala odbierać tylko rozmowy z najbliższego otoczenia, więc filtruje zbędny szum informacyjny.
      • adresnieprawidlowy Re: CB Radio 10.03.11, 12:08
        W tej cenie alan będzie najlepszym rozwiązaniem. Oprócz 109 proponuje się przyjrzeć 199 (na hadron.pl jest teraz na promocji - 190 zł. ) - prosty model nie przeładowany dodatkowymi opcjami do tego dobra antena i ruszaj w trasę. pozdro.
    • mariusz-ef Re: CB Radio 10.03.11, 16:48
      Polecam Unidena 520 XL Pro lub jakiegoś jego następcę
      antena... cóż im dłuższa tym lepsza, ale i na krótszej ludzie dają radę
      uzywam CB od kilka lat i nie wyobrażam sobie, że kiedyś tego nie miałem, tak samo jak nie wyobrażam sobie, ze mógłbym teraz funkcjonować bez komórki, czy internetu
    • fajnykuzar Re: CB Radio 13.07.11, 16:14
      Polecam sklep twojecbradio.pl/ mają duży wybór i bardzo przystępne ceny. Spokojnie zmieścisz się w 350 zł
    • arekpio Re: CB Radio 15.07.11, 05:30
      radio może być niedrogie,najwazniejsze to antena, najlepiej znanych marek takich jak President
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka