Gość: pawel IP: *.xdsl.centertel.pl 02.01.11, 12:18 Cała prawda o samochodach sprowadzanych z zachodu od przysłowiowych "dziadków" :) Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: pawel Re: Golf od emerytki | Wideo IP: *.xdsl.centertel.pl 02.01.11, 12:22 a swoją drogą Golf III to chyba najmniej udany Golf ze wszystkich generacji jakie powstały....? Dobrze mnie sie kojarzy...? Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Golf od emerytki | Wideo IP: *.range86-169.btcentralplus.com 02.01.11, 12:33 ...wszyskie sa nudne, a ten chyba najbardziej. Link Zgłoś
fiatosgratos Re: Golf od emerytki | Wideo 02.01.11, 12:34 Ten filmik na You Tube już troche jest. Link Zgłoś
Gość: No proszę Re: Golf od emerytki | Wideo IP: *.adsl.inetia.pl 02.01.11, 13:26 DRESS ist im WAGEN = DRESS WAGEN Golf 3 Adicolor - klasyka wśród dresów Link Zgłoś
Gość: Jan Kochanowski Re: Golf od emerytki | Wideo IP: *.adsl.inetia.pl 02.01.11, 13:31 Granatowy dres z białymi pasami W środku śmierdzi burakami Łeb nieostrzyżony Umsł zacietrzewiony Półtora litra zagazowane Podróbki recaro zapierdziane Xenony na allegro kupione . . i auto ze wsi na miasto puszczone Link Zgłoś
Gość: asl Re: Golf od emerytki | Wideo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.11, 13:45 Proponuje napisac wiersz o sobie, i zacznij od wlasnego umyslu (tu raczej cos w rodzaju substytutu ) to moze byc ciekawe dla ciebie doswiadczenie Doprawdy trudno wsrod takich forumowiczow znalezc kogos kto ma cos ciekawego do powiedzenia - 90% to debile .Paradoksem jest ze ta banda debili usilnie szuka tego u innych Link Zgłoś
Gość: asl Re: Golf od emerytki | Wideo IP: *.adsl.inetia.pl 02.01.11, 14:41 ale sranie lubię Link Zgłoś
Gość: l Re: Golf od emerytki | Wideo IP: *.multimo.pl 02.01.11, 14:46 synek dresiarz i ojciec zabawniejszy głupek niż chevy chase Link Zgłoś
Gość: pawel Re: Golf od emerytki | Wideo IP: *.xdsl.centertel.pl 02.01.11, 14:51 @gosc chodziło mi od strony technicznej że chyba III generacja była najmniej udana..... Stylistycznie każdy widzi jakie są Golfy i każdy ma własne zdanie na ten temat.. Link Zgłoś
Gość: m Re: Golf od emerytki | Wideo IP: 46.134.20.* 02.01.11, 14:59 Film głupi....bo nie wszystkie używane to złomy !!! Film próbuje ośmieszyć używane samochody....czyli wniosek: ludziska kupujta nowe bo stare to złomy....zaraz zaraz.... nowy Golf VI kosztuje 60 tys.zł a używany zadbany Golf IV kosztuje 20 tys.zł....40 tys.zł w kieszeni....po co przepłacać? Bo na moto.pl pokazali jakiś filmik? HAHA ;-) Amen. Link Zgłoś
Gość: sachs Re: Golf od emerytki | Wideo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.11, 15:13 Jesli ty zrozumiales ta reklame jako osmieszanie uzywanych samochodow to sam widzisz ze musisz ograniczac sie ogladania reklam proszkow do prania i podpasek .Nic iecej nei zrozumiesz Link Zgłoś
mxx01 Re: Golf od emerytki | Wideo 02.01.11, 15:06 Do "m". Siedziałeś kiedyś w nowym samochodzie? Link Zgłoś
Gość: munio Re: Golf od emerytki | Wideo IP: *.adsl.inetia.pl 02.01.11, 15:17 Wszyscy srają na 3-ke a ja jako student bardzo cenie sobie to jezdzidlo. Samochód jest do bólu prosty i tani w naprawach eksploatacyjnych. Nie ma żadnej elektroniki która po zawale jest w stanie permanentnie go unieruchomić. Dobre i funkcjonalne pudło za niewielkie pieniądze do miasta, ot co! Link Zgłoś
Gość: l Re: Golf od emerytki | Wideo IP: *.multimo.pl 02.01.11, 15:18 i co w sumie ma ta reklama mówić dresy nie kupujcie aut od staruszków? Link Zgłoś
Gość: Przem Re: Golf od emerytki | Wideo IP: *.multimo.pl 02.01.11, 15:42 m rozumie jedynie reklamy z Żanet Kaleta:D W koncu uzytkuje ich.. Maja jedna wspolna ceche- Zanetka wku...ala cala polske, m tylko redakcje moto.pl :D Wiec cienias jestes drogi em :D haha ! Link Zgłoś
Gość: a. Re: Golf od emerytki | Wideo IP: 109.255.101.* 02.01.11, 15:48 I naprawde nikt nie zrozumial tej reklamy? "Golf - solidnie zbudowany, nawet po brutalnie traktowanym egzemplarzu nie widac sladow zuzycia." Prosciutki "m" w komentarzu przeszedl samego siebie... a reklama robiona jak ulal pod niego i jego chora ideologie. Link Zgłoś
norbuko Re: Golf od emerytki | Wideo 02.01.11, 16:22 Większość z was - "wielcy znawcy" - jedyne co potrafi powiedzieć o jakimkolwiek aucie, to wyświechtany stereotyp, który ma na celu uleczenie własnych kompleksów. Na tym wiedza się kończy... Miałem "trójke" i nie nosze dresów... Jak to się ma do waszego fermentu intelektualnego? Poza tym - jeżeli jakieś auto znosi warunki eksploatacji u ludzi, którzy wolą wydać na sześciopak, zamiast na wymianę oleju - to szacun dla takiego auta. Ale zapewne tacy "snafcy" to wiedzą. HWam w D zakompleksione dziady. Link Zgłoś
norbuko Re: Golf od emerytki | Wideo 02.01.11, 16:23 ... a gdyby trafiła mi sie do kupna "trójka" w takim stanie - to bym sie nie zastanawiał... enjoy. Link Zgłoś
Gość: obserwator Re: Golf od emerytki | Wideo IP: *.tvk.torun.pl 02.01.11, 16:27 Golf (zwłaszcza trójka) ma pecha do właścicieli w Polsce i przez to jest autem nielubianym. Nie zmienia to jednak faktu, że jest to auto bardzo udane (zwłaszcza silniki benzynowe - nie do zajechania), które na tle bezpośredniej konkurencji cenowo/klasowo/wiekowej wypada znakomicie, np. w porównaniu do Astry I. Do kulania się po mieście, do pracy i po zakupy - idealny. Tani w zakupie, eksploatacji i naprawie. Link Zgłoś
Gość: ml09 Re: Golf od emerytki | Wideo IP: *.adsl.inetia.pl 02.01.11, 16:30 Ale Babcia frajdę miała - co do innych komentarzy hmmm mam 18 letniego Nissana Sunny z byłego NRD i po 20k km 2 żarówki zmieniłem .... Link Zgłoś
Gość: m Re: Golf od emerytki | Wideo IP: *.centertel.pl 02.01.11, 16:47 mxx01 Siedziałem w nowym samochodzie...ale nigdy go nie kupie bo szkoda przepłacać...wole Golfa IV za 20 tys.zł niż Golfa VI za 70 tys.zł....w kieszeni mi zostaje 40-50 tys.zł...szkoda przepłacać ;-) Haha a. Moja ideologia jest zdrowa...to twoje myślenie że wszystkie używane to trupy jest chora.... Link Zgłoś
Gość: hmmmm Re: Golf od emerytki | Wideo IP: *.adsl.inetia.pl 02.01.11, 16:50 norbuko po ostatnim zdaniu widac, ze powinienes jednak chodzic w dresie. Link Zgłoś
Gość: m Re: Golf od emerytki | Wideo IP: *.centertel.pl 02.01.11, 16:58 Golfy trójki to już stare zajeżdżone trupki....ale IV to jeszcze pojeżdżą :) Link Zgłoś
Gość: Jacobo1989 Re: Golf od emerytki | Wideo IP: *.adsl.inetia.pl 02.01.11, 17:18 @ml09 Właśnie to jest to jak samochód sam się nie zepsuje i przestanie jeździć to większość nic nie wymienia. 20 tys i wymieniłeś żarówki - brawo kolejna osoba która nie dba o samochód i tak jest wśród większości polaków. Olej, paski, świece itp też się wymienia mimo że samochód działa. Jest to chore bo wytrzymują to tylko pancerne i proste jak budowa cepa konstrukcje rodem z Niemiec i Japonii. Golf III jest wytrzymały, prosty i nie brzydki ale za to nudny, licho wyposażony i mało jaka jednostka daje radość z jazdy bo są po prostu bardzo słabe. Nie wiem czemu tyle ludzi się nim aż tak podnieca. To zwykłe auto jakich wiele... Link Zgłoś
charnel Re: Golf od emerytki | Wideo 02.01.11, 19:12 ... Golf III, 8 lat jazdy, na liczniku 330tys przebiegu i zero problemów :) Polecam! Link Zgłoś