Dodaj do ulubionych

Citroen C4 | Pierwsza jazda

• Gość: j Re: Citroen C4 | Pierwsza jazda IP: *.dynamic.chello.pl 31.12.10, 06:26
      Dla bogatszych i bardziej wybrednych będzie DS 4, który będzie też w wersji "sportowej".
    • Gość: artur_totafit Re: Citroen C4 | Pierwsza jazda IP: *.adsl.inetia.pl 31.12.10, 08:20
      z zewnątrz - na tle nowej astry i 3ki mazdy plasuje się za nimi ....
      ale środek wymiata - trochę klimatu z 308ki widzę na desce
      ale z zewnątrz nie zachwyca - poprzednia w wersji loeb była super - zwłaszcza białe oz ...
      www.rajdy.v10.pl/Nowy,Citroen,C4,Coupe,by,Loeb,Edition,29660.html

• Gość: ola Re: Citroen C4 | Pierwsza jazda IP: *.dynamic.chello.pl 31.12.10, 09:19
      Faktycznie, w środku jest piękny :)
    • Gość: stanczyk Re: Citroen C4 | Pierwsza jazda IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.12.10, 09:22
      Być może DS4 bedzie 2-drzwiowe i usportowione (VTS) .. oby ..
    • Gość: th Re: Citroen C4 | Pierwsza jazda IP: 195.246.216.* 31.12.10, 09:32
      Czujny - NIE KARMIĆ TROLLA - sam zdechnie
    • Gość: Czujny Re: Citroen C4 | Pierwsza jazda IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 31.12.10, 09:35
      ale się tu frankofilskich trolli nazlatywało he, he...
    • Gość: gość Re: Citroen C4 | Pierwsza jazda IP: *.aster.pl 31.12.10, 09:36
      zaraz pojawi sie promocja na ten pojazd, to auto nie jest warte więcej niż 30-35 tys, z resztą rynek szybko weryfikuje wartośc tego pojazdu, po 3 lata można go kupic za bezcen
    • Gość: look Re: Citroen C4 | Pierwsza jazda IP: *.wr.energiapro.pl 31.12.10, 10:09
      piekne auto, co tu duzo mówić.. VW nie dorasta mu do pięt pod względem wyglądu!!! o awaryjności nawet nie piszę bo nowe VW plasuja sie na końcu statystyk ... a kupno golfa z 275 litrowum bagaznikiem za 60 kilka tysięcy to już śmiech na sali.. niedługo polo będzie mialo wiekszy a niektóre auta klasy B już mają:)
    • Gość: ford owner Re: Citroen C4 | Pierwsza jazda IP: *.isinfo.pl 31.12.10, 10:26
      MCP czyli ten niby-automat to wbrew opinii p. redaktora bardzo dobre rozwiazanie. Tylko trzeba ta skrzynia sobie troche normalnie pojezdzic, a nie na wariata przez 2 godziny jazd testowych. Mam okazje czasem pojezdzic autem z ta skrzynia (firmowe c4 picasso) i IMO jest rewelacyjna (zreszta nie tylko moje IMO - wszyscy biora to auto, a ople i fiaty stoja ;). Sz. P. redaktor pisze, ze glowy lecą pasazerom... a w manualu to nie leca, gdy kierowca mnienia biegi? Leca dokladnie tak samo albo jeszcze bardziej, bo auto bardziej szarpie jak sie nie trafi w obroty - tylko kierowca redaktor tego nie odczuwa bo sam zmienia te biegi, a MCP zmienia je troche "z zaskoczenia". DSG jest fajniejsze w pierwszym kontakcie bo zmenia biegi szybciej... ale jakie to ma znaczenie jak sie autem jezdzi na co dzien, spokojnie, w miejskich korkach... zadne - MCP zmienia biegi tak lagodnie, ze wrecz nieodczuwalnie. A jak sie zrobi kick down DSG zastanawia sie tak samo jak MCP. I tyle. Jak bede kupowal nastepne auto to bede sie bardzo mocno zastanawial czy nie kupic wlasnie cytrynki z MCP. Cytryny trzeba po prostu sprobowac, a nie sluchac utyskiwan innych, ze kwasna jest i niedobra. Nawet jak marudzi sam Pan redaktor ;o)
    • Gość: Gość Re: Citroen C4 | Pierwsza jazda IP: 83.238.30.* 31.12.10, 10:37
      Przecież jak komuś się nie podoba C4 to nie musi go kupować. Dziwią mnie te durne komentarze. Ja się akurat najmniej przejmuję jak samochód wygląda z zewnątrz bo SIEDZĘ W ŚRODKU jak nim jadę. I tu jest ważne jak jest wykonany i jak wygląda. A cena około 60 tys za kompakt to standard. Za 35-40 to można kupić jakieś cudo klasę niższe i to bez wyposażenia.
    • pandzik Re: Citroen C4 | Pierwsza jazda 31.12.10, 10:48
      Drogo.
    • Gość: drogo Re: Citroen C4 | Pierwsza jazda IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 31.12.10, 11:16
      Drogo
    • Gość: / Re: Citroen C4 | Pierwsza jazda IP: *.multimo.pl 31.12.10, 11:20
      tył może trochę podobny do c3 ale citroeny maja być do siebie podobne

z resztą ja uważam, że to jest auto dla slamsów i nie życzę sobie upodabniania C5 do takiego badziewia
    • Gość: Czujny Re: Citroen C4 | Pierwsza jazda IP: 81.219.94.* 31.12.10, 11:58
      jaja se robiłem, super autko!
    • Gość: Czujny Re: Citroen C4 | Pierwsza jazda IP: *.dynamic.chello.pl 31.12.10, 12:24
      Jestem wygolony i mam wspaniałe miełśnie.
    • Gość: Czujny Re: Citroen C4 | Pierwsza jazda IP: *.dynamic.chello.pl 31.12.10, 12:24
      PS. Szukam bolca na dzisiejszą noc. Może być nawet francuski.
    • Gość: Czujny Re: Citroen C4 | Pierwsza jazda IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 31.12.10, 13:23
      TO JA JESTEM CZUJNY, TEN NAJPRAWDZIWSZY.

Psychopatologia frankofilska się pod moją osobę podszywa. A FE....tylko tyle potrafią, podszywać się i szukać bolca na dzisiejszą noc.

A ten C4 jest paskudny, wart może ze 30tys. pln. Gdzie takiemu złomowi do Golfa, Octavii czy Jetty
    • Gość: Cytr Re: Citroen C4 | Pierwsza jazda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.12.10, 14:03

Cytryny to auta plebejskie - takie dla klasy robotniczo-chlopskiej.
      Wiedza to fransuzi i stad pomysł na odchamienie w postaci linii GS.
      Przydalaby sie jeszcze zmiana nazwy samej matki - bo rating "cytryny" jet niski.
    • Gość: komis Re: Citroen C4 | Pierwsza jazda IP: 81.219.121.* 31.12.10, 16:01
      Żona chce c-crosser`a, wolałbym Land, ale się uparła.. :/
    • Gość: Czujny Re: Citroen C4 | Pierwsza jazda IP: *.adsl.inetia.pl 31.12.10, 16:45
      Żartowałem tak naprawdę kocham Citroena , a nienawidzę Skody, którą jeżdżą głównie polscy wieśniacy , robole z małych miast i ci co dostają je jako auta służbowe.
    • Gość: van der Cyc Re: Citroen C4 | Pierwsza jazda IP: *.adsl.inetia.pl 31.12.10, 17:04
      Zapowiada się dobry samochód. Nie zwala z nóg wyglądem ale od tego będzie DS4, które mi się bardzo podoba. Z tego co widzę na zdjęciach C4 ma 2 prędkościomierze zwykły i cyfrowy. Szkoda, że nie ma tak w C3.
    • Gość: gosc Re: Citroen C4 | Pierwsza jazda IP: 188.179.201.* 01.01.11, 23:06
      autko fajne ale ceny z kosmosu, o przynajmniej 10tys za duzo
    • Gość: Czujny Re: Citroen C4 | Pierwsza jazda IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 02.01.11, 14:31
      Cena jest z kosmosu o przynajmniej 30 tys. PLN.

W TVN Turbo w programie Automaniak testowali to coś co się mieni samochodem, wyśmiali go, a na koniec testu stwierdzili, że czegoś takiego by nie kupili.

• Gość: frrrrr Re: Citroen C4 | Pierwsza jazda IP: *.isinfo.pl 03.01.11, 10:50
      Szkoda ze zrezygnowali z nieruchomego srodka kierownicy... :o(
    • Gość: Simon Re: Citroen C4 | Pierwsza jazda IP: *.adsl.inetia.pl 03.01.11, 12:57
      Już w testach zaczyna wygrywać tak jak wcześniej C3 :-)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka