Dodaj do ulubionych

Citroen C4 | Pierwsza jazda

• Gość: gość Re: Citroen C4 | Pierwsza jazda IP: *.dynamic.chello.pl 03.01.11, 13:55
      JAK JUŻ DOROŚNIECIE I WPUSZCZĄ WAS DO SALONU CITROENA, TO DOWIECIE SIĘ, ŻE TAM SĄ KUREWSKIE PRZECENY ZAWSZE I NIKT PO CENIE Z CENNIKA SAMOCHODU TAM NIE KUPUJE!!
    • Gość: qer99 Re: Citroen C4 | Pierwsza jazda IP: *.e-wro.net.pl 03.01.11, 21:32
      nawiązuje do DS3 www.citroen.pl/citroen-ds3/
    • Gość: sebastian loeb Re: Citroen C4 | Pierwsza jazda IP: 109.243.179.* 06.01.11, 15:12
      @czujny- zmień dilera i umyj swoja skode
    • Gość: ~do~czujny Re: Citroen C4 | Pierwsza jazda IP: *.147.73.118.nat.umts.dynamic.eranet.pl 13.01.11, 23:14
      Ty biedny człowieku z zarżniętej starej fabii, octavii które nie wiele różnią się od traktora, powiem więcej nowoczesny ciągnik przerasta wygodą te nędzne skodziny:( Mój znajomy ma fabie z 2001 roku i tez dla niego mój 407SW z 2010 nie jest wart swojej ceny nie wiem co ta skoda robi z mózgu... dla niego fabia w klekocie 1.9tdi to najlepszy samochód na globie, ja wolałbym jeździć polonezem niż tym gównem
    • Gość: Marian Re: Citroen C4 | Pierwsza jazda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.11, 19:43
      Ale kolor podswietlenia to tylko w bogatszych wersjach mozna zmieniac z tego co pamietam. W podstawie jest wsztystko w jednym kolorze.
      ------------
      Najdziksza wersja iQ, tylko na Fan Klub Toyota
      www.fanklubtoyota.pl/co-nowego/44/133.html
    • Gość: czajnik Re: Citroen C4 | Pierwsza jazda IP: *.dip.t-dialin.net 14.01.11, 22:28
      Mysle ze Czujny podszywa sie pod innego uzytkownika
    • Gość: super Re: Citroen C4 | Pierwsza jazda IP: *.adsl.inetia.pl 15.01.11, 21:23
      mozemy pismakom podziekowac. Upodobnili najfajniejsze C4 do golfa. Poprzednie C4 bylo super. Teraz to zwykly golf, nawet ma jego smieszna cene.
    • Gość: Roob Re: Citroen C4 | Pierwsza jazda IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.01.11, 12:37
      Ostatnio Volkswagen ogłosił , że chce aby Skoda była jego tanią marką tak jak Dacia dla Renault . Więc niech ci wszyscy skodacy co tu się wypowiadają wiedzą gdzie ich miejsce w szeregu. Bo kupili swe skody tylko dlatego ,że są tanie ....... Brakowało im finezji i polotu żeby kupić inny samochód. Tdi i klekot z rana ....... pompowtryskiwacze. Żenada !!!
    • Gość: bimbo Re: Citroen C4 | Pierwsza jazda IP: *.ip.netia.com.pl 10.03.11, 08:57
      Niestety teraz wszystkie samochody stają się podobne i porównywalne w środku. Po prostu jesteśmy ofiarami produkcji seryjnej i związanym z tym cięciem kosztów gdzie się da. Akurat C4 chociaż na zewnątrz jest trochę nijakie to w środku wygląda dużo lepiej, a na pewno lepiej niż C3. Jak ktoś chce bardziej bajerancką cytrynę to ma do wyboru DS4. A zresztą to nieważne bo przecież podobno najlepszą furą jest 11letnie polo ;-)
    • Gość: pentaxxx Re: Citroen C4 | Pierwsza jazda IP: *.elblag.vectranet.pl 10.03.11, 22:49
      @Czujny, ty chyba masz jakieś problemy ze sobą? jakieś kompleksy? Kupuję samochód dla siebie a nie dla ludzi, żeby go oglądali, więc gów.o mnie obchodzi co sobie pomyślą. Jak już ktoś wcześniej wspomniał - na prawdę głęboka prowincja przez ciebie przemawia, skoro najważniejsze jest dla ciebie, co ludzie pomyślą i powiedzą. C4 to taki sam ""złom" jak go nazwałeś, co Golf, Focus itp, czyli NORMALNE MAŁE AUTO. Nie wiem skąd jeszcze się biorą te stereotypy na temat aut :) Śmiać mi się chce jak czytam komentarze takich gimnazjalistów w stylu "golf 4ever, tylko golf i golf, reszta to złom...". Tak na prawdę teraz wszystko auta są na tych samych częściach od zewnętrznych dostawców. A może to ja nie zrozumiałem o co Ci chodzi? Czemu to auto nazywasz złomem? Bo francuskie? Zonk. Już dawno francuskie jest tylko z nazwy. Jakieś inne argumenty?
    • Gość: Login / Pseudonim Re: Citroen C4 | Pierwsza jazda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.11, 21:41
      ładne auto
    • Gość: finalgear Re: Citroen C4 | Pierwsza jazda IP: 81.15.172.* 28.03.11, 16:13
      Der Neue C4

finalgearpl.blogspot.com/2011/03/jeden-zdaje-sie-mao.html
    • Gość: QQryQ Citroen C4 | Pierwsza jazda IP: 80.54.207.* 16.04.11, 00:19
      Troszkę podkręcę temat. Kupiłem niedawno nową cytrynkę z serii C4. Miałem zamiar zakupić dla naszej rodziny nowego Passata CC ale żona stwierdziła, że to jest dla niej zbyt duże auto. Sama wybrała czym „chcemy” jeździć i padło na cytrynę. W ramach odreagowania wybrałem wersje za ~ 90 tyś. PLN. Tyle mojego ale jak wsiadłem w to „coś” to okazało się, że jedzie się całkiem nieźle jak na „tę klasę” auta. Co ciekawsze - wzbudza spore zainteresowanie, w większości u facetów (he,he), na drodze. Generalnie jako nowe auto na rynku podoba się i… dobrze. Czy podoba się sąsiadom to mi lotto. Czy jest podobne do Audi A3, słonia w cyrku czy Renault Megane, też. Komfort jazdy póki co, nie budzi zastrzeżeń. Dla złośliwych i tych co wszystko wiedzą o motoryzacji byłem użytkownikiem: FIATy (125, maluszka, UNO, Tipo, Brava, Stilo), CITROENy (AX, CX, Xm, ZX, Xsara), VWy (Golf, Passat), SEATy (Ibiza, Toledo, Leon), FORDy (Sierra, Mondeo)… Żona, zwłaszcza moja, oby wiedziała co robi .
    • Gość: asdf Re: Citroen C4 | Pierwsza jazda IP: *.isinfo.pl 27.04.11, 09:57
      Wielu chcialoby miec francuskie auto - ładne i nowoczesne. Tak samo jak wielu chcialoby miec ladnie i nowoczesnie urzadzone mieszkania. A jak przychodzi moment zakupu, to w salonie ląduje buczkowa mebloscianka z miejscem na telewizor, na sciany pastelowa farba, na okna firanka w kwiatki, a na parking vw albo opel ;o)
    • Gość: Atlis Re: Citroen C4 | Pierwsza jazda IP: *.pppoepub.vspace.pl 27.04.11, 19:52
      za ten komentarz asdf, nalezy ci sie medal :)
    • Gość: mal content Re: Citroen C4 | Pierwsza jazda IP: 163.244.62.* 29.04.11, 11:38
      nie przekonuja mnie to auto...mydlenie oczu klientom niepotrzebnymi gadzetami typu 4 dzwieki kierunkowskazu...po co komu to potrzebne?? a to co istotne - jak awaryjnosc, precyzja prowadzenia itp pozostaja niedopracowane.

poza tym prezentacja w szwecji nie pozwala sprawdzic mozliwosci auta przy szybkiej jezdzie (wlasnie z powodu tych restrykcyjnych przepisow)...wiem ze to auto ma po prostu spokojny charakter ale jednak cos w tym jest.

wnetrze mi sie calkiem podoba ale z zewnatrze wieje nuda. TO auto ma jakas ciezka i niecharmonijna sylwetke...na zywo tez go widzialem i mialem takie samo wrazenie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka