Gość: zimmny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.02.11, 08:27 jeszcze pierwszych nie ma?? Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: zimmy Re: Motodziennik: Panamera XXL IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.02.11, 08:36 A bo jak już byłem pierwszy to sobie pomyślałem: a co tam, napiszę formułkę :-)))) Link Zgłoś
a4_capone Re: Motodziennik: Panamera XXL 14.02.11, 08:42 tak jak u nas po loterii są samochody to teraz na "Al Ebay" :) będzie wysyp nowych czesci do BMW :) Link Zgłoś
Gość: Prześmiewca Re: Motodziennik: Panamera XXL IP: *.StrefaWiFi.kolnet.eu 14.02.11, 08:46 Panie Balkan, szkaradctwem to jest VW Sirocco, a nie X6, co powie prawie każdy, kto oba auta zobaczył na żywo, a nie tylko na obrazkach. X6 jest też samochodem bardzo praktycznym - rzekłbym najpraktyczniejsze coupe na ziemi. Jest też najlepiej prowadzącym się SUVem na świecie co potwierdzają sami dziennikarze. Z tyłu X6 jest mniej miejsca niż w X5, ale kogo to obchodzi? X6 sprzedaje się lepiej niż X5, bo z tyłu najczęściej albo nikt nie jeździ, albo jeżdżą dzieci, choć dorośli też dają rady, jak nie mają powyżej 190cm wzrostu. Do tego mamy auto, które nie wygląda jak "MB Karawan", a pomimo to ma bagażnik jak kombi. A wszystko z napędem 4x4 który quattro zjadł w wielu testach. Link Zgłoś
Gość: BTK Re: Motodziennik: Panamera XXL IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.02.11, 09:17 Prześmiewca: oddzwonimy do pana... a tymczasem: widziałem ten filmik : ) kto wchodzi na wykop ten jest na czasie sese Link Zgłoś
a4_capone Re: Motodziennik: Panamera XXL 14.02.11, 09:19 @przesmiewca. X6 to rzecz gustu. Jak dla mneo tpo taki ni pies ni wydra. Taka proba wyciagania z portfela na sile. Twory pomysleli sobie: Jakie wersje sa drozsze? No coupe! A jakie jeszce No SUV! Kurde zrobimy cos drozszego Coupe SUV! WOW ale mamy świetny pomysł. :) A ja nikogo nie spotkalem kto by powiedzial ze sirocco to szkaradztwo. Dodatkowo mowienie po nazwisku jest niekulturalne!! Link Zgłoś
Gość: mk Re: Motodziennik: Panamera XXL IP: *.adsl.inetia.pl 14.02.11, 09:47 Mi też X6 się bardzo NIE podoba. Moim zdaniem nie jest to samochód praktyczny a przynajmniej nie tak praktyczny jak by się można było spodziewać, że będzie auto o takich gabarytach. Jak tym samochodem się cofa i nie ma się kamery cofania czy nie zwraca się uwagi na czujniki to spokojnie można wjechać na coś niskiego np. Mazdę mx-5 i nawet nie zauważyć, że za nami coś stało - taka kiepska jest widoczność w tym samochodzie. Link Zgłoś
Gość: Raffy07 Re: Motodziennik: Panamera XXL IP: *.ip.netia.com.pl 14.02.11, 09:49 Fajnie "bawią" się w Egipcie.Podejrzewam,że to jakieś biuro podróży miało w swojej ofercie demolkę salonu jako atrakcję last minute... Link Zgłoś
Gość: DeDe Re: Motodziennik: Panamera XXL IP: *.acn.waw.pl 14.02.11, 09:52 Niestety widzieliśmy filmik i to 5 dni temu na stronie Pulsu Biznesu: moto.pb.pl/2367960,92318,rewolucja-bierze-odwet-na-ferrari-i-bmw-wideo Link Zgłoś
Gość: DeDe Re: Motodziennik: Panamera XXL IP: *.acn.waw.pl 14.02.11, 09:54 A co do Scirocco i X6, oba są piękne. Tak trudno to zauważyć? :) Link Zgłoś
Gość: jacek Re: Motodziennik: Panamera XXL IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.02.11, 09:59 Jak dla mnie X6 na zdjęciu wygląda znośnie, ale na żywo jest katastrofalny. Wygląda jak jakaś ruska, nowobogacka wariacja na temat BMW na podwoziu Forda F150. Mnie na niego i tak nie stać, ale nawet gdybym mógł i chciał tyle wydać na samochód, to nie byłoby ważne, jak jeździ, bo nawet bym nie sprawdzał. Wygląd samochodu jest oczywiście rzeczą gustu, ale kupując dość drogie samochody na ogół chce się coś pokazać otoczeniu, a powszechna dezaprobata dla wyglądu BMW X6 zmusza do zastanowienia, czy warto za tyle pieniędzy zafundować sobie pogardliwe uśmieszki przechodniów. Link Zgłoś
Gość: film Re: Motodziennik: Panamera XXL IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.11, 10:01 ten film widzialem 3 dni temu.. polecam strone www.bimmeposr.com wszystkie newsy o bmw Link Zgłoś
augusthorch Re: Motodziennik: Panamera XXL 14.02.11, 10:19 @Prześmiewca: W BMW napęd 4x4 lepszy od quattro? :) Dobre... Chciałbym zobaczyć owe "wiele testów". :) Link Zgłoś
Gość: x6 Re: Motodziennik: Panamera XXL IP: *.StrefaWiFi.kolnet.eu 14.02.11, 10:27 augusthorch wpisz w youtube quatro vs xdrive to zobaczysz. mk x6 ma kamere cofania w standardzie. a tlumaczenie, ze auto jest niepraktyczne, bo sobie nie radzisz z parkowaniem czegokolwiek wiekszego niz twoje tico jest zalosne. Link Zgłoś
Gość: Turbokozik Re: Motodziennik: Panamera XXL IP: *.ip.netia.com.pl 14.02.11, 10:42 Niestety stara szóstka też została zdewastowana jeśli mnie wzrok nie zmyla... ;( Link Zgłoś
Gość: Albertoo Re: Motodziennik: Panamera XXL IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.11, 10:49 Hurra hurra nie było irytującej reklamy ! ;))))))))))))) Link Zgłoś
Gość: stanczyk Re: Motodziennik: Panamera XXL IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.02.11, 11:02 Porsze się rozkraczy , i to już niedługo ->będzie to kara za bezkrytyczne schlebianie tanim gustom nowobogackich (czy to tych skośnookich, czy uturbanionych, czy zoligarchizowanych..:) ...chociaż przepłacani dziennikarze pomagają jak mogą , żeby tak się nie stało:) www.autogaleria.pl/migas/porsche-panamera-4,111.html ... ..a filmik dobry: widać , że tłum rozwścieczony nie lubi symboli nowobogactwa (wałkowane powyżej x6 również się zalicza..:) .. następny bedzie salon Porsze w Moskwie - jako symbol nowej rewolucji październikowej ..:) Link Zgłoś
Gość: Papaj Re: Motodziennik: Panamera XXL IP: *.icpnet.pl 14.02.11, 11:12 W jednymn z programów motoryzacyjnych testujący X6-kę porównał ją do psa robiącego "dwójeczkę".I to jest kwintesencja tego auta. Link Zgłoś
Gość: sailor Re: Motodziennik: Panamera XXL IP: *.dynamic.chello.pl 14.02.11, 11:14 @turbokozik - przez twoją uwagę musiałem jeszcze raz zobaczyć ten filmik z byłego salonu BMW , rzeczywiście stary klasyk został zmasakrowany , te dzikusy nie mają pojęcia co zrobiły , takie auta się myje woskuje , chucha i dmucha na nie , żal patrzeć na takie barbarzyństwo , Link Zgłoś
Gość: karolek Re: Motodziennik: Panamera XXL IP: *.adsl.inetia.pl 14.02.11, 11:42 co za barbażyńcy jak można BMW tknąć w taki sposób Link Zgłoś
Gość: dzidzius Re: Motodziennik: Panamera XXL IP: *.play-internet.pl 14.02.11, 11:48 bmw moglo sobie darowac to piate miejsce. nie sadze zeby to zwiekszylo sprzedarz. chociaz moze nie jestem odpowiednia osoba zeby to oceniac, bo w zyciu bym nie kupil X6. w odroznieniu od X5 zupelnie mi sie to auto nie podoba. ale jeszcze bardziej nie rozumiem dlaczego ktos kupuje mini za takie pieniadze. Link Zgłoś
Gość: fox Re: Motodziennik: Panamera XXL IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 14.02.11, 11:53 Quattro zawsze bedzie lepszy od x drive. Chocby nie wiem ile elektroniki upchneli torsen jako mechaniczne rozwiazanie musi byc lepszy (wszystkie 4 kola napedzane sa ciagle, nie ma tak mocno odczuwalego efektu 'dolaczania'). Na filmikach te xdrivey wygrwaja tylko dlatego, ze ktos nie zblokowal dyferencjalu w quattro (poczytaj komentarze);) Przejedz sie autem z xdrivem i quattro i wroc tu, a nie pie...sz, bo filmik obejrzales... Link Zgłoś
Gość: GosiaQ Re: Motodziennik: Panamera XXL IP: *.riz.pl 14.02.11, 12:08 X6tka "kontrowersyjna" jest jeśli chodzi o wygląd, jednym się bardzo podoba (MI TEŻ), drugim bardzo nie podoba. To zrozumiałe. Ale krytykowanie właściwości jezdnych tego samochodu to bluźnierstwo. BTW - 2 osoby z tyłu to max ! Link Zgłoś
Gość: 722 Re: Motodziennik: Panamera XXL IP: *.siedlce.vectranet.pl 14.02.11, 12:12 Mi tam X5 i X6 bardzo się podoba, bardziej podobają mi się SUV-y BMW niż Audi. Poza tym SUV to fajny rodzaj samochodów, są duże, bezpieczne, a przynajmniej na pewno stwarzają takie wrażanie i wiadomo nie są to terenówki, ale jako tako w trudniejszym terenie dają sobie radę, na pewno dużo lepiej jak zwykłe auto. Link Zgłoś