kierowca.furmanki 14.04.04, 09:40 Moja fura ostatnio to za mało. Wpadlem na pomysł, że do wożenia buraków idealna byłaby Fabka najlepiej taka po dachowaniu, taki wymuszony kabriolet. Czy ktoś z was widział na jakimś stołecznym szrocie takową ? Link Zgłoś Obserwuj wątek
kierowca.furmanki aha.. 14.04.04, 09:43 Zapomniałem dodać, że auto nie musi mieć sprawnego silnika, bo będzie służyć jako przyczepka do mojej oryginalnej fury do wożenia buraków. Ważne natomiast żeby miało czytelny znaczek z tyłu że to fabka. To będzie taka moja mała reklamówka w stylu "Fabka w domu i zagrodzie" "Fabką każdy orać może" ;-P Link Zgłoś
Gość: Robert Re: aha.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.04, 10:14 Pasujesz mi na woznice od buraków. Link Zgłoś
kierowca.furmanki Re: aha.. 14.04.04, 15:23 Gość portalu: Robert napisał(a): > Pasujesz mi na woznice od buraków. Robercie, żeby zdobyć specjalizację woźnicy od buraków trzeba albo wczesniej być kierowca fabki, albo użyć takiej dachowanej tak jak napisałem na wstepie. szacunek Link Zgłoś
barkas Re: aha.. 14.04.04, 22:26 Cyba iałeś dachowanie taką Fabką i mózg ci zgniotło. Teraz wszystko rozumiemy....... Link Zgłoś
apple9 Re: aha.. 19.05.04, 02:02 Na poczatku chcialem podac adres jednego szrotu, ale teraz napisze tylko tyle: SZACUNECZEK RESPEKCIK! Link Zgłoś
Gość: Xenon Dobry pomysł...widziałem taką przeróbkę IP: *.lubin.dialog.net.pl 15.07.04, 21:21 fabki, tyle, że była przerobiona na gnojowóz - zaspawane drzwi, bez dachu i na przedniej klapie znaczek "zdyszanego, zielonego koguta", a z tyłu zamontowana wielka zasysająca pompa. Jak widać jest to auto wszechstronne z 1000em zastosowań, ciekawe czy aby blach korozja nie bierze od tlenków azotu, choś z tego co opisywali szczęśliwi posiadacze takowego modelu śkody, jest to auto nie do zdarcia. Pozdro all skodziarze Link Zgłoś
mcemrek Re: Burakowóz... 08.06.04, 07:20 Ta twoja fura to chyba stary Polonez albo wyjeżdżone UNO, skoro Skoda to burakowóz. Link Zgłoś
hdp Re: Burakowóz... 08.06.04, 10:58 kierowca.furmanki napisał: > Moja fura ostatnio to za mało. Wpadlem na pomysł, że do wożenia buraków > idealna byłaby Fabka najlepiej taka po dachowaniu, taki wymuszony kabriolet. > Czy ktoś z was widział na jakimś stołecznym szrocie takową ? ________________________________________________________________________________ .. "dachowane" BMW wiecej burakow pomiesci,nie zapomnij o dresie i gumowcach. Pzdr. ________________________________________________________________________________ Link Zgłoś
Gość: Radek Re: Burakowóz... IP: *.toya.net.pl 08.06.04, 11:36 A ty buraku czym jeździsz?. Może taczką? Pasujesz do niej. Link Zgłoś
Gość: hdp Re: Burakowóz... IP: *.telia.com 08.06.04, 16:46 Radku,z tym burakiem,to bylo do mnie ?. Link Zgłoś
Gość: Radek Re: Burakowóz... IP: *.toya.net.pl 09.06.04, 10:06 Do tego co chciał Fabie pszerobić. Link Zgłoś
Gość: hdp Re: Burakowóz... IP: *.telia.com 09.06.04, 15:06 ..,dobrze mu tak Radku,niech dachowane BMW przerabia-bedzie mial burakowoz z "klasa" ,he he . Link Zgłoś
hdp Re:Swietne Combi ! . 13.06.04, 14:20 Przejechalem sie Fabia combi mojego Wujka,na codzien tez jezdze combi (Pgt.307SW 2,0 lt. automat) ,moje auto jest wygodniejsze na dluzsze podroze, ale na 200-300 km.x2 Fabia w zupelnosci wystarcza. Gdybym musial kupic nowe auto to tez bym chyba Fabia combi kupil-malo jezdze. Wujka Fabia bierze (na dotarciu) ok. 75% paliwa co moj Pgt.307 bierze ,-a benzyna u nas po 10,40 sek. tzn. 5,20 zl/lt. po przeliczeniu. Pzdr. ________________________________________________________________________________ Link Zgłoś
Gość: hłehłehłee Re:Swietne Combi ! . IP: *.class146.petrotel.pl 15.07.04, 00:48 A ja jeżdżę taczką z napędem na 4 koła i mam was w dupie. O. Link Zgłoś
Gość: Sawa Re: Burakowóz... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.04, 18:23 a ja mam wspaniałą felcie kombi jadowicie zielona i jest moja najlepsza przyjaciołka i jestem z niej bardzo dumna... nie wiem jak mozesz skode nazywac burakowozem skoro jest bardzo wygodnym autkiem ... znam jednego czuba ktory woli jezdzic 15 letnia toyota ledwo zyjącą niz 5 letnia skoda ... no ale w koncu wyglad tez sie liczy... ja np. byłam bliska płaczu gdy zobaczyłam kolor tego samochodu z ktorym mam spedzic minimum 3 lata zanim go sprzedam ale moj tata powiedział ze na kolorze sie nie jezdzi... <lol> a skoda to bardzo dobre auto ... pozdrawiam Link Zgłoś
Gość: Xenon Re: Burakowóz... IP: *.lubin.dialog.net.pl 26.07.04, 09:43 ja np. byłam bliska płaczu gdy zobaczyłam kolor > tego samochodu z ktorym mam spedzic minimum 3 lata zanim go sprzedam ale moj > tata powiedział ze na kolorze sie nie jezdzi... <lol> a skoda to bardzo > dobre > auto ... pozdrawiam Twój tato musi być jakimś profesorem, ma rację, na kolorze się nie jeździ. Ale nie pomyślał, że wsiadając do żółtego, czerwonego lub sraczkowatego burakowozu (skody) raczej nie da się nie myśleć i jego gównianym wyglądzie. Podobniw wszyscy widząc cię w takim szambomobilu od razu będo wszystko o tobie wiedzieli. Link Zgłoś