Gość: stanczyk Re: Mitsubishi CS Design Concept IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.11, 09:07 "O ile we współczesnym Colcie przeszczepiony na siłę nos Lancera wygląda dość śmieszenie, w wirtualnym CS-ie zdaje się pełnić sensowną część drapieżnej sylwetki auta. " - święte słowa, niedługo wszystkie marki bedą miały miejskiego mieszczucha z ryjem od 3 segmenty większego brata - uniformizacja, globalizacja --> dziadostwo... ... Dać gościowi kase za projekt i skierować do produkcji ... hehe , nie tak łatwo ... przecie to muszą zatwierdzić sztaby bezproduktywnych idiotów ... , dzieki którym nowy Colt bedzie jeszcze brzydszy od aktualnego.... etc..:) Link Zgłoś
Gość: róża Re: Mitsubishi CS Design Concept IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.11, 09:27 Niedorzeczność. W warunkach klimatycznej zimy Eurolandu środkowego i północnego chłodnica tak "rozebrana" z małym silnikiem to przepis na spalanie 14 l etyliny na 100 km w mieście i nieco mniej na międzymiastowej. Link Zgłoś
Gość: fiołek Re: Mitsubishi CS Design Concept IP: *.cdma.centertel.pl 05.01.11, 10:56 Jest świetny, oby przetrwał w takiej formie do pordukcjii Link Zgłoś
Gość: aaa Re: Mitsubishi CS Design Concept IP: *.dynamic.chello.pl 05.01.11, 13:04 nie ma juz czegos takiego jak etylina !!! Link Zgłoś
Gość: Boogie Re: Mitsubishi CS Design Concept IP: *.icpnet.pl 05.01.11, 13:31 róża, od tego jest termostat, żeby nie puszczał cieczy chłodzącej przez chłodnice gdy silnik jest niedogrzany... Link Zgłoś
Gość: "O ile we współcze Re: Mitsubishi CS Design Concept IP: 212.106.17.* 05.01.11, 13:57 "O ile we współczesnym Colcie przeszczepiony na siłę nos Lancera wygląda dość śmieszenie, w wirtualnym CS-ie zdaje się pełnić sensowną część drapieżnej sylwetki auta. " - święte słowa, niedługo wszystkie marki bedą miały miejskiego mieszczucha z ryjem od 3 segmenty większego brata - uniformizacja, globalizacja --> dziadostwo..." === stanczyk, mitsubishi colt od samego początku był z założenia takim małym Lancerem, ogólniej to był jego 3-dzwiową hatchbackową odmianą dlatego projektant pewnie pokusił się o ten "nosek". Oby rzeczywiście projekt przetrwał w "nieruszony" do etapu produkcji, zawsze sentyment do colta miałem a ten wygląda naprawde dobrze :) Link Zgłoś
Gość: ursa Re: Mitsubishi CS Design Concept IP: *.adsl.inetia.pl 05.01.11, 14:00 A jak długo niedogrzany to głodny i chce dużo jeść. No ale zawsze można zasłonić atrapę chłodnicy tekturą................ Link Zgłoś
Gość: BYT678 Re: Mitsubishi CS Design Concept IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.11, 14:13 Ciekawy samochód, szkoda tylko tego tyłu, wygląda śmiesznie w stosunku do reszty. Przydałaby się wyraźnie zaznaczona linia zderzaka :) Link Zgłoś
Gość: LOOKS LIKE Re: Mitsubishi CS Design Concept IP: *.adsl.inetia.pl 05.01.11, 16:31 . . a CUNT Link Zgłoś
Gość: złodziej kołpaków Re: Mitsubishi CS Design Concept IP: 89.228.3.* 05.01.11, 16:35 Przód od starszego brata, tył od komody z ikei. W sumie, średnio udany misiu-bisiu Link Zgłoś
Gość: stanczyk Re: Mitsubishi CS Design Concept IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.01.11, 17:08 to w sumie taka nowo-moda agresywny meski przod i lagodny kobiecy tył (patrz. maserati GT) Link Zgłoś
Gość: Wombat Re: Mitsubishi CS Design Concept IP: 94.75.121.* 05.01.11, 18:52 Wg mnie wygląda dobrze. Link Zgłoś
Gość: pierun22 Re: Mitsubishi CS Design Concept IP: *.adsl.inetia.pl 06.01.11, 13:48 Przydałby się godny następca Colta CA0 GTi oraz Mirage Cyborg ZR. To były bardzo dobre hatchbacki ze świetnymi i mocnymi silnikami. Później zrobili z Colta wozidło segmentu B :( :( Link Zgłoś
Gość: olo Re: Mitsubishi CS Design Concept IP: *.acn.waw.pl 06.01.11, 14:27 znowu auto na sterydach ktore będzie wygladalo a nie jezdzilo motoryzacja schodzi na psy, rozumiem ze dizajn jest wazny ale kiedys liczylo sie w motoryzacji mysl techniczna ktora teraz schodzi na drugi plan , auta robi sie dla ludzi bez gustu a co ma pod maska to juz nie wazne wazne zeby wygladalo jak by mialo 500 koni i bad look z diodami ! wtedy mozemy piochwali c sie sasiadowi ze kupilismy auto ktore w rankingu najladniejszych aut wygralo! to juz cos ! dowartosciowac sie dizajnem , aby szybcy i wsciekli w korkach nam nie uciekli :) Link Zgłoś
Gość: CA0 Re: Mitsubishi CS Design Concept IP: 80.50.55.* 07.01.11, 11:11 Ładny ja mam Colta CA0. Późniejsze projekty to coraz brzydsze auta miejskie. A ten projekt mi się podoba Link Zgłoś
Gość: qer99 Re: Mitsubishi CS Design Concept IP: *.e-wro.net.pl 10.01.11, 16:43 nie bede oryginalny jak napiszę, że concept ciut podobny do DS3 www.citroen.pl/citroen-ds3/ Link Zgłoś
Gość: Magdalena M. Re: Mitsubishi CS Design Concept IP: *.syrion.pl 29.01.11, 23:38 Mam Colta z 2010 a modelowo z 2011 i on ma już zły wygląd...źle mu z oczu patrzy =P. Tu to jednak przesada. Link Zgłoś