red_moto 03.02.11, 10:24 To jeszcze raz. Przepraszamy za usterki i życzymy miłego seansu :) Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: lester Re: Motodziennik: Facebook dla samochodów IP: 78.16.133.* 03.02.11, 10:27 Bez fiata???? Link Zgłoś
Gość: kj Re: Motodziennik: Facebook dla samochodów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.02.11, 10:33 a już myślałem że wpadłem w sidła dnia świstaka Link Zgłoś
Gość: gość Re: Motodziennik: Facebook dla samochodów IP: *.aster.pl 03.02.11, 10:34 VW dalej robi facelifting zamiast zrobić pojazd od podstaw, jak zrobił Opel z Astra i Insignią, Link Zgłoś
Gość: ..... Re: Motodziennik: Facebook dla samochodów IP: *.rzeszow.vectranet.pl 03.02.11, 10:36 Znowu 2.4 GHz? Te częstotliwości już i tak są bardzo zatłoczone. Link Zgłoś
Gość: Misiaczeq Re: Motodziennik: Facebook dla samochodów IP: *.0.fullrate.dk 03.02.11, 10:37 Pudło Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Motodziennik: Facebook dla samochodów IP: *.net.stream.pl 03.02.11, 10:37 Był Fiat 25p Link Zgłoś
Gość: sailor Re: Motodziennik: Facebook dla samochodów IP: *.dynamic.chello.pl 03.02.11, 10:37 to dlatego mojego kredensa 1500 zżarł rudy , a trzeba było zaimportować sobie 125p by zagranica i jeżdziłbym nim do dzisiaj -)) Link Zgłoś
Gość: wwx1 Re: Motodziennik: Facebook dla samochodów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.11, 10:41 Proszę nie robić takich numerów. Przez pierwsze 5 minut byłem zdezorietowany i nie wiedziałem co się dzieje, powoli wpadałem w panike. Dobrze że już jest dobry odcinek. Link Zgłoś
alkmenedzid Re: Motodziennik: Facebook dla samochodów 03.02.11, 10:51 Dorabialem sobie w latach 80-tych jako kierowca w porcie gdynskim - wozilem maluchy z placu pod statek, gdzie juz regularni portowi kierowcy wjzedzali nimi na poklad. Najwiecej ich szlo do Chin, ale trafily mi sie tez chyba tylko raz takie do UK, z kierownica po prawej stronie. Pamietam, ze z jakoscia nie bylo rewelacyjnie: pod statek dojezdzalo sie na luzie, z wylaczonymi swiatlami - zeby nie bylo widac ani slychac zadnych usterek, bo szly na nasze konto... Potem wszyscy (7,8 chlopa) wskakiwalismy do poldka (tez nowki na eksport), ktory wiozl nas spowrotem na plac po kolejna partie maluchow... Link Zgłoś
Gość: zimmny Re: Motodziennik: Facebook dla samochodów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.02.11, 10:56 Prawdę mówi pan Jacek. Jeszcze się załapałem na końcówkę tych czasów kiedy "odrzuty z eksportu" były o wiele lepsze niż teoretycznie pełnowartościowe produkty na rynek krajowy. Nie tylko samochodów się to tyczyło. Co za pop.... czasy to były?? Link Zgłoś
Gość: tmk Re: Motodziennik: Facebook dla samochodów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.11, 11:04 odcinek ciekawy , mam golfa 6 i faktycznie troszkę szybko cach następce wprowadzić , poczekamy zobaczymy Link Zgłoś
augusthorch Re: Motodziennik: Facebook dla samochodów 03.02.11, 11:04 Spot Golfa kręcony na mojej ukochanej Islandii. Aż mi się ciepło na sercu zrobiło... :) "Samochody i wielka polityka" - jak zawsze, bardzo ciekawy materiał. Super odcinek. Link Zgłoś
Gość: MarekW Re: Motodziennik: Facebook dla samochodów IP: *.plock.mm.pl 03.02.11, 11:06 Po tym materiale zaczynam się zastanawiać co znaczy "Polski Pakiet" w konfiguratorze BMW :) Link Zgłoś
Gość: dostawca Re: Motodziennik: Facebook dla samochodów IP: 160.83.30.* 03.02.11, 11:33 Panie Jacku, ponawiam prośbę o dostawczaki Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Motodziennik: Facebook dla samochodów IP: 212.160.240.* 03.02.11, 11:36 Zabawne jak w połowie odcinaka Pan Jacek mówi "A teraz na koniec naszego programu..." ;) Link Zgłoś
Gość: jasko Motodziennik: Facebook dla samochodów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.11, 11:40 Przeciez z chwila wprowadzania Golfa mowiono otwarcie z e jest ot model przejsciowy i szybko doczeka nastepcy Skad takei zdziwienie teraz Moze troche dziwi bo sprzedaz jest bardzo wysoka ale trzeba pamietac ze GolfVI to generalnie mocno zmodyfikowany Golf V a wie technika zakorzeniona prawie 9 lat temu . Zreszta musi byc nowa baza bo juz konieczne jest zastapienie dosc starego A 3 . I to nie rpawda ze platforma bedzie pochodzic z Golfa VI bo bedzie to nowoczesna platforma modulowa ktora debiutowala w Sharanie Link Zgłoś
Gość: mk Re: Motodziennik: Facebook dla samochodów IP: *.aster.pl 03.02.11, 11:44 To nie jest takie głupie żeby poprawiać to co jest dobre, a nie od podstaw projektować i testować. Tylko, że skoro VW tak robi a ceny nowych modeli podnosi zamiast obniżyć to oznacza, że oszukuje klientów wciskając kit, że "wszystko jest innowacją". Link Zgłoś
Gość: fdf Re: Motodziennik: Facebook dla samochodów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.02.11, 11:51 hasło reklamowe, że "wszystko jest innowacją ma sens" nawet face lifting, gdy VW uwierzył we własne hasła to poczuli się lepiej, że się nie opierniczają i rzeczywiście coś robią, są kreatywni itd Link Zgłoś
Gość: ę Re: Motodziennik: Facebook dla samochodów IP: *.softexor.com 03.02.11, 11:58 "Wideo chwilowo niedostępne" :( Link Zgłoś
Gość: gosciu Re: Motodziennik: Facebook dla samochodów IP: *.gorzow.mm.pl 03.02.11, 12:03 nie ma video! Link Zgłoś
hari_seldon1 Re: Motodziennik: Facebook dla samochodów 03.02.11, 12:56 @MArekW - ales mnie rozbawil z tym polskim pakietem :D Link Zgłoś
Gość: stanczyk Re: Motodziennik: Facebook dla samochodów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.11, 13:10 Dobry temat dzisiaj: od zawsze wiadomo, że w społeczności miedzynarodowej są "równi i równiejsi" (Murziny i Pany:) ... hehe, tak sobie właśnie pomyślałem zanim zostało to w tym filmiku powiedziane na temat Cinkłociento, czy aktualnie 500 -tke na polski rynek robią najgorsi pracownicy na nocnych zminach ?!? :) ... Powtórze postulat sprzed kilku dni: Coś do działu "Samochody i WielkaPOlityka / Moto-Encyklopedia":) M jak MAN-SORRY: moto.pl/MotoPL/1,88389,9023733,Porsche_Panamera___Mansory.html Niejaki "@jacek" pisze tak: "Takie żółte "cudo" nabył, były już, prezydent miasta Frantiskovy Lazne z Czech. Karierę zaczynał jako kierowca cementowozu w Niemczech." - i prawdę mówi: www.youtube.com/watch?v=5qf0KeZqBbk&feature=related (zerknijcie w opisy pod filmikiem :) Link Zgłoś
Gość: jjjjj Re: Motodziennik: Facebook dla samochodów IP: *.multimo.pl 03.02.11, 13:31 volkswagen z golfem powinien wymyślić teraz coś naprawdę ekstra... a nie znowu ulepszać starego golfa... Link Zgłoś
Gość: akuma Re: Motodziennik: Facebook dla samochodów IP: *.radom.vectranet.pl 03.02.11, 14:07 a taki wał nie jestem na gazeta.pl twoje runy są do dupy ;] Link Zgłoś